Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Dzo23 said: IU Novom Sadu su danas imali standove kod Promenade. Zemunci ih okružili, eno stigla policija. 2
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni ta priča o izborima na leto ne pije vodu. Kao oni što su protiv njega više idu na more pa zato. Pa onda bi trebao da ih zakaže za kraju jula ili početak avgusta kada su aranžmani najskuplji i kada najmanji broj njegovih glasača ide na more. Prilično sam siguran da početkom jula ima više sendvičara koji idu na more nego ljudi koji su protiv njega.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima tu još jedna stvar. Ne održavaju se izbori celo leto, već jedan dan. U jednom vikendu tokom leta. Iako sam uveren da oni istražuju preko agencija i ministarstva sve relevantne podatke, "taj" vikend bi maksimalno mogao da odvuče 1-2% glasača na more..ne više od toga. Od toga nije sigurno da su svi "naši" niti da bi inače izašli na izbore. Ne kažem da je ijedan glas nebitan, ali kažem da je i ovo pokazatelj kolika im je frka, kad se i ove slamke hvataju.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne zaboravimo i da se radi o manijaku koji uživa sa hoću-neću igrama da bi dodatno nervirao. Za koji dan će reći najverovatnije u septembru. 2
Edinburgh Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Volter said: Ne zaboravimo i da se radi o manijaku koji uživa sa hoću-neću igrama da bi dodatno nervirao. Za koji dan će reći najverovatnije u septembru. Da, recice u septembru 2027. taman posle Ekspa. 1
Recommended Posts