40Wins Posted Monday at 08:36 PM Posted Monday at 08:36 PM Jel ovaj padavičar krenuo u neku kampanju kako je on mlad i lep, a Đokić star? 1
Dzo23 Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM (edited) Euforija se osjeti na svakom koraku. Ova akcija s nalepnicama i transparentima je vrhunska! Evo već se najavljuje za maj sledeći veliki skup. "Vazduh trepti kao da nebo gori!"⛽💪 Edited Monday at 08:50 PM by Dzo23 1
crepiillupo Posted Monday at 11:14 PM Posted Monday at 11:14 PM Mislim da niko od nas nema pojma koliko ga je Orbanov pad zastrasio. Po prvi put ne veruje u pobedu na izborima. 3
fancy Posted Tuesday at 04:34 AM Posted Tuesday at 04:34 AM 7 hours ago, Dzo23 said: .... "Vazduh trepti kao da nebo gori!"⛽💪 Mislim da imam prilično dobru ideju šta bi moglo da bude... 2
Tex_Willer Posted Tuesday at 05:08 AM Posted Tuesday at 05:08 AM Ovo je jedno 10-ti put da mu studenti opasno dupe pomeraju, imam osećaj da svaki put kad oseti da uzima primat nad situacijom, da mu oni ustvari pokažu ko je tata igre. 1
Babaduka Posted Tuesday at 06:56 AM Posted Tuesday at 06:56 AM Po nekim informacijama iz ministarstva od caci ekipe, najave idu da psiho ozbiljno razmislja o julu o izborima, ozbiljna istrazivanja je radio o odmorima malo me plasi taj termin
McLeod Posted Tuesday at 08:12 AM Posted Tuesday at 08:12 AM 1 hour ago, Babaduka said: Po nekim informacijama iz ministarstva od caci ekipe, najave idu da psiho ozbiljno razmislja o julu o izborima, ozbiljna istrazivanja je radio o odmorima malo me plasi taj termin Namerno pusta te informacije da bi video reakciju. Da bi izbori bili u julu mora da ih raspise najkasnije za dve nedelje.
Dzo23 Posted Tuesday at 08:16 AM Posted Tuesday at 08:16 AM 3 minutes ago, McLeod said: Namerno pusta te informacije da bi video reakciju. Da bi izbori bili u julu mora da ih raspise najkasnije za dve nedelje. Od dana raspisivanja do dana održavanja izbora ne može proći manje od 45 ni više od 60 dana.
McLeod Posted Tuesday at 08:56 AM Posted Tuesday at 08:56 AM Da, i kako se to razlikuje od onoga sto sam napisao? Provlaci se prva polovina jula kao datum. Za dve nedelje je pola maja proslo, 45 dana od tad si vec u julu. A do sada je uglavnom isao na max u kampanji i koristio prozor od 60 dana.
Barkley#34 Posted Tuesday at 10:30 AM Posted Tuesday at 10:30 AM Da bi izbori bili 12. jula prozor za raspisivanje je 13-28. maj. Procedura oko obrazloženog predloga vlade će trajati 2-3 dana, tako da ako ona ne počne do otprilike 25. maja neće izbora ni biti 12. jula. U svakom slučaju, zbog organizovanja potpisa i kampanje, znaće se odluka još ranije, neće se samo jednog dana bupnuti sa predlogom vlade. Najavio je neke "važne vesti" za oko Đurđevdana što se uklapa u ful priču o kampanji od 60 dana, ako ih uopšte bude. Opet, video sam negde da se očekuje da će glasanje za izmene izbornih zakona biti 15. maja, što znači da pre toga ne mogu da budu raspisani. 3
Amigdala Posted Tuesday at 06:06 PM Posted Tuesday at 06:06 PM Da li je neko iz Bg primetio, ako je vozio auto putem jutros, pravac Zmaj- Sava Centar, da je ispod svakog nadvoznjaka grupisana saka polićacija? Samo zbog transparenta "Studenti Pobedjuju" koji se video na istim mestima prethodnih dana?
le piaf Posted yesterday at 03:48 PM Posted yesterday at 03:48 PM Ograničeni i kreativni kao balkon https://www.instagram.com/reel/DXteTxKjR6N/
nemanjaol Posted yesterday at 03:55 PM Posted yesterday at 03:55 PM Hahah, zamiljam transparente na teleskopskim motkama. Tako da mogu da se izdignu iznad ćacijevskih po potrebi 1
Tex_Willer Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM Sramota me je moje Indjije, ovaj Gasic je sam sebi spalio skladište pre x godina i zajedno sa ocem je bio i u zatvoru na osnovu toga, takodje on je iz Rume nema nikakve veze sa Indjiom. U 2026g u manjim mestima opštine autobus uopste ni ne ide, fudbalski klub se gasi, pronevere u istom od strane sns ljudi su bili astronomske, tendere x10 naplaćuju/ ugrađuju se...
Don Dusko Posted yesterday at 04:47 PM Posted yesterday at 04:47 PM Setam tako danas centrom mog grada i ono bili skupovi Studenata i sns-a kad vidis tamo kod studenata mladi ljudi a sns neki metazalumi.
Volter Posted yesterday at 04:54 PM Posted yesterday at 04:54 PM Stara fora koju smo radili još u osnovnoj, al ovaj sendvičar nije ukapirao zašto ga tapšu po leđima. 1 7
le piaf Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Majku im jebem ceo grad su iškrabali ovim umobolnim i nepismenim porukama. I zgradu su mi išarali, kud ne videh bar da gađam ćacad odozgo, ko ona braća crnci iz geta kad im slučajno ispadne televizor sa guzicom kroz prozor 1
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Prestali su sada, debili su išarali i pojedine fakultete, ulazna vrata. Ne mogu da postignu da poskidaju sve nalepnice, transparente, prate ljude po ulici, al sve se to plaća. Ne mogu ni da nađu toliko batinaša i sendvičara, pa teraju svoje funkcionere da skidaju. 1
vinogradskaopera Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 53 minutes ago, Don Dusko said: Setam tako danas centrom mog grada i ono bili skupovi Studenata i sns-a kad vidis tamo kod studenata mladi ljudi a sns neki metazalumi. Evo i u mom gradu danas, kakvi gubavci su na drugoj strani, mordor.
Klotzen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago SNS iškrabao slike porušenih mostova koji su godinama izloženi ispod duginog mosta. To nam govori da se to radili ljudi koji nisu iz NS jer je to neshvatljivo da to nekome smeta.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I da kod studenata puno a ovde sam video jedno 6-7 ljudi mozda malo vise.
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: @Volter samo postuj. Greje dušu. Danas je ludilo, eno u Gronjem Milanovcu i bakljada studenata. Novobeogradski blokovi pumpaju. Ne mogu sve da postignem. Još jedna lepa vest u vezi izbora za studentski parlamet: Razvaljivanje. 5
Recommended Posts