Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 23 hours ago, Klotzen said: Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje. Ja od afera znam samo aferu DJVa i žene od tog plavog novinara. Narodski rečeno : šef mu jebe ženu. Žao mi je što ovo uopšte znam. 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) https://www.facebook.com/share/v/1BcqVEx9RV/ nemam reci. Samo cu reci policijska stanica je 200m od ovog mesta. Edited 13 hours ago by Don Dusko 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 9 hours ago, freethrow said: Nema mnogo ljudi kod vlade, ali nisam iskreno ni očekivao... Svakako daleko manje nego 1. septembra, što malo čudi jer je ovaj protest odmah posle onoga u Novom Sadu. Mada, možda i ne čudi zbog satnice a i brzo je organizovan. Primetio sam da kad god se neki veliki skup najavi bar nedelju dana pre održavanja, uvek bude ogroman broj ljudi. U svakom slučaju i danas je bio zadovoljavajući broj, najvažnije je da se posle Novog Sada pokazalo ludaku da se i dalje ljude ne plaše. Cvikaju oni, juče još jedan fijasko. 1. septembra zaista je bio ogroman broj ljudi: Inače, moram da priznam da jedva čekam izveštaje MUP-a da se slatko zacerekam. Ivica se više ne pojavljuje sa brojkama, šalje onog tutubana Vasiljevića. Za 1. septembar su rekli da nas je bilo 9 hiljada. Juče njihovh 126 hiljada, u dva grada bilo je bliskog susreta, sa jedne strane 200 blokadera, a sa druge 2 hiljade onih koji žele normalnu Srbiju, u drugom gradu 400 blokadera i 4.500 hiljade naprednjaka. U Nišu su propali, razišli se posle sat vremena, čujem da je došlo i do pičkaranja i ne smeju da se pojave finkcioneri iz Niša pred ludakom. Čak gotovo i da nije bilo izveštaja iz Niša na njihovim meidjima. Edited 7 hours ago by Volter
303 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nisam ispratio bistvovanje po evropskim institucijama, ali nešto se kotrlja...
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Stefanović iz Strazbura: Stavovi EK se kreću u dobrom pravcu kritike režima, EP otvorenije govori o Srbiji https://n1info.rs/vesti/stefanovic-iz-strazbura-stavovi-ek-se-krecu-u-dobrom-pravcu-kritike-rezima-ep-otvorenije-govori-o-srbiji/ 4:35 Do ovoga smo došli jednom veličanstvenom borbom građana ali ja moram da kažem i jednom studioznom dugom ofanzivom opozicije. Da, da, kako da ne. Dodade na kraju da je potreban jedinstven front. Tačno, samo još da se iz SSP-a odluče, hoće li na izbore ili žele prelaznu vladu. Konačno nešto korisno rade. To ne znači da umanjujem borbu jednog dela ljudi iz opozicije prethodnih godina, ali slaba vajda od njih. Studenti su najzaslužniji što se nada vratila i to je jasno svakom ko želi da vidi, a pojedinci iz opozicije koji se prave da to ne vide su idioti željni lepoguznih fotelja.
Nicklord Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Probali su oni svi par puta tokom godina ali verovatno dobili važi, čućemo se. Sad ih možda neko prvi put sluša, sumnjam da su odjednom naučili kako se lobira 4
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Volter said: To ne znači da umanjujem borbu jednog dela ljudi iz opozicije prethodnih godina Što bi rekli 1 hour ago, Volter said: Da, da, kako da ne.
Recommended Posts