Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako traže adekvatnog zamenika za ovgog bolesnog hulju onda EU bolje i da ne meša čorbu ovde kod nas. Problem je samo mnogo što su ličnog kapitala tu ugurali pa im je pojedinima sad to najbitnije.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Na koji tacno nacin su 'studenti zasrali sve sto su mogli vezano za EU'? Nose mnogo zastava Srbije, pederišu predsednika, ne sede i nasedaju, podržavaju narod da agresivno uzvrati na batine umesto da grle i ljube našu policiju čekajući da pređu na pravu stranu. I na sve to ignorišu N1 inpute za uključivanje druga Đidoa i drugarice Marinike da odrade jedan miran evropski Koštunica 2.0 manevar, sramno. Bezobraznici bre jedni neiskusni i svojeglavi, sve su sjebali i odužili i stvarno naljutili predsednika. A moglo je biti sve gotovo jednim kanabe dijalogom i prelaznom kombinacijom tipa dajmo Dobrici privremeni kanc kod Šapića biće srećan kao frenč buldog na džak Royal Canina.
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Na koji tacno nacin su 'studenti zasrali sve sto su mogli vezano za EU'? Posle Strazbura i Brisela nisu ni hteli da se vide sa Piculom, koji kakav god bio, jeste izaslanik te EU. Diplomatska aktivnost ne postoji, kao što ne postoji ni nekakav program, osim onih zahteva, a tako se ne vodi politika. Očigledno da je nacionalistička/FSB struja nadvladala. 1 hour ago, DameTime said: Imaju. Razgovaraju oni sa psihopatom ovde, preko raznih "strateških projekata". Ne znam zašto se pravimo Toše i uvijamo stvari u oblande, praveći od EU nekakve svece koji eto nemaju s kim da pregovaraju u ovoj vukojebini, pa samo zbog toga stoje sa strane i nemo posmatraju šta se dešava u Srbiji. Ne, povremeni tvitovi by ChatGPT se ne računaju. Govorio sam o drugoj strani. Ne znam ko pravi svece od EU, kada ista ta EU podržava bar minimalno proteste i radi ono što joj jeste u nadležnosti. Napredak ka EU jeste zaustavljen, što je valjda jasno iz njihovih izjava, a sasvim je tačno da nemaju sa kim da razgovaraju sa druge strane. Nijedan diplomata neće da razgovara sa tamo nekim zborom građana mesne zajednice X ili Y, kao ni sa skupom naloga na Instagramu. Ako ta njihova lista uopšte i postoji, valjda ima neko na njoj ko se razume u politiku i može da im objasni neke stvari, npr. da postoji nešto što se zove diplomatija, da se mora razgovarati sa nekim ozbiljnim čikama i tetama u nekoj tamo Evropi, osim ukoliko na toj listi nisu neki što rade za FSB.
doragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Eu je realno politicki patuljak danas.Fokusirani su iskljucivo na Ukrajinu a sve druge teme kojima.se. evenitalno bave relevantne su kao zivot na.drugim planetama..zgodno za neobavezne.price.i nista vise od toga.Ono sto.je bitno je ici i nalaziti kontakte u Americi, pa cak i Rusiji i Kini.Oni imaju vise uticaja u nasoj Stradiji i tu treba traziti nekog od uticaja.Posle,kad ovo zlo prodje, idemo da sa EU razgovaramo,ali sa.snagom da smo uspeli i bez njih...jer od istih tih leba.nema.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zašto misliš da bi studentima i predstavnicima EU ili država članica (zvaničnicima, tajnim pregovaračima, ko god) odgovaralo da se viđaju javno? Vučiću bi do dobro došlo da još jednom prozove "finansijere obojene revolucije", ovi bi morali da svojoj javnosti i našim zvaničnicima objašnjavaju kako to da se nalaze sa neformalnom grupom, koja nije politički subjekt. Picula je izgubio kredibilitet i bio bi autogol za svakog sa naše strane da ga javno vide s njim. Meni je od svega najzanimljiviji diplomatski šamar koji su udarili Slovenci, a sigurno to ne rade na svoju ruku. 2
uncletima Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne treba ni sa kim sa nase strane da se maze, samo treba da prestanu sa njim da se ljubakaju. PS. Ah, ti pusti snovi!
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, doragan said: Eu je realno politicki patuljak danas.Fokusirani su iskljucivo na Ukrajinu a sve druge teme kojima.se. evenitalno bave relevantne su kao zivot na.drugim planetama..zgodno za neobavezne.price.i nista vise od toga.Ono sto.je bitno je ici i nalaziti kontakte u Americi, pa cak i Rusiji i Kini.Oni imaju vise uticaja u nasoj Stradiji i tu treba traziti nekog od uticaja.Posle,kad ovo zlo prodje, idemo da sa EU razgovaramo,ali sa.snagom da smo uspeli i bez njih...jer od istih tih leba.nema. Sa predstavnicima diktatura se ne može razgovarati o ukidanju diktature. Od prve azijatske despotije mogu da se uvezu Čajkovski i Čehov, eventualno koji litar nafte ili votke kada sklone prljave šape i od Ukrajine i odavde, a za drugu je dovoljno da se nastavi sa uvozom kojekakvih plastičnih drkalica i to je to. Za bilo šta ozbiljno sa SAD je najbolje sačekati da narandžasti ludak siđe sa vlasti, a dotle će biti status quo. 29 minutes ago, Barkley#34 said: Zašto misliš da bi studentima i predstavnicima EU ili država članica (zvaničnicima, tajnim pregovaračima, ko god) odgovaralo da se viđaju javno? Vučiću bi do dobro došlo da još jednom prozove "finansijere obojene revolucije", ovi bi morali da svojoj javnosti i našim zvaničnicima objašnjavaju kako to da se nalaze sa neformalnom grupom, koja nije politički subjekt. Picula je izgubio kredibilitet i bio bi autogol za svakog sa naše strane da ga javno vide s njim. Meni je od svega najzanimljiviji diplomatski šamar koji su udarili Slovenci, a sigurno to ne rade na svoju ruku. Mogu da se viđaju kako hoće, to je nebitno, ali moraju da se viđaju. Može njemu da dobro dođe sve i svašta, ali to je nebitno jer sve to pali samo kod onih sa niskim IQ. Može Picula da ima ili nema kredibiliteta, ali ima položaj, što je mnogo bitnije. Ne verujem ni da bi sastanak sa njim ili bilo kojim drugim političarem iz EU bio mnogo bitan jer tzv. narod koji podržava studente se zapravo pretvorio u studentske svedoke, ono kao Jehovine. Da im studenti sutra kažu da skoče sa mosta, veliki broj bi zaista i skočio. 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što se Picule tiče, studenti su odbili da se sastanu s njim prije nego što je izgubio kredibilitet. Da li im je neka ptičica šapnula, ili si iskopali njegove slike iz prošlosti, ne znam - mada sam više za prvu opciju. Ne znam kako da ovo napišem a da me ne shvatite pogrešno, ali već dugo imam osjećaj da ih neke starije glave savjetuju, i za dobre i za ne tako dobre poteze. Ne ulazim u ideološke podjele. 3
DJ_Vasa Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 26 minutes ago, Mina D. Harker said: Što se Picule tiče, studenti su odbili da se sastanu s njim prije nego što je izgubio kredibilitet. Da li im je neka ptičica šapnula, ili si iskopali njegove slike iz prošlosti, ne znam - mada sam više za prvu opciju. Ne znam kako da ovo napišem a da me ne shvatite pogrešno, ali već dugo imam osjećaj da ih neke starije glave savjetuju, i za dobre i za ne tako dobre poteze. Ne ulazim u ideološke podjele. Da, to sam zaboravio da napomenem. Za Piculu je poznato da je učestvovao u ratu, što važi za većinu hrvatskih političara koji imaju preko pedeset godina. Njihova zemlja je bila napadnuta i mnogi su je branili, bilo da su političari, bilo anonimusi. Ipak, meni se čini da mu je veći minus nacionalna pripadnost nego to što je učestvovao u ratu. I meni se čini da ih neko savetuje za neke opšte stvari i da je taj lomparoidne provinijencije. Ukoliko ta lista postoji, bojim se da je u pitanju i takva ekipa. Koliko sam video, tokom poseta Moskvi i Pekingu nisu kritikovali Nelečenog što posećuje diktatore i što se sa takvima sastaje, već su samo bile neke debilne sličice koje su prošle kroz Photoshop ili VI i sprdnja oko pozicije u odnosu na ostale poštene diktatore. Ne bi valjalo da se ovo pretvori u igru FSB-a da na vlast dođe ekipa koja je 100% naklonjena Kremlju. Do sada su odande samo 2-3puta pljucnuli na proteste iako bi mogli da mnogo više učine protiv njih da tako hoće.
robespierre Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Da si poslušao bilo koji Lomparov intervju od kad su ga studenti uključili u priču čuo bi da u kompletu kritikuje Rusiju, Vučića i SPC, posebno zbog prokazivanja studenata pri poseti Porfirija i Irineja Moskvi.
DJ_Vasa Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 3 minutes ago, robespierre said: Da si poslušao bilo koji Lomparov intervju od kad su ga studenti uključili u priču čuo bi da u kompletu kritikuje Rusiju, Vučića i SPC, posebno zbog prokazivanja studenata pri poseti Porfirija i Irineja Moskvi. Ali ja nisam govorio o Lomparu, koji ima velikosrpske stavove i zna se šta zastupa. Lepo sam napisao da govorim o lomparoidima, tj. formalno školovanim 'telektualcima koji igraju Kaljinku, pišu isključivo ćirilicom, podržavaju srBski svet (naravno, pod sopstvenom kontrolom), obavezno su pravoslavni & tradicionalni, propagiraju opanke i šajkače iz Armanijevih odela i tome slično. To su oni koji bi samo da izvše personalne promene jer su im zapale loše karte, ali ne i suštinske.
robespierre Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Ali ja nisam govorio o Lomparu, koji ima velikosrpske stavove i zna se šta zastupa. Lepo sam napisao da govorim o lomparoidima, tj. formalno školovanim 'telektualcima koji igraju Kaljinku, pišu isključivo ćirilicom, podržavaju srBski svet (naravno, pod sopstvenom kontrolom), obavezno su pravoslavni & tradicionalni, propagiraju opanke i šajkače iz Armanijevih odela i tome slično. To su oni koji bi samo da izvše personalne promene jer su im zapale loše karte, ali ne i suštinske. Ko su ti i od kad su u studentskoj priči? Zar ne vidiš da je ta priča druge strane SNS medalje o stranim službama koje nam ruše zemlju?
DJ_Vasa Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 7 minutes ago, robespierre said: Ko su ti i od kad su u studentskoj priči? Zar ne vidiš da je ta priča druge strane SNS medalje o stranim službama koje nam ruše zemlju? Pa ne znam ko su. Mina je spomenula da joj se čini da ih neko savetuje, što i meni deluje kao realna mogućnost, ali ne znamo ko su. Malo mi je čudno da svi istovremeno imaju otklon prema EU i bilo čemu zapadnom, ali ne i prema azijatskim despotijama ili prema izlivima jeftinog šovinizma.
Recommended Posts