nemanjaol Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Po meni je ukupna brojka skroz nebitna. Vaznije je pitanje da li iz ovih sto su potpisali moze da se destiluje jedno 20.000 ljudi koji bi se aktivnije ukljucili u kampanju kontrolu izbora, i generalno predizborne i izborne aktivnosti i pridruzili se studentima i zborovima I da li studenti mogu da racunaju na prosecno 10 evra donacije za kampanju. Sto se tice optike, i vibes-a mislim da je akcija bila pun pogodak. Ali to su manje bitne stavke 5
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne verujem da je bilo i milion potpisa. Mislim da je cifra izmedju 500 i 700 hiljada sto je svakako top, toliko glasova i na izborima da dobije opozicija se petama u dupe bije.
Edinburgh Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 hours ago, melankolic said: Kakvo je stanje s omladinom, jesu li u kafićima, cede juice i “produženu” dok penzosi potpisuju? Nema razloga zbog kojeg se moze imati negativan stav prema ovome. To sto potpisuju matoril judi za mnoge je prijatno iznenadjenje, a omladinci ce i ionako glasati protiv avava. Njihov potpis danas uopste nije vazan, jer je svima jasno da ne podrzavaju zlo.
Marko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ja bio tako oko 4-5 u centru. Ne znam dokle su se skupljali potpisi, ali ako je to vreme već pred sam kraj, onda je bilo dosta ljudi i tad. Odokativno najviše sam video sredovečnih ljudi Edited 9 hours ago by Marko 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Marko said: Ja bio tako oko 4-5 u centru. Ne znam dokle su se skupljali potpisi, ali ako je to vreme već pred sam kraj, onda je bilo dosta ljudi i tad. Odokativno najviše sam video sredovečnih ljudi Kljuc i jeste da ta grupacija od 40-60g izadje i glasa protiv njega, odlične su ove stavke kod studenata, konstantno menjaju svoje taktike, sad me nebi čudilo da hulja krene da sakuplja na isti nacin
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, Klotzen said: Bolje da je bilo u subotu jer tada dosta ljudi iz sela dolazi u gradove u šoping centre pa bi se više prikupilo. Vikend je pred Novu godinu, krkljanac je svuda, daleko veći nego uobičajeno subotom ili nedeljom, odličan je dan odabran. Prikupljeni broj će biti veliki i to jeste bitna poruka, s tim da treba i dalje imati u vidu da su Vučićevi glasači dobrim delom "tihi". Jedva on njih pokupi za miting, ne vide se po ulicama ali, što neko napisa juče, izađu jednom na glasanje i to je to. Meni je nešto drugo utisak dana - napisao sam par puta da mi se čini da je spušten gas sa plenuma i da je fokus na drugim stvarima, što koristi par budala i diže frku, ali oni nisu bitni u široj slici. Kao što smo videli, ovu akciju je u više mesta koordinisano pripremilo i sprovelo 8-10k ljudi, bez ikakvih incidenata ili značajnijih problema. To nije mala stvar i pokazuje da sekta na vlasti, sa svojim neograničenim resursima, nije jedina koja može da organizuje nešto većeg obima, što smo uostalom videli i kod organizacije skups u NS, npr, da pomenem najsvežiji primer. To je takođe srž budućeg sistema pripreme, kampanje i praćenja izbora, nešto što je godinama falilo. Ono što me je negativno iznenadilo (a i nije me previše iznenadilo) je neka kao kampanja na mrežama u cilju ismevanja ove akcije i tu ne mislim na botove vlasti. Jedno je imati drugačiji stav i boriti se za njega, o čemu smo diskutovali ali podrivanje akcije usmerene na povezivanje i umrežavanje mi ukazuje na to da pojedini i dalje vode bitku za osvajanje mesta u opoziciji a ne za pobedu nad vlastima. Žalosno je to ali i očekivano. 1
madzone Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Niš, Bulevar, potpisao sa porodicom oko 11.30, kutija je već bila puna 2/3, istina mogli su veću kutiju da nađu 🙂 sigurno je bila pražnjena više puta u toku dana. Na mestu potpisa glavni utisak je jedna velika pozitiva 🙂
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam potpisao sinoć oko 18h na Studentskom Trgu. Bila je neverovatna atmosfera, kuvano vino, muzika, gomila štandova sa odgovarajućim materijalom, posluženjem, majicama, bedževima... ludilo 1
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Barkley#34 said: Ono što me je negativno iznenadilo (a i nije me previše iznenadilo) je neka kao kampanja na mrežama u cilju ismevanja ove akcije i tu ne mislim na botove vlasti. Jedno je imati drugačiji stav i boriti se za njega, o čemu smo diskutovali ali podrivanje akcije usmerene na povezivanje i umrežavanje mi ukazuje na to da pojedini i dalje vode bitku za osvajanje mesta u opoziciji a ne za pobedu nad vlastima. Žalosno je to ali i očekivano. Ne znam zašto te to iznenađuje, mogao si i na forumu da primetiš kako se pažljivo skuplja kompromitujući ideološki materijal sa privatnih društvenih naloga pojedinih studenata i onda se odašilje u etar kao da se radi o Epstin fajlovima. Da su sa takvom agilnošću pristupili unutarstranačkoj organizaciji možda bi bili malo jači od kisele vode, a mi se svi kolektivno ne bismo nalazili u ovakvoj situaciji. 12
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, robespierre said: Ne znam zašto te to iznenađuje, mogao si i na forumu da primetiš kako se pažljivo skuplja kompromitujući ideološki materijal sa privatnih društvenih naloga pojedinih studenata i onda se odašilje u etar kao da se radi o Epstin fajlovima. Da su sa takvom agilnošću pristupili unutarstranačkoj organizaciji možda bi bili malo jači od kisele vode, a mi se svi kolektivno ne bismo nalazili u ovakvoj situaciji. teško je odreći se privilegija pa svako ko iole zatalasa političku scenu u Srbiji veći je protivnik nego nprdnjačka ološ
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam nailazio na tvitove gde kritikuju studente sto nemaju hemijske. I to predstavljali kao krunski dokaz kako su "neorganizovani".
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam potpisao juče kod Delta sitija. Lepa energija, solidna gužva, za štandom sve same devojke, svi nasmejani, dobro raspoloženi i prelepi. Ima nas. 4
Recommended Posts