Janne240 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Smederevo isto, u centru, satori kao u Cacilendu, kontejneri i gume. Policija uredno zatvorila ulice, nema tenzija, sve je u znaku protesta zbog hapsenja studenata.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 30 minutes ago, nemanjaol said: Bili prvo ispred Palate pravde, pa dosli sad do masinca. Delovalo nam da se nista ne desava tamo pa kal ovde da podrzimo Grad je prazan, prosli smo i pored Cacilenda, pogasena svetla i deluje pusto. Kod crkve u Admirala Geprata bus sa policijom, ali ima ih malo. Veceras je grad prazan, oni nisu spremni, vreme je za akciju Mislim da se ideja sama namece. 1 1
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, JohnnyDragon said: Dat ultimatum opoziciji da napusti skupštinu. Ako je ovo istina, onda je sjajan potez. Videcemo da li ce pristati
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago ja ne bih srllao u napuštanje skupštine,tj.zavisi o kakvom napuštanju se radi. Nije svaki oblik ni dobar ni pozitivan po nas. Polako, ne treba srljati..hladna glava pobeđuje, ne zaboravite 6
Janne240 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zeleno svetlo je poziv za gradjanski rat, podrzao svojom izjavom izjavu svoje glasogovornice.
nemanjaol Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Kooineeperk said: Mislim da se ideja sama namece. Zapravo mislim da su blokade bolje Ne treba im davati povoda za neku jacu reakciju. A i bolje je barikada na sto mesta nego sukobi na jednom 7
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Juce svi u depri a veceras u ekstazi. :D Edited 7 hours ago by Don Dusko 5 1
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 hours ago, Clash said: Nikad poraz samo llekcija. Vracamo se jos jaci. Gotov si Zvalavi i pre nego sto mislis. 5 7 2
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago videh snimak kerine koja bije i vuce onog momka dok devojke vriste i ja ovu mrznju i bes ne umem da opisem 1 7
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Soliter blokira. Ništa neću napisati 5
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago o ovome sam neki dan razmisljao i izgleda da nisam jedina budala koja u glavi vrti ove brojke 1 1
Janne240 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici i samouverenost do bespostednosti, arogancija i glupost. Edited 6 hours ago by Janne240
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, fishV2 said: Drotovi kod nas na citavom prostoru bivse drzave su najveca govna i najveci ljudski otpad koji u drustvu postoji. Mentalno potkapacitirani kompleksasi nesposobni za bilo kakvu kompleksiju misaonu radnju, sirovine najgore vrste zeljne izivljavanja pod zastitom znacke. Svakodnevno ponavljati, nikad da se ne zaboravi 9 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ok, sad sam čuo zahtev studoša prema opoziciji: da bojkotuju rad parlamenta. To je u redu. Ne bi valjalo izaći iz skupštine sa vraćanjem mandata. To nikako. Bar za sada.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Janne240 said: Kakav garbage Tv Tanjug...prof Laban, neki sns bot politicar koji priznaje da su doveli i svoje aktiviste da cuvaju neduzne cacije, pored policije koja je jaka kao bager. Samopromocija, provokacije s pozicija moci, totalna autisticna samoznanja o svetskoj i nacionalnoj politici. Ako je to taj, moj bivši profesor na ETFu. I tad je bio govnar samo Zlobin. 2
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, NMX said: ovome sam neki dan razmisljao i izgleda da nisam jedina budala koja u glavi vrti ove brojke Ja već godinama. 4
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Aj sto je Acika sinoc proglasio pobedu po 63738 put nego sto je i najbolji student medicine u petak jos proglasio pobedu i sto ce od sutra da se vrati na faks. Respect za pobednike. 2
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbt koliko ovaj bolesnik ne zna vise gde bije, sta je ovo jbt
Recommended Posts