Helena Posted Saturday at 05:55 PM Posted Saturday at 05:55 PM 1 hour ago, Plavi Dres said: Zakuvava se i unutra samog RTS-a. https://vreme.com/drustvo/zbor-radnika-rts-a-аkо-nam-se-rukovodstvo-hitno-ne-obrati-smatracemo-da-su-se-povukli/ „Zahtevamo trenutnu promenu uređivačke koncepcije informativnog programa RTS-а i profesionalno izveštavanje, u skladu sa važećim zakonima i novinarskim kodeksom, što podrazumeva izveštavanje o svim aktuelnim događajima u Srbiji, koji su od javnog interesa za sve građane“, navodi se u zaključcima Zbora radnika. Ovo i treba da urade. Glume uvređeni mladu, a nemaju snimak skupa od 15.3. što reče neko. Gamad SNS -ovska. Eno, nek repriziraju Vučićeva gostovanja. 1 hour ago, DameTime said: Ovo je drugi. Onaj lepi dečko kog su svi šerovali po Twitteru (mislim da sam čak ja okačila ovde post). Ovaj @Maharaja Čitam tviter i treba biti oprezan u kvalifikacijama -ta sličica je jedini dokaz Ili pak dezinformacija. Niko nema ništa drugo sem toga, na IG objava nema (moguće da je pobrisano) a koliko shvatam, veslač je koji se takmiči i u međunarodnim takmičenjima. Ovakvi stavovi i pisanja mogu i treba da ga diskvalifikuju.
wrach Posted Saturday at 06:03 PM Posted Saturday at 06:03 PM Cudi me da ovo nije bilo ovde https://x.com/blokadapfkg/status/1912943425764426108?t=4oBlm0zWMIf45BfLvNqkhA&s=09
DameTime Posted Saturday at 06:06 PM Posted Saturday at 06:06 PM 9 minutes ago, Helena said: Čitam tviter i treba biti oprezan u kvalifikacijama -ta sličica je jedini dokaz Ili pak dezinformacija. Niko nema ništa drugo sem toga, na IG objava nema (moguće da je pobrisano) a koliko shvatam, veslač je koji se takmiči i u međunarodnim takmičenjima. Ovakvi stavovi i pisanja mogu i treba da ga diskvalifikuju. Stranica Palestina Srbija se oglasila, da je komentar bio ispod jedne od njihovih objava. Obrisan je taj njegov komentar a ne post, tj. verovatno ga je on obrisao. A ne bi se ni studenti Mašinskog oglasili bez razloga...
Helena Posted Saturday at 06:09 PM Posted Saturday at 06:09 PM 1 minute ago, DameTime said: Stranica Palestina Srbija se oglasila, da je komentar bio ispod jedne od njihovih objava. Obrisan je taj njegov komentar a ne post, tj. verovatno ga je on obrisao. A ne bi se ni studenti Mašinskog oglasili bez razloga... Onda ga treba prijaviti i veslačkog organizaciji. Nemam protiv političkog razmimoilaženja, ali ovo je otvoreni rasizam.
Pletilja Posted Saturday at 06:18 PM Posted Saturday at 06:18 PM (edited) 19 hours ago, DameTime said: Ljudi moji, suze su mi krenule ❤️❤️❤️ Kao kad bacis kamen u jezero pa se krugovi shire.....razmisljam, sta ako jednog dana ova novopazarska "deca" i njihovi roditelji pozele da zive u Srbiji, novoj, zdravoj Srbiji.....pa Kosovo opet bude "srce Srbije" al stvarno? Ovo je jedini put ka tome, jedini pravi....srecna sam sto svedocim ovim susretima i moje srce se raduje...poraz svih politika, pobeda dobra u ljudima.... Edited Saturday at 06:21 PM by Pletilja 2
Son_of_a_gun Posted Saturday at 06:20 PM Posted Saturday at 06:20 PM 54 minutes ago, woolgatherer said: ovo mi uopste nije palo na pamet jbte, ubedljivo najveci skup u istoriji drzave, verovatno i jedan od najvecih na svetu gledano proporcionalno prema broju stanovnika i oni nemaju sopstvene snimke i izvestaje Zar nije bila neka zabrana snimanja dronovima? Dobro da imamo i ovo nešto snimaka s obzirom kakva je represija. 52 minutes ago, Edinburgh said: Gledam sada vesti N1, neka Ćaci-baba izgrebala po licu jednu gospođu, koju je kasnije policija privela, a tabloidi zluopotrebili informaciju i prikazali gospođu kao napadača. Ispostavilo se da je Ćaci-baba Meri Cakić, poznata još iz 70-ih po he, he, he, ne mogu da kažem, znaće stariji forumaši. Prva grupi cupi bivšeg SFRJa. Navodno je pokojni Ćaci Bora po njoj napisao “lutku”. 1
woolgatherer Posted Saturday at 06:20 PM Posted Saturday at 06:20 PM Dobro veče, gledate Raspad RTS-a Quote Godina je 1999. 23. april. Ministar informisanja u socijalističko-julovskoj-radikalskoj vladi Srbije je mladi Aleksandar Vučić. Precizan pogodak NATO avijacije u 02.06 ubiće šesnaestoro radnika RTS-a i razoriti zgradu u Aberdarevoj, srce televizije odakle se emitovao informativni program. Ovi ljudi su žrtvovani u monstruoznoj ideji režima da se može preokrenuti propagandni rat protiv NATO pakta. Tačno u 15h tog dana novinarka Ljiljana Milanović, supruga Dragoljuba Milanovića generalnog direktora RTS-a otpočinje prvi Dnevnik nakon tragedije. Dnevnik se emituje iz Sava centra pre nego što će se informativna redakcija preseliti na sigurniju poziciju u Kubanskoj ambasadi. Scenografija siromašna, stolice iz kancelarija Sava centra, nema žive slike. RTS je bukvalno spržen. Prvih osamnaest minuta Dnevnika posvećen je aktivnostima predsednika Miloševića, njegovim susretima sa grčkim komunistima i prijateljima iz Italije, partiji Severna liga. Vest o tragediji šesnasetoro kolega dolazi na red u 19. minutu Dnevnika. Ako mene pitate ekipa tog Dnevnika je i dalje na okupu i žandarmi je ovih dana sprovode kroz ćevabžinicu na posao. 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Zar nije bila neka zabrana snimanja dronovima? Dobro da imamo i ovo nešto snimaka s obzirom kakva je represija. oni izgleda nemaju nikakav materijal, ni reportera na ulici da uzme izjavu 4 1 2
Helena Posted Saturday at 06:43 PM Posted Saturday at 06:43 PM Ja ne mogu da se setim te Tatjane Lenard nikako, evo guglala sam je Poznato mi je ime i prezime,ali lik ne. Sećam se i Mile Štule i Spomenke Jović (tzv Menka , ako se sećate glupe šale) i još starijih, Milice Lučić Čavić , al nekako, nje ne.
Čvarkov Posted Saturday at 07:07 PM Posted Saturday at 07:07 PM (edited) 51 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zar nije bila neka zabrana snimanja dronovima? Dobro da imamo i ovo nešto snimaka s obzirom kakva je represija. Pa upravo je zabrana snimanja dronovima uvedena kao pokušaj da se sakrije teroristički napad na građane, ali između ostalog i da se smanji broj kvalitetnih snimaka koji bi svedočili najvećem skupu u istoriji Srbije. Edited Saturday at 07:12 PM by Čvarkov 1
drgnk Posted Saturday at 07:14 PM Posted Saturday at 07:14 PM 24 minutes ago, Helena said: Ja ne mogu da se setim te Tatjane Lenard nikako, evo guglala sam je Poznato mi je ime i prezime,ali lik ne. Sećam se i Mile Štule i Spomenke Jović (tzv Menka , ako se sećate glupe šale) i još starijih, Milice Lučić Čavić , al nekako, nje ne. Čuvena "Neka Klark puca, mi ga čekamo..." Nakon 5.oktobra, odmagli ona u "agresorsku i zločinačku" Nemačku. To što ovde majka rađa, to nema nigde. 🤢 1
Helena Posted Saturday at 07:22 PM Posted Saturday at 07:22 PM Videla sam to sad, ali da mi je mozak baš tako pobriše...
Smrtokapa Posted Saturday at 07:32 PM Posted Saturday at 07:32 PM Kad smo kod toga... https://www.facebook.com/share/r/1FW8BaD1iC/ 4 1
Marvin Posted Saturday at 07:33 PM Posted Saturday at 07:33 PM 1 hour ago, woolgatherer said: Dobro veče, gledate Raspad RTS-a oni izgleda nemaju nikakav materijal, ni reportera na ulici da uzme izjavu Fantastičan tekst, ako je neko slučajno propustio 4
NMX Posted Saturday at 08:10 PM Posted Saturday at 08:10 PM Ne postoji promil sanse da RTS ne moze da emituje uzivo program ako hoce. Toliko studija po gradu, imaju ove druge njihove trovacnice, lako se organizuje. Ovde hulja namerno nece da emituje program, da ogadi blokadere jos vise svom maloumnim birackom telu plus da ih delom natera da predju na Pink, Informer i ostale izvore informacija i tako dugorocno obori znacaj RTSa (znacaj za masovno biracko telo). Iako i dalje mislim da mediji nisu presudni u obaranju vlasti, hulja nista ne prepusta slucaju. Sto naravno ne znaci da necu gasiti pozar u zgradi RTSa kantom benzina. 10
wrach Posted Saturday at 08:21 PM Posted Saturday at 08:21 PM 6 hours ago, Don Dusko said: Nadam se da je neko snimao ceo put, pa da objavi. Pa da se popisa na sve svinjoformere i pinkosvinjetine. Strava je dokaz, to ne moze da se lazira. Ali svejedno, sta vredi da ubedjujes te ljude
Helena Posted Saturday at 08:22 PM Posted Saturday at 08:22 PM Neka ukine slagalicu. Ili to čuva kao zadnji adut (Počela sam da forsira ove kartaške reči zbog tranpa) 2
Red Posted Saturday at 09:06 PM Posted Saturday at 09:06 PM 3 hours ago, woolgatherer said: ovo mi uopste nije palo na pamet jbte, ubedljivo najveci skup u istoriji drzave, verovatno i jedan od najvecih na svetu gledano proporcionalno prema broju stanovnika i oni nemaju sopstvene snimke i izvestaje Кесић је давно констатовао да ће РТС, једног дана, можда када буде слободан и буде желео да прави документарни програм о овим протестима, студентским шетњама и другим акцијама, морати да користи материјал који је снимљен на Н1. 1
DameTime Posted yesterday at 08:34 AM Posted yesterday at 08:34 AM Srećan Uskrs! Da naredni dočekamo u slobodnoj zemlji! 14 6
Čvarkov Posted yesterday at 08:35 AM Posted yesterday at 08:35 AM Da naredni dočekamo u krugu porodice gledajući slobodne medije! 2 6
Edinburgh Posted yesterday at 09:38 AM Posted yesterday at 09:38 AM 14 hours ago, Helena said: Ja ne mogu da se setim te Tatjane Lenard nikako, evo guglala sam je Poznato mi je ime i prezime,ali lik ne. Sećam se i Mile Štule i Spomenke Jović (tzv Menka , ako se sećate glupe šale) i još starijih, Milice Lučić Čavić , al nekako, nje ne. Ta je bila za nijansu produhovljenija verzija olicenja zla koje su prve dve cinile sirom drzavnih medija. Mislim da je bila neka sefica, urednica ili slicno. 2
fancy Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM 23:00 Sinoć, Ćaciland... Izveštaj drugara s lica mesta: Quote Stoji desetak pandura, jedan kapetan, ostali obični. Pitam "Čuvate Ćacije?" - A ne, mi radimo svoj posao, čuvamo javni red i mir. "Tu ste da ih zaštitite ako narod krene da piša po njima?" Gledaju me pa prihvate: - Tako nekako. "Znate li da ste kod naroda dobili dosta poštovanja, valjda nećete to da zaserete?" - Budite sigurni da nećemo (već opušteno). "Ne plašimo se mi šta ćete vi da uradite nego ovi s juga, njima je još ispran pozak a nisu se sretali sa normalnim svetom" - A, njih moraju da drže zajedno da se ne pogube u velikom gradu. Ne bojte se, srediće se i oni. 2
NMX Posted yesterday at 11:17 AM Posted yesterday at 11:17 AM (edited) Tatjana Lenard je onaj RTS skot koji je, izmedju ostalog, par dana pred bombardovanje zgrade RTSa hrabro pozivala NATO i rekla da ih cekaju Naravno, dlaka sa glave joj nije falila kao ni ostatku vrhuske RTSa a najebali samo tehnicari i pratece osoblje Edited yesterday at 11:19 AM by NMX 6 1
fancy Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM ...ali zato su i tada pale žrtve u PTCu na sličan način kao i u slučaju nadstrešnice. 1
Recommended Posts