Red Posted yesterday at 02:59 PM Posted yesterday at 02:59 PM (edited) У вестима РТС-а данас објављују да је блокаду најоштрије осудила Асоцијација спортских новинара југоисточне Европе. Блокада је пред највећим изазовом до сада. Edited yesterday at 03:40 PM by Red 2 1 14
DameTime Posted yesterday at 04:40 PM Posted yesterday at 04:40 PM Kad porastem, želim da budem ova gospođa ❤️ 3 2 1 8
mrd Posted yesterday at 04:49 PM Posted yesterday at 04:49 PM (edited) 29 minutes ago, DameTime said: Kad porastem, želim da budem ova gospođa ❤️ Problem je što se od 90-ih u Srbiji neguje kafanska kultura, počev od Šešelja koji je sačekivao goste emisija studija B, do seljačke u skupštini gde se pričaju tužne priče o dedi i unuku, a nikoga nije briga za obrazovanjem i standardom osnovnih životnih uslova. Valjda ćete vi mladi upaliti svelo na kraju tunela. Edited yesterday at 05:11 PM by mrd Nevine u Neguje joj ovo je ludo još greški 3
fancy Posted yesterday at 04:57 PM Posted yesterday at 04:57 PM 7 minutes ago, mrd said: nevine *neguje ? Autocorrect, meni je istu stvar na istoj reči uradio 1
handys Posted yesterday at 05:02 PM Posted yesterday at 05:02 PM 22 hours ago, Son_of_a_gun said: Zar nije bila neka zabrana snimanja dronovima? Dobro da imamo i ovo nešto snimaka s obzirom kakva je represija. Prva grupi cupi bivšeg SFRJa. Navodno je pokojni Ćaci Bora po njoj napisao “lutku”. Westworld meets 'Vidimo se u čitulji 2'
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Kad porastem, želim da budem ova gospođa ❤️ Gospodja zivi u inostranstvu podugo vec a taj pored nje joj je muz, Italijan. Na vreme je nasla nacin kako da pobegne odavde... samo ti dajem recept 🙂 Inace, lepo je sto je i dosla da podrzi studente bicikliste. I sto dize svest i strancima tamo preko grane. 4
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: Gospodja zivi u inostranstvu podugo vec a taj pored nje joj je muz, Italijan. Na vreme je nasla nacin kako da pobegne odavde... samo ti dajem recept 🙂 Dobro, ne mora Italijan, može i neki Srbin u Americi... 1 3
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Dobro, ne mora Italijan, može i neki Srbin u Americi... Neki Srbin u Americi... Spoiler #SvijeNejedno 9
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ni Raka Đurović više neće biti gost Arene. Bio je na blokadi RTS-a.
Čvarkov Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Dobro, ne mora Italijan, može i neki Srbin u Americi... A neki Bugarin u Srbiji?
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Ni Raka Đurović više neće biti gost Arene. Bio je na blokadi RTS-a. Bilo bi divno da neko prevari i njegovog kosarkaskog prezimenjaka da dodje ispred RTSa, pa da i njega vise ne gledamo. 8 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Čvarkov said: A neki Bugarin u Srbiji? Pa morala bih da ga odvedem odavde, ne znam kako ti se to uklapa 🙃
Čvarkov Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Pa morala bih da ga odvedem odavde, ne znam kako ti se to uklapa 🙃 Kad odradi ugovor, može! Mada kad odu ovi, i Knjaževac je lep. Spoiler 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Kad odradi ugovor, može! Mada kad odu ovi, i Knjaževac je lep. Reveal hidden contents Spoiler 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Eddard said: Pa Bogdan je u Americi. A neće skoro nazad u Partizan
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 hours ago, Čvarkov said: ❤️ Od 12:08 do 12:38 - raspala sam se ❤️ 4
Red Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ако нисте гледали синоћни Утисак недеље, обавезно вратите. Предобра је била емисија. Гости три бициклисте и новинар Нове С који је возио са њима све време. Разне теме, многе лепе приче, занимљивости, укључења, где се јавила мајка једног бициклисте, Жаклина, физиотерапеут који је бринуо о њима, једна госпођа која је заплакала... 1
Klotzen Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago DJ koji pušta muziku na blokadi RTS razvaljuje. Znači samo hitovi jedan za drugim unazad jedno 30 godina. Svi žanrovi muzike. Mrzim kada neki DJ krene da se proserava pa na žurkama pušta totalno nepoznate pesme kao "čujte ovu stvar" . Druže tu sam da se provedem a ne da slušam nove stvari. Više volim neki hit koji mi se ne sviđa nego da mi puštaš neku "novu stvar" iz mog faha a ja pijan u klubu 🙂 1
Recommended Posts