DJ_Vasa Posted Saturday at 08:46 PM Posted Saturday at 08:46 PM 48 minutes ago, Helena said: Isti portal piše da je bio u urgentnom, dakle vrv je istinita slika, da je bio na kratkom monitoringu. Da, ovde je očigledno da ima malo jedenja onoga što se ne jede sa naše strane. Jeste bio u urgentnom jer je to procedura, ali vidim da mu je kolega iz ex-stranke istovremeno i PR. Pisalo je i da su ga lemali, ali očigledno da nije tačno.
Constantin Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Pisalo je i da su ga lemali, ali očigledno da nije tačno. Nije valjda da su trebali da mu polome nešto da bi bilo uverljivo. Verovatno je zaradio neku ćušku, a ni to nije u skladu s propisi
DJ_Vasa Posted Saturday at 08:54 PM Posted Saturday at 08:54 PM Just now, Constantin said: Nije valjda da su trebali da mu polome nešto da bi bilo uverljivo. Verovatno je zaradio neku ćušku, a ni to nije u skladu s propisi Naravno da nije trebalo da ga biju, niti su imali osnova da ga uhapse. Mislio sam na to šta se piše u ludnici otvorenog tipa zvanoj Tnjiter. Nemam ja to govno, vidim kad neko linkuje, a lažove ne podnosim, pa makar bili na istoj strani. Bilo je ovde pre desetak dana vesti da je crkno Šešelj. Baš me zanima da li na tom Tnjiteru prozivaju one koji su to pisali. Lažov je lažov, bez obzira na to koju stranu podržava. 2 1
Smrtokapa Posted Saturday at 09:16 PM Posted Saturday at 09:16 PM Trenutno mi deluje da su ogromne šanse da sledeće subote bude ozbiljnih incidenata. Osim što ih nenadležna institucija već najavljuje, sa obećanjima o endgame-u, čujem u okruženju priče da je izvesnim grupama već nuđen novac da izazovu sukobe. A i sa naše strane ima dovoljno ljudi koji planiraju da pomognu oko toga - ljudi kojima je "dosta šetnji" i koji veruju da se ovo mora završavati sada. Takođe i onih koji veruju da je ovo capture the flag igra i da vlast magično pada ako se zauzme zgrada skupštine. 15. marta će svi biti na ulici. Šta bude biće. Samo, šta god da bude, moral ne sme pasti i 16. marta se mora nastaviti pumpanje. 23 3
DJ_Vasa Posted Saturday at 09:25 PM Posted Saturday at 09:25 PM 4 minutes ago, Smrtokapa said: Trenutno mi deluje da su ogromne šanse da sledeće subote bude ozbiljnih incidenata. Osim što ih nenadležna institucija već najavljuje, sa obećanjima o endgame-u, čujem u okruženju priče da je izvesnim grupama već nuđen novac da izazovu sukobe. A i sa naše strane ima dovoljno ljudi koji planiraju da pomognu oko toga - ljudi kojima je "dosta šetnji" i koji veruju da se ovo mora završavati sada. Takođe i onih koji veruju da je ovo capture the flag igra i da vlast magično pada ako se zauzme zgrada skupštine. 15. marta će svi biti na ulici. Šta bude biće. Samo, šta god da bude, moral ne sme pasti i 16. marta se mora nastaviti pumpanje. Mislim da predmetna institucija jede ono što se ne jede. Najavljivao je sve i svašta, a bilo je veliko ništa. Isto tako, ne verujem tim tnjitersko-feZbučko-tiktakersko-instagramskim ratnicima koji samo umeju da seru za tastaturom. Studenti imaju obezbeđenje koje radi posao kako treba i umeju da o'lade usijane glave, a lojalistički pacovi nemaju cojones da ratuju sa brojčano nadmoćnim protivnikom. Biće sigurno dobre atmosfere, a još više sam uveren da će se pojaviti plan za još veći pritisak. Ne umem da predvidim kakav će plan biti, ali uveren sam da će uspeti.
Constantin Posted Saturday at 09:26 PM Posted Saturday at 09:26 PM 30 minutes ago, DJ_Vasa said: Bilo je ovde pre desetak dana vesti da je crkno Šešelj. Nekoliko puta je bilo i da je riknuo Željko Mitrović, ali na žalost....nije. Lažovi brzo potvrde svoju reputaciju, ali ima i vestikoje nigde ne možeš da vidiš. Iskreno..i ja sam naseo par puta na modifikovane vesti, a sad sa pojavom VI...tek ima da bude veselo...
DJ_Vasa Posted Saturday at 09:30 PM Posted Saturday at 09:30 PM (edited) 4 minutes ago, Constantin said: Nekoliko puta je bilo i da je riknuo Željko Mitrović, ali na žalost....nije. Lažovi brzo potvrde svoju reputaciju, ali ima i vestikoje nigde ne možeš da vidiš. Iskreno..i ja sam naseo par puta na modifikovane vesti, a sad sa pojavom VI...tek ima da bude veselo... Ja zato lepo sačekam verifikovane vesti, a hvala internetu, ima i dalje poštenih portala. Ionako neću da crknem ako nešto saznam koji sat kasnije. Zato i nemam Tnjiter, a planiram da ugasim feZbuk čim vidim kako da sačuvam fotografije koje su mi drage jer se i tu nakotilo dosta ludaka, mada njihovo ludovanje i nema toliko veze sa politikom. Edited Saturday at 09:30 PM by DJ_Vasa 1
Clash Posted Saturday at 09:30 PM Posted Saturday at 09:30 PM 3 minutes ago, Constantin said: Nekoliko puta je bilo i da je riknuo Željko Mitrović, ali na žalost....nije. Lažovi brzo potvrde svoju reputaciju, ali ima i vestikoje nigde ne možeš da vidiš. Iskreno..i ja sam naseo par puta na modifikovane vesti, a sad sa pojavom VI...tek ima da bude veselo... To ti je interna zajebancija na srpskom twiteru odavno. Nesto kao Mekove sportske prognoze ovde. 3 5
Red Posted Saturday at 09:43 PM Posted Saturday at 09:43 PM (edited) Nepomenik definitivno želi sukobe, što pokazuje i ovaj cirkus sa lažnim studentima u šatorima, pojava na mitinzima u mestima gde se taj dan održavanju protesti i ruganje ljudima, kao i njegove izjave o sukobima i "kraju". Na nama je da ne nasedamo na njegove provokacije i da ne upadnemo u njegove zamke provociranja sukoba, onakvog kakav on hoće i priprema. A, kako će se protest konkretizovati i da li će se i kada radikalizovati - neka to bude odluka, prvenstveno, studenata, jer ne zaboravimo da su oni ovo sve započeli i sve ovo vode sjajno sve ovo vreme, ali i odluka svih nas i onda kada to mi budemo želeli, a ne kada on to planira. Edited Saturday at 09:46 PM by Red
Perkos2 Posted Saturday at 09:53 PM Posted Saturday at 09:53 PM 31 minutes ago, Smrtokapa said: Trenutno mi deluje da su ogromne šanse da sledeće subote bude ozbiljnih incidenata. Osim što ih nenadležna institucija već najavljuje, sa obećanjima o endgame-u, čujem u okruženju priče da je izvesnim grupama već nuđen novac da izazovu sukobe. A i sa naše strane ima dovoljno ljudi koji planiraju da pomognu oko toga - ljudi kojima je "dosta šetnji" i koji veruju da se ovo mora završavati sada. Takođe i onih koji veruju da je ovo capture the flag igra i da vlast magično pada ako se zauzme zgrada skupštine. 15. marta će svi biti na ulici. Šta bude biće. Samo, šta god da bude, moral ne sme pasti i 16. marta se mora nastaviti pumpanje. Postoji jedunica u policiji koja je trenirana da izazove sukobe, ako je psiho krenuo da vrbuje preostale navijačke grupe(grupe iz unutrašnjosti su na našoj strani) to znači da nema poverenje u policiju. Onaj iz SAJ-a ga odavno nd zarazuje pa je pitanje koliko su mu i ostali odani. Ali žandarmerija neće dozvoliti ni da ih pojedinci iz naroda ponižavaju i tuku. Tu treba igrati pametno, čujem da nakon nekih čarki u Smederevu su ipak na kraju postigli dogovor i spustili štitove. Vruće srce i hladna glava su sad najpotrebniji
Plavi Dres Posted Saturday at 09:54 PM Posted Saturday at 09:54 PM (edited) U pogledu daljih akcija treba pomenuti večerašnji dobar govor onog radnika što je otpušten iz Kolubure i koji je pomenuo da ako već ne dolazi Kolubara na preoteste, da bi mi mogli da dođemo u Kolubaru, što je izazavalo veliko odobravanje mase na Trgu. Edited Saturday at 09:55 PM by Plavi Dres 7
Helena Posted Saturday at 09:54 PM Posted Saturday at 09:54 PM 26 minutes ago, Constantin said: Nekoliko puta je bilo i da je riknuo Željko Mitrović, ali na žalost....nije. Lažovi brzo potvrde svoju reputaciju, ali ima i vestikoje nigde ne možeš da vidiš. Iskreno..i ja sam naseo par puta na modifikovane vesti, a sad sa pojavom VI...tek ima da bude veselo... Šta nekoliko puta, ta fora traje najmanje dve godine, pa se piše i ćirilicom i latinicom ime i prezime🙃 1
Klotzen Posted Saturday at 09:56 PM Posted Saturday at 09:56 PM Dao je izjavu Šarović kada je izašao. Imao je povišen pritisak i tome slično pa je preventivno prošao preglede u vezi sa tim. Evo konferencije koga zanima detaljnije : 1
srlepajce Posted Saturday at 11:16 PM Posted Saturday at 11:16 PM (edited) U Smederevu ladno kombi bez tablica se zaleteo na ljude A policija? Ona standardno branila kombi 🥺 Iz drugog ugla Edited Saturday at 11:26 PM by srlepajce 1
Magia Posted Saturday at 11:40 PM Posted Saturday at 11:40 PM 19 minutes ago, srlepajce said: U Smederevu ladno kombi bez tablica se zaleteo na ljude A policija? Ona standardno branila kombi 🥺 Iz drugog ugla Prevelika ocekivanja su od naredne subote. Ne pada ovakav rezim tek tako, ovo je maraton a ne trka na 100m. Plasim se da se ta prevelika ocekivanja ne obiju o glavu. Samo pritisak nek traje, vreme radi za nas. Blokada odredjenih institucija/projekata da, ali za nesto vise od toga ipak treba znacajno veca organizacija kao sto je dobro opisano u ovom tekstu u Radaru o petom Oktobru. Uostalom , 2 danasnja fantasticna posta od @Arsenije Pesic i @Smrtokapa upravo to i govore. 7
McLeod Posted yesterday at 01:14 AM Posted yesterday at 01:14 AM 3 hours ago, Clash said: To ti je interna zajebancija na srpskom twiteru odavno. Nesto kao Mekove sportske prognoze ovde. Moje prognoze su spore ali dostizne. U to ime 15. marta se nista nece desiti 5 1
Darko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, McLeod said: 15. marta se nista nece desiti Znači ima made. 5
Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 7 hours ago, McLeod said: U to ime 15. marta se nista nece desiti Gotov je! 1
fancy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nije stvar u tome da li će se 15. marta nešto završiti ili ne. [Mek prognoza] Verovatno neće. [/Mek prognoza] Stvar je u tome - da li neko ovde vidi da će ljudi za nedelju, dve, mesec, tri meseca, jednostavno da se vrate na staro, studenti i srednješkolci (tamo gde blokiraju) da prekinu blokade, spuste glavu i vrate se na staro da im SNS, tj. AV određuje rektora, dekane, direktor(k)e, gradonačelnike itd... Ja to ne vidim. Zato furamo, ne stajemo, biće to dobro. Kad god da bude. Murija... Da li su sinoć spustili štitove ili digli viziare iz jednog ili drugog razloga, nebitno je, ali oni znaju da narod ispred njih ne traži _njih_ već odgovornost onih koji su iza njih. A dobro znaju, bez obzira koliko ih plaćaju, da su oni, koje su poslati da "čuvaju", toliko zla učinili i porodica ovih ispred njih sa pištaljkama, unesrećili ili upropastili...na svakom pojedinačno ostaje da razmisli kad je trenutak da proradi savest i seti se svoje porodice...a i proste činjenice da batina na kraju krajeva ima 2 kraja. Ja imam u zgradi lika koji je žandar, parkira kola pored mene, znamo se se 14 godina, ćao, ćao - otkad smo se doselili, znam mu ženu, dvoje male dece... Juče sam mu na parkingu uzgred napomenuo da klinac i ja idemo sad da pumpamo... Zna dobro da se u kraju žestoko pumpa. Kad su se lupale šerpe odjekivali je do susednog brda. Da li ću ga videti iduće nedelje na face-offu negde, ne znam, da li će ga poslati negde u unutrašnjost, ne znam, ali kapiram da šta god bilo zna da su mu žena i klinci ovde...i da svi znamo ko je i šta je. I da će i posle ove bande biti posla za njegov profil. Malo po malo osvajamo ono što nam je do juče, prekjuče bilo nezamislivo. Oslobađanje od straha, zviždanje, crvena farba, jaja za Vučićevu bandu gde god da se pojave pa makar i sa gazdom (!!)...pa to je do skora bilo ne-jebeno-zamislivo!!! Mislim da to više neće ići unazad, na staro. Kovačica, Smederevo... To je njihova nova stvarnost. A mi smo sve hrabriji i odlučniji. Namerno neću da završim velikim mislima, kao slučajnim nedorečenostima koje prosto mâme kapitalne zaključke, mislim da sam napisao sve što sam hteo. A i da nisam, setiću se pa ću dopisati / dopumpati 10 1
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, fancy said: Mislim da to više neće ići unazad, na staro. Kovačica, Smederevo... To je njihova nova stvarnost. A mi smo sve hrabriji i odlučniji. Nazad nema sigurno. Čak i sada dok čekamo 15. mart, energija ne pada, i dalje je veliki broj ljudi na ulicama. Inače, pre neki dan dok sam čekao rođake na stanici, grupa klinaca koja ima verovatno 18 godina, sprda se na račun Ćacija, poprckavaju simpatizere naprednjaka koji su bili u Jagodini. Ti mladi televiziju i ne gledaju, prate društvene mreže, šale koje sam od njih čuo su one sa društvenih mreža. Društvene mreže će u narednom periodu imati važnu ulogu. Neki od tih mladih i ne znaju možda svrhu ovih protesta, al ne mari, njima je to sada u trendu. Edited 15 hours ago by Volter 3
BattleBender Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 11 hours ago, DJ_Vasa said: Ja zato lepo sačekam verifikovane vesti, a hvala internetu, ima i dalje poštenih portala. Ionako neću da crknem ako nešto saznam koji sat kasnije. Zato i nemam Tnjiter, a planiram da ugasim feZbuk čim vidim kako da sačuvam fotografije koje su mi drage jer se i tu nakotilo dosta ludaka, mada njihovo ludovanje i nema toliko veze sa politikom. Cini mi se da nisi proveo vise od sat vremena na Tviteru, a komentarises ga stalno na osnovu nekih tvitova i instanci tviter profila koji su debili. Debila ima svuda. Tviter je uz reddit, sa sve svojim debilima, najbolja socijalna mreza. 3
Cavani Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Twiter je po meni najtoksicnija drustvena mreza, zato i ne zalazim tamo. 2 1
fancy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 22 hours ago, Drug Crni said: Evo,Hohštapler upravo najavio da je "sledeće subote kraj" (Zakasneo odgovor ali ne mogu da izdržim) Treba mu samo dopumpati ovo: "Sledeće dve subote su ključne" 2
DJ_Vasa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, BattleBender said: Cini mi se da nisi proveo vise od sat vremena na Tviteru, a komentarises ga stalno na osnovu nekih tvitova i instanci tviter profila koji su debili. Debila ima svuda. Tviter je uz reddit, sa sve svojim debilima, najbolja socijalna mreza. Dosta mi je što vidim i ovde ili kad neko drugi navede jer bez naloga nemam pristup. Doduše, ima kod supermarketa jedan što kupi pivo od dva litra i komentariše sve i svašta, ali nikako da zastanem i čujem celu priču. Ima i neki podrum pića gde se skupljaju neki slični. Ni za njih nemam vremena, a možda i oni imaju koju mudru da prozbore. Moraću jednom da nađem vremena da ih saslušam, verujem da imaju šta da kažu. 1 1
Clash Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mislim da gesite za twiter. Toksican kao i sve druge mreze, debila ima kao i na svim drugim mrezama. Lazne vesti, retardirani komentari pa to imamo na svim mediiima, do nas je kako to filtriramo. Ne mozes svakome koga ne poznajes verovati na prvu ni na jednoj mrezi a bogami ni u stvarnom zivotu I ovde na forumu se zna kome mozes verovati kad nesto postuje i koji su mu stavovi. U konkretno ovoj situaciji, Twiter je dobar zbog brzine prenosa dogadjanjai, zbog mogucnosti da imas nefrizirane informacije sto mainstrim mediji rade, zbog kratke forme prilagodjene smanjenoj paznji svih nas korisnika. Ne znam gde kupite informacije od strane studenata, ja sa njihovih zvanicnih naloga na twiteru i instagramu, stvarno ne znam gde bi drugo to nasao. 2
Recommended Posts