Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Kooineeperk said:

"JEZIVO! Naci teroristi blokaderi uzvikuju nacisticki poklic "Sieg Heil" sa podignutom rukom u vis! [VIDEO]"

Spoiler

Tacno sam pomislio da su to zaista napisali.

• Like 1
Posted

U komentarima na ovaj tvit se javljaju zene i kazu  da, i mi tako, kao ono to je niormalno.

I nirmalno nam je da deca opet pisu krvnu grupu i telefone roditelja i advokata.

Jebem ti sve.

Posted
4 hours ago, DameTime said:

Ovako ću da učim svoju decu, bože daj. Promašile su pandura, ali imaju vremena da nauče 🧚‍♀️

https://www.instagram.com/p/DLIgXEis4lV/

Bas super planiraš da vaspitavaš djecu, jednog dana kada se vlast promjeni opet će postojati "panduri" . 

Pa će ih djeca opet gadjati. 

Nekad mi bude gadno da čitam ovaj forum za koji sam uvijek smatrao da ima šta da ponudi, da ima pametnih i normalnih ljudi, kao što i ima u stvari.

Ali da za izjavu da se vaspitavaju rodjena djeca da gadjaju "pandure" ne dobije ni 1 tuzni lajk,pa to nema ni u favelama. 

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
4 minutes ago, Jelencom said:

Bas super planiraš da vaspitavaš djecu, jednog dana kada se vlast promjeni opet će postojati "panduri" . 

Nekad mi bude gadno da čitam ovaj forum za koji sam uvijek smatrao da ima šta da ponudi, da ima pametnih i normalnih ljudi, kao što i ima u stvari.

Ali da za izjavu da se vaspitavaju rodjena djeca da gadjaju "pandure" ne dobije ni 1 tuzni lajk,pa to nema ni u favelama. 

Mnogo sam žalosna.

• Like 5
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2
Posted
21 minutes ago, Jelencom said:

Ti hoces da imamo razumevanja za zandameriju koja ide da gazi studente?

• Love 2
Posted
38 minutes ago, djole said:

505496205_17964883553923817_231933574358

a sta je sa kontejnerima koji zele da smrde???

Videh da su danas sklonili zardinjere ispred Novosadskog sajma.
Stajale su tu na prosirenom, pokirevenom delu ispred ulaza jos pre mog rodjenja.

• Like 1
Posted

Svanuće dan kada će Dragan J. Vučićević ustati ujutru, spremiti se, popiti kafu i otići na posao. Gde će ga ostatak dana deca u ZOO vrtu jahati za 100 dinara po krugu a sve pare će ići u humanitarne svrhe. 

• Like 4
  • Pumpaj! 5
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Ti hoces da imamo razumevanja za zandameriju koja ide da gazi studente?

Pa ako bi svako imao nerazumijevanje za drugu stranu, bili to panduri, druga strana u ratu ,školskoj tuči, tuči izmedju 2 sela na nekom seljačkom skupu... niko ne bi živ bio na svijetu.

Taj koji je krenuo da gazi studente treba da odgovara kao i onaj koji je dao naredbu.  

Onaj koji gadja policiju nečim čime može ozbiljno da nekog povrijedi, zato što mrzi , treba takodje da odgovara.

To je moje mišljenje , ja sam živio u ratu BIH pa se nisu ljudi po gradovima ubijali do istrebljenja.

Ne interesuje me što tako mišljenje nema Don Duško, Dame Time i ostali kojisu naloženi da misle da sada treba da se gine. 

• Like 1
Posted

Ovima koji smatraju da su srpski policajci ljudi, samo da kažem:"NISU".

Od 45 jugoslovenski panduri nikada nisu bili ljudi! Ovo sada su još 100x više neljudi od jugoslavenskih.

Da su ljudi ne bi tukli decu.

Toliko.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Jelencom said:

Ne interesuje me što tako mišljenje nema Don Duško, Dame Time i ostali kojisu naloženi da misle da sada treba da se gine. 

Šta ti ovo znači i kako te nije sramota da nekom ovde učitavaš da želi da se gine?

• Like 6
Posted
6 minutes ago, Jelencom said:

Pa ako bi svako imao nerazumijevanje za drugu stranu, bili to panduri, druga strana u ratu ,školskoj tuči, tuči izmedju 2 sela na nekom seljačkom skupu... niko ne bi živ bio na svijetu.

Je l' može pojašnjenje kakvo razumevanje imati za Vučića, njegovu ekipu i nove Velje Nevolje kojima je predao policiju? Pošto si iskusan, da mi objasniš.

• Like 4
Posted
6 hours ago, Kalinic10 said:

Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu.

Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice.

Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅

Ovo sa parama ti je fantasticna ideja.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Jelencom said:

Taj koji je krenuo da gazi studente treba da odgovara kao i onaj koji je dao naredbu.  

Onaj koji gadja policiju nečim čime može ozbiljno da nekog povrijedi, zato što mrzi , treba takodje da odgovara.

To je moje mišljenje , ja sam živio u ratu BIH pa se nisu ljudi po gradovima ubijali do istrebljenja.

Neko sam koji je u jednom kratkom roku imao i policijsku unformu kao njihov rezervista. Bio na ratnom položaju i prilučno dobro znam kako razmišljaju i funkcionišu. Naredba im je sve ali to ne znači da treba da se iživljava nad decom i uhapšenima. Njegovo je da sprečava nasilje, kad je "protivnik" neutralisan nema više primene sile. Ali znamo da oni najviše vole da tuku dok se uhapšeni transportuju i kad ih saslušavaju. Setimo se kako su inspektori osakatili onog starijeg gospidina u NS. Kad tako rade nema više ni razumevanja ni pružanja ruke. Od Vidovdana niko više od policajaca ne zaslužuje pružanje ruke. Da su časni u obavljanu svojih dužnosti ne bi nosili maske iza kojih se skrivaju. Čuvanje krimosa i prostitutki za veliku lovu im je glavni posao. Ološ

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Neko sam koji je u jednom kratkom roku imao i policijsku unformu kao njihov rezervista. Bio na ratnom položaju i prilučno dobro znam kako razmišljaju i funkcionišu. Naredba im je sve ali to ne znači da treba da se iživljava nad decom i uhapšenima. Njegovo je da sprečava nasilje, kad je "protivnik" neutralisan nema više primene sile. Ali znamo da oni najviše vole da tuku dok se uhapšeni transportuju i kad ih saslušavaju. Setimo se kako su inspektori osakatili onog starijeg gospidina u NS. Kad tako rade nema više ni razumevanja ni pružanja ruke. Od Vidovdana niko više od policajaca ne zaslužuje pružanje ruke. Da su časni u obavljanu svojih dužnosti ne bi nosili maske iza kojih se skrivaju. Čuvanje krimosa i prostitutki za veliku lovu im je glavni posao. Ološ

Ako si imao policijsku uniformu da li to znači da neko treba da se sveti tebi ili tvojoj porodici zato što je neki idiot policajac na steroidima istukao nekog studenta

Posted

Treba da imam razumevanje za nekoga koji bije i hapsi decu jer mu je neko tako naredio da bi lecio komplekse, zadrzao platu koju nepismen ne bi nigde imao drugde i dobio stan od 400e kvadrat. Vazi.

Napasu se kurca, svi do jednog. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Jelencom said:

Ako si imao policijsku uniformu da li to znači da neko treba da se sveti tebi ili tvojoj porodici zato što je neki idiot policajac na steroidima istukao nekog studenta

Ako nisam sprečio tog idiota treba da me je stid i treba da snosim posledice. Nisam video da je neko od današnjih policajaca sprečavao svoje kolege idiote da se iživljavaju nad srpskom decom 

• Like 1