mrd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nekada je bio samo mlada stoka i djubre. Sad je samo djubre, koje niko ne zeli da pokupi, smrdi mnogo. Ili ti njegovim recnikom :"Cuje se" 1
vilhelmina Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Aumaterinu 😤! Imaju snimak razgovora one ludace Mile Pajic i jos nekih bilmeza iz Svice, Borba i PSG (na moju zalost) gde otvoreno planiraju nerede za subotu. Simultano ih razvlace na Pinku, Hepiju, Informeru, Prvoj i B92. Nije nam ovo trebalo ☹️. 1
mrd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, vilhelmina said: Aumaterinu 😤! Imaju snimak razgovora one ludace Mile Pajic i jos nekih bilmeza iz Svice, Borba i PSG (na moju zalost) gde otvoreno planiraju nerede za subotu. Simultano ih razvlace na Pinku, Hepiju, Informeru, Prvoj i B92. Nije nam ovo trebalo ☹️. Kome, nama? Deca su pametna, nece ih stoka isprovocirati. Mi ne smemo da im se mesamo, osim da stanemo izmedju njih i stoke da stoka ne moze da pridje! Daj bre ne panici, do sada smo "mi" sve upropastili. Pusti mlade, mozda nam ipak pokazu da smo za pastetu. 🙂
JohnnyDragon Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, vilhelmina said: Aumaterinu 😤! Imaju snimak razgovora one ludace Mile Pajic i jos nekih bilmeza iz Svice, Borba i PSG (na moju zalost) gde otvoreno planiraju nerede za subotu. Simultano ih razvlace na Pinku, Hepiju, Informeru, Prvoj i B92. Nije nam ovo trebalo ☹️. Svakakvih ljudi ima, sa raznim interesima, nista za čudenje, videti pod Čedomir Jovanović, Beba itd...ali to ne sme da pokoleba ljude u veri da studenti rade ispravnu stvar. 1
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 minutes ago, vilhelmina said: Aumaterinu 😤! Imaju snimak razgovora one ludace Mile Pajic i jos nekih bilmeza iz Svice, Borba i PSG (na moju zalost) gde otvoreno planiraju nerede za subotu. Simultano ih razvlace na Pinku, Hepiju, Informeru, Prvoj i B92. Nije nam ovo trebalo ☹️. Nisam mogao da slusam ono duze od pet minuta, jedino sto sam cuo je pravljenje transparenata i neka rasprava o prelaznoj vladi.
Drug Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ma,ništa. Dva puta sam pročitao i ništa strahoblasno nisam našao. Uostalom,studenti ovo vode. Neke prelazne vlade će svakako morati biti.
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Vilhema ne nasedaj na pricanja ovih iz informera i pinka.Tacno se zna sta im je cilj.
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Oni nemaju vise sta da probaju osim sto verglaju da ce biti sukoba, kako bi se sto vise ljudi uplasilo. Sve drugo su ispucali. Danas su im se i navijaci povukli pred ostatkom hale, pucaju po savovima
handys Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Naš nenadležni narcis ne može da izdrži da ga niko ne pominje. Tako da čim počnemo sebi da postavljamo pitanje 'šta li on planira?', da se samo setimo da je to stari loš refleks nekih prošlih vremena, da se otresemo tog nebitnog pitanja i nastavimo sa pitanjem 'šta mi planiramo?' 1
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ali ovo sinhronizovano emitovanje na nekoliko televizija i otvoreno pominjanje likvidacije Vučića uz perjanice novinarstva, Gordana, konjska glava Vučićević, pijani Marić... Priča o talačkoj krizi, građanski rat.... Ne znam ja koliko to prolazi više.
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Oni nemaju vise sta da probaju osim sto verglaju da ce biti sukoba, kako bi se sto vise ljudi uplasilo. Sve drugo su ispucali. Danas su im se i navijaci povukli pred ostatkom hale, pucaju po savovima Moj utisak u hali je bio da kop nije ni trepnuo zbog "pumpanja" čak su prvi povici i došli desno od njih sa istog nivoa, koliko znam tu su stari zvezdaši poznatiji kao "parter b" iz Pionira. Psiho iz dana u dan doživljava poraze i gubi likove za koje je mislio da će poginuti za njega 1
nemanjaol Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Pobedila me je radoznalost pa sam poslusao ono. U principu nista epohalno, razmatraju razlicite scenarije. Neke stvari zvuce jako glupo kao "hocemo da skandiramo prelazna Vlada" Zvuci kao da bi voleli da bude nereda, pricaju da imaju neke ljude koji su spremni za akciju, ali ponovo nista konkretno. Ova Mila cak i direktno kaze "mi tu nista ne mozemo da kontrolisemo." Ono sto je jadno je sto idu direktno protiv onoga sto su planirale kolege i plenumi. I meni je neverovatno da znaju da su bili privodjeni i da su na radaru konstantno i da malo ne paze sta govore i kako se izrazavaju, cak i kad misle da su safe. U svakom slucaju, eto jedan gol za Vucic, sad je 10-1, ne treba pridavati previse paznje. Plenumi su se vec odavno ogradili od ove. Edited 19 hours ago by nemanjaol 2
Nicklord Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Helena said: Ali ovo sinhronizovano emitovanje na nekoliko televizija i otvoreno pominjanje likvidacije Vučića uz perjanice novinarstva, Gordana, konjska glava Vučićević, pijani Marić... Priča o talačkoj krizi, građanski rat.... Ne znam ja koliko to prolazi više. Ne rade oni to da ljudi stvarno pomisle da će biti rat nego se nadaju da ljudi misle - "možda bude neka frka, bolje da ne idem otkud ja znam" 2
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Nicklord said: Ne rade oni to da ljudi stvarno pomisle da će biti rat nego se nadaju da ljudi misle - "možda bude neka frka, bolje da ne idem otkud ja znam" Mislim da rade, još smo mi roviti od prethodnih ratova, a roditelji uvek brinu za svoju decu. Na koncu, cilj je isti, posejati strah.. Vrat glavu konju je ljut što ih rektor Đoković nije pustio na KZŠ.
vilhelmina Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Vilhema ne nasedaj na pricanja ovih iz informera i pinka.Tacno se zna sta im je cilj. Ne nasedam i ne mislim da ce ovo bilo sta da promeni, ali ovo jesu autenticni glasovi ovih ljudi i stvarno mi je krivo sto su si ovo dopustili. Nadobudni debili od kojih bi studenti trebalo promptno da se ograde. Inace, onaj prvi deo je bio luk i voda prema onom sto sledi. Sad se vec upada u rts sa sve molotovljevim koktelima i cekicima. Upravo raspravljaju sta ce ako se studenti redari isprece i ne daju im da prodju. Nista, pregazice ih.
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 13 minutes ago, Perkos2 said: Moj utisak u hali je bio da kop nije ni trepnuo zbog "pumpanja" čak su prvi povici i došli desno od njih sa istog nivoa, koliko znam tu su stari zvezdaši poznatiji kao "parter b" iz Pionira. Psiho iz dana u dan doživljava poraze i gubi likove za koje je mislio da će poginuti za njega Ili to, ili im cena raste
DJ_Vasa Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, vilhelmina said: Aumaterinu 😤! Imaju snimak razgovora one ludace Mile Pajic i jos nekih bilmeza iz Svice, Borba i PSG (na moju zalost) gde otvoreno planiraju nerede za subotu. Simultano ih razvlace na Pinku, Hepiju, Informeru, Prvoj i B92. Nije nam ovo trebalo ☹️. Ma ko im jebe mater? Neka seru šta hoće za one sa IQ koji je jednak broju dečjih cipela. Nebitni su. 2
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Rušenje države, umesto rušenje vlasti, i slični spinovi. Ovo jeste sukob i treba da bude.
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I predsednik se obraća sutra u 18 sati Zar je iko sumnjao.
Čvarkov Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad sam video ovu sliku, odmah sam pomislio na @DameTime. Spoiler 1 2
DJ_Vasa Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 minutes ago, Helena said: I predsednik će srati sutra u 18 sati Zar je iko sumnjao. Izvini, morao sam malo da prepravim Nadam se da je to OK. 1 2
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Čvarkov said: Kad sam video ovu sliku, odmah sam pomislio na @DameTime. Reveal hidden contents Nisam sigurna da razumem 😁 Jaja za da gađam ćacije/nenadležne? 😂 E ovo se čekalo, bravo bre! 2
Drug Crni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ljudi moji dragi..više uopšte nije bitno šta "oni" govore i smatraju. Studenti drže reč i ne plaše se ničega: 10 1
Čvarkov Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Nisam sigurna da razumem 😁 Jaja za da gađam ćacije/nenadležne? 😂 Iako slika ima skroz drugo značenje, mislio sam na to da te cmm u ovom trenutku zaprosi, ne bi ti smetalo da to bude ovako baš zbog toga što si napisala. 1
Recommended Posts