Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, berti said: Uh, kako bi dobra bila ekipa sa foruma koja bi otišla na tv duel sa mrcinom. Koga biste stavili tu? Da bude cetvoročlana ekipa. Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. Izvinite obe, morao sam 9
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 37 minutes ago, uncletima said: Iako me, Volter, nije pozvao na zurku, od mene: Leper messiah na maximum 24/7! Znao sam da ću nekog zaboraviti i to brata Timu, a vidim i da brat freethrow nije na spisku. Kao ni Srlepajče koji bi Kukavici jeb...lepo se rimuje al ajd neću biti bezobrazan. Edited 5 hours ago by Volter 1 1
DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, Bul-Kathos said: meklaud + troje Kada mu Mek objasni sve o kragujevačkim restoranima i (ne)važnosti medija, ima da sam podnese ostavku i da se preda policiji 1 1
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Smrtokapa said: hirurški precizno objasnim stolicom u glavu. Moliću lepo, to je moj domen ... 2
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da se ne kvotujem, pisao sam neki dan o dinamici desavanja i momentumu. Ulazimo u posledju cetvrtinu, tim Zvala tajgers hoce da prekine seriju rivala od 10:0 a nema vise tajm auta ni celendza. Pokusava da dodje do vazduha i prekine utakmicu kako god ali su se pogubili i njegovi igraci i njegov strucni stab. 2
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 14 minutes ago, DameTime said: Znači ja bih in RL bila najsmirenija. Oni kritikovali tebe, čak ima i onih koji su pisali da si muškarac, a vidi njih, sve sami razbojnici. Jedino sam ja gospodskih manira, učtiv, dobrodušan, spreman svakom da pomognem, i poslednjih 'iljadu dinara bih dao čoveku, mrava nisam zgazio, pametan (), čovečina bre, pisao bih još o sebi ali ne volim da se mnogo hvalim. Spoiler Šalim se, kad je u pitanju Kukavica i najpitomiji među nama bi se iznervirao i pobesneo. Edited 4 hours ago by Volter 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Volter said: Oni kritikovali tebe, čak ima i onih koji su pisali da si muškarac, a vidi njih, sve sami razbojnici. Jedino sam ja gospodskih manira, učtiv, dobrodušan, spreman svakom da pomognem, i poslednjih 'iljadu dinara bih dao čoveku, mrava nisam zgazio, pametan (), čovečina bre, pisao bih još o sebi ali ne volim da se mnogo hvalim. Reveal hidden contents Šalim se, kad je u pitanju Kukavica i najpitomiji među nama bi se iznervirao i pobesneo. Najgori su ti smireni, kad se oni razgoropade, teško ostalima. 2
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Darko said: Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. AV: "Znate mi smo prava evropska desnica..." Angelina: "Desnica, kažeš... 🤔" AV: "Ne, ne, mislim levica, mi smo uvek za narod..." 𝓑𝓪𝓫𝔂: "Levica, kažeš... 🤔" AV: 🤯💥 2
uncletima Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Volter said: Hide contents Šalim se, kad je u pitanju Kukavica i najpitomiji među nama bi se iznervirao i pobesneo. Kad ti i Carliju dignes pritisak na max... Spoiler 1
handys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://nova.rs/vesti/politika/vucic-posle-odbijanja-studenata-da-razgovaraju-boricu-se-protiv-svih-koji-zele-da-uniste-srbiju/ And now for something completely different...
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 34 minutes ago, handys said: https://nova.rs/vesti/politika/vucic-posle-odbijanja-studenata-da-razgovaraju-boricu-se-protiv-svih-koji-zele-da-uniste-srbiju/ And now for something completely different... Stobisereklo Zagrmeo i poslao mocnu poruku!
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drzavna televizija, ne javni servis. Bili uvek i ostali.
Recommended Posts