Čvarkov Posted Saturday at 10:07 PM Posted Saturday at 10:07 PM https://n1info.rs/vesti/knjizaru-iz-sombora-inspekcija-naredila-da-ukloni-stand-jer-narusava-ambijent-grada-sumnja-da-je-zbog-ucesca-na-protestima/ Quote Građani Sombora protestovali su u znak podrške lokalnom knjižaru kome je, posle 10 godina rada, zabranjena prodaja knjiga na uličnom štandu. Iako je redovno obnavljao dozvolu na svakih šest meseci, poslednjim rešenjem gradske vlasti navedeno je da štand "odjednom" kvari ambijent grada. Idu redom smradovi. Ulična kladionica bi im verovatno bila super.
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Doček uz pogaču i so, vatromet i baklje: Studenti koji pešače iz Čačka za Novi Sad stigli u Kosjerić https://nova.rs/vesti/drustvo/docek-uz-pogacu-i-so-vatromet-i-baklje-studenti-koji-pesace-iz-cacka-za-novi-sad-stigli-u-kosjeric/
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Tek sad vidim ovo: Ovo zlo posle vlasti jedino se može spasiti besa naroda i robije ako pobegne. 1 8
Molina23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I da svaki dan robije rinta kao zaprežni konj, poput onih mučenika iz Jure bez pauze za pišanje. Da konačno nabaci koju godinu radnog staža, za takav profil funjare i maminog neradnika je to najcrnja kazna gora i od streljanja. 5 1
Šiljokapi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 18 minutes ago, Molina23 said: I da svaki dan robije rinta kao zaprežni konj, poput onih mučenika iz Jure bez pauze za pišanje. Da konačno nabaci koju godinu radnog staža, za takav profil funjare i maminog neradnika je to najcrnja kazna gora i od streljanja. Što si tako blag? Nećeš vala u sudije kad prođe ovo ne-vreme, mora to kreativnije inače ništa nećemo uraditi.
Koca Popovic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ima li gdje da se pomogne ovoj djeci? Mislim u novcu . Mislim iz inostranstva.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 3 hours ago, Volter said: Tek sad vidim ovo: Ovo zlo posle vlasti jedino se može spasiti besa naroda i robije ako pobegne. Jaooo tugice unistili zivot ubici mrs. Ali ton koji naredjuje voditelju da ga ne prekida majku mu.Neka ga gleda pokunjeno zasluzili su to kada dozvoljavaju da pisa po njima. Edited 8 hours ago by Don Dusko
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @ voditelj Ko mu jebe mater, kad ćuta dok mu veteran po spisku sve.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šalje mi drugar iz Niš(a) Quote Deo Niša oko SNS ovih prostorija bio je pod opsadom celo veče. Bila je slava SNS-a. Studenti su najavili da će doći, oni došli ali svi mi smo ostali u toplim domovima. Kiša pada...Stajali su satima...akcija je nazvana "Došli smo...a nismo"
Recommended Posts