Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

У вестима РТС-а данас објављују да је блокаду најоштрије осудила Асоцијација спортских новинара југоисточне Европе.

Блокада је пред највећим изазовом до сада.

Edited by Red
  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 14
Posted (edited)
29 minutes ago, DameTime said:

Kad porastem, želim da budem ova gospođa ❤️

Problem je što se od 90-ih u Srbiji neguje kafanska kultura, počev od Šešelja koji je sačekivao goste emisija studija B, do seljačke u skupštini gde se pričaju tužne priče o dedi i unuku, a nikoga nije briga za obrazovanjem i standardom osnovnih životnih uslova.

Valjda ćete vi mladi upaliti svelo na kraju tunela.

Edited by mrd
Nevine u Neguje joj ovo je ludo još greški
  • Like 3
Posted
22 hours ago, Son_of_a_gun said:

Zar nije bila neka zabrana snimanja dronovima? Dobro da imamo i ovo nešto snimaka s obzirom kakva je represija.

Prva grupi cupi bivšeg SFRJa. Navodno je pokojni Ćaci Bora po njoj napisao “lutku”. 

Westworld meets 'Vidimo se u čitulji 2'

Posted
3 hours ago, DameTime said:

Kad porastem, želim da budem ova gospođa ❤️

Gospodja zivi u inostranstvu podugo vec a taj pored nje joj je muz, Italijan. Na vreme je nasla nacin kako da pobegne odavde... samo ti dajem recept 🙂 

Inace, lepo je sto je i dosla da podrzi studente bicikliste. I sto dize svest i strancima tamo preko grane.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Kooineeperk said:

Gospodja zivi u inostranstvu podugo vec a taj pored nje joj je muz, Italijan. Na vreme je nasla nacin kako da pobegne odavde... samo ti dajem recept 🙂 

Dobro, ne mora Italijan, može i neki Srbin u Americi... 

• Love 1
  • Pumpaj! 3
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Ni Raka Đurović više neće biti gost Arene. Bio je na blokadi RTS-a.

Bilo bi divno da neko prevari i njegovog kosarkaskog prezimenjaka da dodje ispred RTSa, pa da i njega vise ne gledamo. 

• Like 8
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Pa morala bih da ga odvedem odavde, ne znam kako ti se to uklapa 🙃

Kad odradi ugovor, može! Mada kad odu ovi, i Knjaževac je lep.

Spoiler

img200507181121699745-0.jpg

• Love 1
Posted

Ако нисте гледали синоћни Утисак недеље, обавезно вратите. Предобра је била емисија. Гости три бициклисте и новинар Нове С који је возио са њима све време. Разне теме, многе лепе приче, занимљивости, укључења, где се јавила мајка једног бициклисте, Жаклина, физиотерапеут који је бринуо о њима, једна госпођа која је заплакала...

• Love 1
Posted

DJ koji pušta muziku  na blokadi RTS razvaljuje. Znači samo hitovi jedan za drugim unazad jedno 30 godina. Svi žanrovi muzike. Mrzim kada neki DJ krene da se proserava pa na žurkama pušta totalno nepoznate pesme kao "čujte ovu stvar" . Druže tu sam da se provedem a ne da slušam nove stvari. Više volim neki hit koji mi se ne sviđa nego da mi puštaš neku "novu stvar" iz mog faha a ja pijan u klubu 🙂

• Like 1