DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Naučena bespomoćnost - dijagnoza stanovništva Srbije od 80ih na ovamo. Predivna Ana 🌸🩷 4
DJ_Vasa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uzgred, ima li neko informacije o studentu Bogdanu koji je i dalje u zatvoru? Vidim da danas ima jedino protest podrške za onog Gretinog pajtosa, koji će samo dobiti besplatan prevoz do kuće, ali na Bogdana su zaboravili. 3
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nisu zaboravili na Bogdana, koliko znam on je trenutno u beogradskoj zatvorskoj bolnici. Drugi Bogdan koji je pretučen je možda danas i pušten iz bolnice. Studenti su objavili da ako je neko slučajno snimio napad, da im pošalje snimak jer policija zbog mraka ne može najbolje videti na snimcima incident. Videli su oni sve, al se naravno prave ludi. Takođe su studenti objavili da su se nepoznata lica danas motala oko kuće pretučenog Bogdana. Ima danas protest zbog Ognjena, ima i protest zaposlenih u pozorištu na kojem će se pridružiti i studenti. Sutra studenti organizuju i protest u Boru. Ja bih tu otišao, ali kiša, ne želim da pokisnem, bolje mi je u toploj sobi. Edited 3 hours ago by Volter 1
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Studenti reklamiraju i organizuju 15 različitih protesta svakog dana. Problem što jedan od tih protesta nije po tome šta bi neki forumaši želeli i odmah neki hejt. Bukvalno sramno šta se piše ovde 😄 3
Recommended Posts