Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, Klotzen said:

Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje.

Ja od afera znam samo aferu DJVa i žene od tog plavog novinara. Narodski rečeno : šef mu jebe ženu.

Žao mi je što ovo uopšte znam.

• Thanks 1
Posted
25 minutes ago, Klotzen said:

Ja nisam lovac ali sam bio par puta i pravo da ti kažem čovek koji mi je bio domaćin je u stvari bio obična pijanica koji je u lov išao da se naždere a kažu njegove kolege da ga niko nikad nije video da puca. Ima tu dosta ljudi kao ja koji su išli zbog nekih poslovnih veza ili prosto idu zbog druženja kao moj domaćin. A ima i poltrona koji idu u lov jer je u tom lovu neko kome žele da se uvuku u dupe. Pravih lovaca je možda 30-40%

Problem su lovokradice koje ubijaju životinje bez obzira da li su one ugrožena vrsta ili ne i to je ono što mora da se iskoreni a Lovačka društva su davno stavljena pod kontrolu i nisu ono što su bila pre 100 i više godina.

Apsolutno se slazem... Moj kum je lovac, a takodje i par blizih prijatelja pa sam preko njih upoznao gomilu lovaca... Sve u svemu, kao i u svakoj sferi zivota u ovoj jadnoj zemlji, ima raznih ljudi ali prednjace ovi pomenuti gore, odlazak u lov im znaci lesenje alkoholom, prejedanje i dan van kuce. Sad da ih pitas nesto u vezi lova, kalibru municije koji se koristi za odredjenu vrstu divljaci, karakteristike puske koju nose, ne bi znali nista o tome... U Lovackom udruzenju u mestu u kojem sam odrastao je naplacena lepa steta za uginulu divljac od strane "Voda Vojvodine" pre nekih desetak godina, jer se dosta srndaca podavilo u kanalicima za navodnjavanje poljoprivrednih dobara a VV nisu to adekvatno obezbedile, tj nisu postavili zicanu ogradu duz kanalica. Sve u svemu, te pare su raspickali i sad cak i izdaju Lovacki dom nekoj Kineskoj prodavnici.