Jump to content

Studentski i građanski protesti i blokade 24/25

Henry Chinaski

Recommended Posts

2 minutes ago, Clash said:

Da se ne naljute  Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo.

Forum goals: pisati na teme na koje piše Goldberg, sa opširnošću koju koristi Kornet. Noću.

• Ha-ha 5

5 hours ago, JohnnyDragon said:

Raspisace izbore. 

Juče nisam pratio vesti, tek ada pročitah pisanija po forumu od juče i noćas, posle onog obraćanja crne trojke nisam ništa gledao, ne bih da vrtim tv unazad, jasna mi je situacija i ovako.

Zver je saterana u ćošak, ne vidi izlaz, ali zver skače, hvata za pči, grebe, grize, može ozbiljne povrede da nanese, nepredvidivo je šta može naredno da učini. Ne bih isključio ni opciju: Premijer podneo ostavku, podnese i Vučić ostavku, Brnabić postaje vd predsednika, da Vučiću mandat za sastav vlade i on kaže, evo sad sam nadležan. Ne verujem da može da se izvuče, da ispliva, ali može još mnogo zla da nanese.

Njegova nevolja je što igra protiv nevidljivog protivnika, ne može da predvidi naredne poteze, ne može da unese razdor među protivnike, ne zna gde su i ko su. Svojima ne može da veruje, ni u njihovu sposobnost ni lojalnost.

• Like 4

Scena.... Studenti pristanu na razgovor sa mrcinom, ali uz uslov da bude prenos uzivo razgovora.  On nema kud, pa pristane. Dođe par studenata i samo mu pred kamerama kazu da nema sta sa njim da razgovaraju jer nije nadlezan. Onda ustanu i odu. Pa da se  samo vidi faca mrcine...

• Ha-ha 3

10 hours ago, Clash said:

Da se ne naljute  Goldberg i Kornet mislim zbog duzine njihovih postova, nista drugo.

Goldbergov žanr je horor apsurda.

Kornetov je optimizam ničim izazvan.

27 minutes ago, berti said:

Pa da se  samo vidi faca mrcine...

Zumirano, kao u indijskim serijama.

34 minutes ago, Kronostime said:

I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija.

• Like 1

22 minutes ago, JPM said:

I kod njih onaj Milanović, inače Srbin, zapenio kako zli Srbi ovo zli Srbi ono... bukvalno nas ista bolest ubija.

Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru.

Spoiler

7Hu6mic.jpeg

U bitnijim vestima, studenti organizuju dvodnevni marš od Beograda do Novog Sada, ozbiljna demonstracija odlučnosti.

https://www.instagram.com/share/p/BA3WgWy_7L

Edited by Smrtokapa
spojler
  • Like 9
  • Thanks 1

8 minutes ago, Smrtokapa said:

Ne treba mnogo obraćati pažnju na takve izjave Milanovića, njega ima svuda po spektru.

Ista je bolest. Kad treba ići u kampanju najlakše je poene skupljati mržnjom prema susedima. Tako i naši. Ruše ih Hrvati...ma da...

2 minutes ago, JPM said:

Ista je bolest. Kad treba ići u kampanju najlakše je poene skupljati mržnjom prema susedima. Tako i naši. Ruše ih Hrvati...ma da...

Lakse je nasima - vece susedstvo i vise kandidata za neprijatelja.

:classic_biggrin:

• Love 1

Neviđeni bolesnik, mislim da u Evropi ovakvog primjera nema, a teško da ga je i bilo.

Čovjek bukvalno huška svoje simpatizere na nova prebijanja, gaženja...

Kaže "ne možete ni da zamisliti koliki je bes u većinskoj Srbiji".

Ove blokade su mu noćna mora. Izgubio je kompas totalno. Koliko je samo jadan i nemoćan...

Kaže prezadovoljni smo bili blokadom Autokomande gdje je opozicija doživila krah. Bilo ih je

16 750, i eto neka je bilo još 9 hiljada u toku dana, to je to. 😄

"Sve ćemo ih pobediti", "beže od izbora ko đavo od krsta", "Hrvati i šiptari likuju kako padam, to je znak da sam na dobrom putu"

"Inženjer Đajić lažov i kriminalac. Takođe i Borko Stefanović". 

Čovjek 13 godina svoju politiku zasniva na jeftinom populizmu gdje se predstavlja kao žrtva, i obmanjivanju gerijatrije koja gleda rts, pink, happy,. 

Malo hrvati i šiptari, malo hoće da nam otcijepe Vojvodinu, malo zapad i strani plaćenici me buše, malo Šolak i Djilas lopovi, malo spremaju mi atentat...

Svaki dan već 13 godina trovačnica i ispiranje mozga narodu koji slijepo gleda pomenute programe i upija ko sunđer. 

Ko nema drustvene mreže instagram i tviter, a ima preko 60 godina  znaj da je gotovo sigurno Vučićevac. Dobro, ima izuzetaka...

Jednog dana ovo će se izučavati na studijama kako je izmanipulisao ljude.

Radikali, to jest nazadnjaci, su najveće zlo koje nas je zadesilo. Mnogo veće od korone, ratova, bijele kuge...

• Like 22

3 minutes ago, Marvin said:

"ne možete ni da zamisliti koliki je bes u većinskoj Srbiji"

ajd da se jednom u zivotu slozim sa nepomenikom

Jes da je rekao za svoje lojaliste ali da veliki je bes medju normalnom Srbijom.