JohnnyDragon Posted July 4 Posted July 4 15 minutes ago, JPM said: Meni malo nije jasno zasto ga narod nije usvinjio od batina. Jer nema nikoga sa 🥚🥚 Da je brat u Grčkoj ili Rumuniji, ne bi ovako šetao 😁
Clash Posted July 4 Posted July 4 Razmisljam vec pet minuta kakav komentar da napisem na ovo ali nemam reci. 10
Klotzen Posted July 4 Posted July 4 moram priznati da nije zanimljivo kada nema policije 🙂 . nadajmo se da nepomenik nije naučio lekciju nego da se samo odmaraju večeras. Verovatno će kasnije izaći kada se veći deo ljudi raziđe.
Volter Posted July 4 Posted July 4 Pogledajte: SNS gradonačelnica Vršca došla da otvori festival vina na glavnom trgu, građani i studenti je oterali uz povike: „Pumpaj!“ VIDEO https://nova.rs/vesti/drustvo/pumpanje-na-vinofestu-gradjani-oterali-gradonacelnicu-vrsca-nije-otvorila-manifestaciju-video/ 2
DameTime Posted July 4 Posted July 4 19 minutes ago, Clash said: Razmisljam vec pet minuta kakav komentar da napisem na ovo ali nemam reci. Nemoj da je nekom palo na pamet da odnese balegu 11. jula preko puta Ruskog cara, ali nemoj da je nekom palo na pamet. Mada, i to mi je sramota, da se ratuje preko srebreničkih žrtava...
Clash Posted July 4 Posted July 4 12 minutes ago, Volter said: Pogledajte: SNS gradonačelnica Vršca došla da otvori festival vina na glavnom trgu, građani i studenti je oterali uz povike: „Pumpaj!“ VIDEO https://nova.rs/vesti/drustvo/pumpanje-na-vinofestu-gradjani-oterali-gradonacelnicu-vrsca-nije-otvorila-manifestaciju-video/ Neces ga ti otvarati gradonacelnice dok se @Pletiljapita u Vrscu. 2 1 2
Clash Posted July 4 Posted July 4 (edited) Malo podsecanje koliko ih Novak nije nanervirao i koliko nije bio jasan. Edited July 4 by Clash 1 1
Papanikolesku Posted July 4 Posted July 4 Dok gledam ove snimke ovih jajara smrdljivih, ovog ljudskog odrona raste u meni neopisiv gnev, bes, mržnja i zlo, a da mi ovaaj pajser ovako vodi dete, oca, majku ili nekog dragog a bez legitimacije bila bi to njegova i moja borba na život i smrt, svega mi na svetu. 1 2 1
robespierre Posted July 4 Posted July 4 Ne znam jeste li primetili, ali Zoka nam se reaktivirala politički otprilike od momenta kad je krenula borba protiv korupcije (seća li se neko još ovoga??). Sto posto se ovom turnejicom plaća slobodica. 14
Clash Posted July 4 Posted July 4 5 minutes ago, robespierre said: Ne znam jeste li primetili, ali Zoka nam se reaktivirala politički otprilike od momenta kad je krenula borba protiv korupcije (seća li se neko još ovoga??). Sto posto se ovom turnejicom plaća slobodica. O da, Zokili je jedno vrema bila zesca opozicija, satro US podrska, valjda imalai neku stranku, ne stranku, neki pokret. I onda je verovatno prepoznala energiju i viziju Pokreta za narod i drzavu na celu sa Vuckom. 5
drgnk Posted July 4 Posted July 4 Lepo joj je Boža Prelević rekao kako čeka Vučićev poziv sa klupe za rezerve. 1
Drug Crni Posted July 4 Posted July 4 @robespierredaj link ka tvom postu u kojem si pisao o potrebi borbe za slobodu i zašto je toliko bitna
robespierre Posted July 4 Posted July 4 8 minutes ago, Drug Crni said: @robespierredaj link ka tvom postu u kojem si pisao o potrebi borbe za slobodu i zašto je toliko bitna Nisam siguran na koji post misliš, možda na ovaj. On 6/29/2025 at 4:25 PM, robespierre said: Bez namere da budem patetičan, i s namerom da budem jako kratak, imam samo još nešto da izjavim za dnevnik. Kao neko ko je preko glave preturio doslovno pakao shvatio sam da zbog samo dve stvari odrastao čovek treba da plače u životu. Zbog ljubavi i zbog slobode. Samo nedostatak ljubavi u stomaku boli više od nedostatka slobode. Ako je nekome čorba gadna zbog dlake u njoj znači da nije dovoljno gladan. Ja samo hoću da doživim taj dan da ovaj ode i da se kao čovek isplačem zbog toga. Mislim da bi navala zagrljaja random ljudi u Beogradu na ulicama te večeri bila nezabeležena u istoriji. Ne postoji ta ideologija, principi ili vrednosti koje ne bi trebalo žrtvovati da se to iskusi. 3 1
Pletilja Posted July 5 Posted July 5 (edited) 5 hours ago, Clash said: Neces ga ti otvarati gradonacelnice dok se @Pletiljapita u Vrscu. Za Ivana, momka u invalidskim kolicima, koji je zimus, sa prijateljima, isao na protest u Beograd i za njegovu mamu, uvek u prvim redovima svakog protesta.....pamtim nas zagrljaj kada se vratio bled, iscrpljen ali kao pobednik veci od zivota, za sve Ivane ove mladosti koju ne zasluzujemo. Edited July 5 by Pletilja 2 3 3
uncletima Posted July 5 Posted July 5 Zasto bi im verovao sad, kada se dobro zna da samo proliverisu. PS. Apropo, novinarke, sta jedan orden, daj joj 5!
Klotzen Posted July 5 Posted July 5 Ja ne znam ko ju je napao. Jedino ako je onaj što ju je prskao iz pištolja na vodu. 1
JohnnyDragon Posted July 5 Posted July 5 Al' cim se pomene fantom promene sevnu šlemovi, o žali Boze matore, oni se zatvore cim gazde podviknu! Upiru se deca da rođene očeve od laži odviknu, sta na kraju bidne, pa znas putnici za Sidnej, hajmo, izlaz taj i taj... 5 1
Don Dusko Posted July 5 Posted July 5 Koje govedo je Nenadlezni evo kaze da je presrecan sto je onaj osudjen sto je napao Branku Lazic. Mrs govedo.
uncletima Posted July 5 Posted July 5 Spoiler Nemam ja jos previse leta u dupetu, zato iz petnih zila zapinjem u nadi da cu doziveti od slina umivenu Srbiju. Stideo sam se iste u Becu od '91.-'93.. Sad je se stidim od kodkuce.
mrd Posted July 5 Posted July 5 (edited) 34 minutes ago, uncletima said: Hide contents Nemam ja jos previse leta u dupetu, zato iz petnih zila zapinjem u nadi da cu doziveti od slina umivenu Srbiju. Stideo sam se iste u Becu od '91.-'93.. Sad je se stidim od kodkuce. Ja sam 2003 prestao da se stidim i digao ruke. Ali sad opet dižem ruke u pravom smeru. Pustamo vodu! Pumpaj da lakše prođe! Edited July 5 by mrd
JohnnyDragon Posted July 5 Posted July 5 35 minutes ago, mrd said: Ja sam 2003 prestao da se stidim i digao ruke. Ali sad opet dižem ruke u pravom smeru. Pustamo vodu! Pumpaj da lakše prođe! lakše odu! 1
Recommended Posts