DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, robespierre said: Vučić u nekom od govora (možda u Areni, nisam siguran) pominjao da će tek da ih pobedi za Vidovdan, pa ide priča da planiraju da organizuju izbore 28.06. Milić sinoć u podkastu kod Pavićevića ponovio isto i to da ima informaciju iz vrha SNS-a. Ako bude 10:0 za njih na lokalnim izborima mislim da to nije nerealna priča. Bilo je tih najava od anonimusa koji imaju izvore 'u vrhu stranke' još ranije, i to upravo na ovoj temi, a nešto ranije su najavljeni i za januar. Jedino što mi deluje prihvatljivo jeste i da se u vrhu kartela vagaju sve opcije, a ne bih isključio ni da budu 2027, tj. kada entuzijazam još više splasne. Ovaj datum mi čak i ne deluje kao dobro rešenje jer ljudi već tokom juna idu na odmore i vraćaju se krajem septembra. Iako je moguće kasnije poslati na odmor one što su dobili posao preko stranke, a jedina im je dužnost da piju kafu u kancelarijama, mnogi sa niskim IQ koji glasaju iz uverenja bi mogli da 'lade deo tela na kome sede u Egeju, a čak ni akrtel ne bi smeo da se tako kocka. 16 minutes ago, Perkos2 said: Izvinite ali mora da pitam koga to treba da sačekamo da objavi istinu u bilo kom slučaju u Srbiji? Pa taj fakultet ima nadzorne kamere, studente i zaposlene. Nije u pitanju petarda koja se može prošvercovati u džepu, niti fakultet ima obezbeđenje kao aerodrom, ali je od toliko ljudi valjda neko nešto video.
Amigdala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, DJ_Vasa said: Zbog tragicne smrti devojke i iz postovanja njenoj porodici, odlucio sam da do kraja nedelje ne pisem. Citacu ali necu komentarisati. Pomolicu se za nju. Izvinjavam se sto sam te uskratio za odgovor i obecavam da u ponedeljak mozemo nastaviti razgovor, ako budes zeleo.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Amigdala said: Zbog tragicne smrti devojke i iz postovanja njenoj porodici, odlucio sam da do kraja nedelje ne pisem. Citacu ali necu komentarisati. Pomolicu se za nju. Izvinjavam se sto sam te uskratio za odgovor i obecavam da u ponedeljak mozemo nastaviti razgovor, ako budes zeleo. Razumem i poštujem tvoju odluku, a sa kvalitetnim forumašima je uvek zadovoljstvo razmeniti mišljenje. 1
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odvratni blavor iz Informere iz sata u sat iznosi bizarne detalje slučaja koje mogu imati samo istražni organi u ovako kratkom vremenu. Momentalno ih spinuje u monstruzne optužbe protiv rektora, dekana i studenata. Iako smo navikli na sve od njih, ovo je novi nivo, zloupotreba lične tragedije i smrti ljudskog bića u realnom vemenu, iz sata u sat. Sve zbog lokalnih izbora, da li im je frka ili dodatno motivišu svoje i neodlučne. Ovo treba da ostane zabeleženo za svako buduće sudjenje bagri. 7
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve miriše na Milov slučaj "državni udar" u danu izbora 2016.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad budu odgovarali oni koji su odgovorni za nadstresnicu tada neka odgovara i onaj koji je za ovo kriv na Filozofskom(da ne bude zabune treba da odgovara). 7 minutes ago, Clash said: Odvratni blavor iz Informere iz sata u sat iznosi bizarne detalje slučaja koje mogu imati samo istražni organi u ovako kratkom vremenu. Momentalno ih spinuje u monstruzne optužbe protiv rektora, dekana i studenata. Iako smo navikli na sve od njih, ovo je novi nivo, zloupotreba lične tragedije i smrti ljudskog bića u realnom vemenu, iz sata u sat. Sve zbog lokalnih izbora, da li im je frka ili dodatno motivišu svoje i neodlučne. Ovo treba da ostane zabeleženo za svako buduće sudjenje bagri. A niko od ovih ispranih mozgova da se zapita odakle i da li je dozvoljeno da informer ima te informacije.
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Volter said: Ako si se nadovezao na moj komentar, svakako da istinu ne očekujem od ovog režima. Deo mog komentara govori o tome i šta možemo očekivati od monstruma. nije bilo isključivo tebi odogovoreno nego generalno pitanje da li još uvek očekujemo da policija radi objektivno posle xy slučajeva gde su pokazli da su deo ovog fašističkog režima.
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teško da će izbori na leto. Sada još imamo i ovo sa naftom tako da nepomenik sigurno neće ići na izbore dok je kriza. Ako on ove lokalne izbore dobije 10-0 neće ni biti izbora do aprila 2027. Pozvaće se na svoje pobede i krizu u svetu i odložiti obećanje od decembra na april.
robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Klotzen said: Teško da će izbori na leto. Sada još imamo i ovo sa naftom tako da nepomenik sigurno neće ići na izbore dok je kriza. Ako on ove lokalne izbore dobije 10-0 neće ni biti izbora do aprila 2027. Pozvaće se na svoje pobede i krizu u svetu i odložiti obećanje od decembra na april. Nema nikakve logike da se parlamentarni i predsednički izbori održe u istom terminu iz prostog razloga što se tako kreira referendumska atmosfera u kojoj Vučić ne može da bude kandidat.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali može da bude nosilac liste i da istovremeno podrži kandidata tako da zajedno nastupaju u kampanji. 1
Kalinic10 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Režimski mediji pišu da je ova devojka imala poruke u čarapama “Vi se jako loši ljudi, zbogom” i “Znate da sam došla po sve vas”. Preuranjeno je komentarisati šta bi to moglo da znači, ali meni ne deluju ovde čista posla i ne deluje mi da se ovo slučajno desilo.
Sen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://www.rts.rs/lat/vesti/Hronika/615311/Nesreća+na+ETF-u.html Nešto slično se desilo pre oko 16 godina, kada je student ETF-a pao sa prozora kabineta na trećem spratu. Izgubio je ravnotežu dok je sedeo na prozoru. A ovi režimski mediji… nemam reči. Pored svih sranja za koje je ovaj režim direktno odgovoran, oni sada bombarduju politizovanim člancima i pozivaju na odgovornost ljude koji realno nisu odgovorni za ovu tragediju.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Kalinic10 said: Režimski mediji pišu da je ova devojka imala poruke u čarapama “Vi se jako loši ljudi, zbogom” i “Znate da sam došla po sve vas”. Preuranjeno je komentarisati šta bi to moglo da znači, ali meni ne deluju ovde čista posla i ne deluje mi da se ovo slučajno desilo. U vezi ove vlasti lakše poverujem u teorije zavere oko nekog događaja nego u to da nisu umešani.
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Kalinic10 said: Režimski mediji pišu da je ova devojka imala poruke u čarapama “Vi se jako loši ljudi, zbogom” i “Znate da sam došla po sve vas”. Preuranjeno je komentarisati šta bi to moglo da znači, ali meni ne deluju ovde čista posla i ne deluje mi da se ovo slučajno desilo. Studenti Filozofskog su se u međuvremenu oglasili, a u saopštenju je najvažnija rečenica ovo: Quote Nećemo iznositi niti komentarisati okolnosti ovog događaja, iz poštovanja prema porodici i činjenici da su ovakve situacije izuzetno osetljive. Ko hoće da pročita saopštenje u celosti, ima ga na Instagramu: https://www.instagram.com/p/DWY9PPkCCXs/ Po svoj prilici da su u pitanju neka teška ljudska priča i privatne činjenice koje ne žele da iznose u javnost. Da je kartel u ovo umešan, do sada bi se svi studenti digli na noge.
Kalinic10 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DJ_Vasa said: Studenti Filozofskog su se u međuvremenu oglasili, a u saopštenju je najvažnija rečenica ovo: Ko hoće da pročita saopštenje u celosti, ima ga na Instagramu: https://www.instagram.com/p/DWY9PPkCCXs/ Po svoj prilici da su u pitanju neka teška ljudska priča i privatne činjenice koje ne žele da iznose u javnost. Da je kartel u ovo umešan, do sada bi se svi studenti digli na noge. Tako je, ne mislim ni ja na umešanost ćacija, nego mislim da je devojka imala svojih problema i da je možda uradila nešto sa namerom što je dovelo do svega ovoga. Glupo je da se uopšte bavim ovakvim nagadjanjima..
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) A sta drugo ocekujes od rezimskih medija?Oni ce sada sve polu istine da ispinuju do maksimuma da bi napali studente. Edited 1 hour ago by Don Dusko 1
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Kalinic10 said: Tako je, ne mislim ni ja na umešanost ćacija, nego mislim da je devojka imala svojih problema i da je možda uradila nešto sa namerom što je dovelo do svega ovoga. Glupo je da se uopšte bavim ovakvim nagadjanjima.. Ja ovo govorim od jutros. Izglednije je bilo da je neka privatna drama nego bilo šta drugo. Poenta je probijanja svih civilizacijskih normi i humanog ponašanja od strane SNS-a preko svojih propagandnih kanala. 1
Drug Crni Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Šta god da je u pitanju - režim i njegovi kerberi jedva dočekali da zatraže smene dekana, rektora i ukidanje autonomije Univerziteta. Mi smo Ruanda. 2
DameTime Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: Studenti Filozofskog su se u međuvremenu oglasili, a u saopštenju je najvažnija rečenica ovo: Ko hoće da pročita saopštenje u celosti, ima ga na Instagramu: https://www.instagram.com/p/DWY9PPkCCXs/ Po svoj prilici da su u pitanju neka teška ljudska priča i privatne činjenice koje ne žele da iznose u javnost. Da je kartel u ovo umešan, do sada bi se svi studenti digli na noge. Mogli bismo i mi ovde da se pridržavamo toga. 17 minutes ago, Drug Crni said: Šta god da je u pitanju - režim i njegovi kerberi jedva dočekali da zatraže smene dekana, rektora i ukidanje autonomije Univerziteta. Mi smo Ruanda. Ovo i jeste njihov krajnji cilj.
Recommended Posts