Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Apsolutno, s tim sto mislim da je lov i dalje jedan od znacajnijih alata za kontrolu populacije nekih invazivnih vrsta, poput recimo sakala kod nas. 

Dobro, da, sem ovakvih situacija. Ja sam prvenstveno mislila na uživanje u lovu na fazane, srndaće itd. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Svakako lov treba zabraniti, čist sadizam, ubijanje životinja iz zabave.

Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔

Posted
8 minutes ago, KockoOblo said:

Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔

Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje.

Posted
23 hours ago, Klotzen said:

Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje.

Ja od afera znam samo aferu DJVa i žene od tog plavog novinara. Narodski rečeno : šef mu jebe ženu.

Žao mi je što ovo uopšte znam.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje.

Koji lov podržavaš? 

Posted
2 hours ago, DameTime said:

U sredinama gde nema lovaca i lovočuvara, divljači ili uopšte nema, ili je na biološkom minimumu. Ne bih da se mešam u tvoj legitimni stav protiv lova, samo mi smeta lepljenje etiketa. Sadista ima sasvim dovoljno i medju onima koji preziru lov... glede žandarmerije, ne verujem da medju njima ima više od 1% lovaca. 

1 minute ago, Don Dusko said:

Na 200m od policajke stanice. 

Posted
2 hours ago, KockoOblo said:

U sredinama gde nema lovaca i lovočuvara, divljači ili uopšte nema, ili je na biološkom minimumu. Ne bih da se mešam u tvoj legitimni stav protiv lova, samo mi smeta lepljenje etiketa. Sadista ima sasvim dovoljno i medju onima koji preziru lov... glede žandarmerije, ne verujem da medju njima ima više od 1% lovaca. 

Ubijanje drugog živog bića zarad sopstvene zabave, šta je to ako ne sadizam?

Thank god ima dovoljno hrane da se kupi, nije kao da lovci donose preko potrebnu hranu na sto, ili vežbaju preživljavanje u prirodi.