Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 398 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi, kokice i slemovi. Prstace u narednim danima.

Ne bih se iznenadio da ranije nego sto ocekujemo vidimo nekakve one velike helihoptere/avione i bezanja za Rusiju.
Krece eksponencijalno...

Posted

Kontrola štete na Informerima je da je ovo u stvari samo zvučnik.

Ako se pojača može biti oružje ali to je protiv zakona i mi to ne smemo da radimo nego koristimo samo kao zvučnik da razvesilimo narod u ovim teskim vremenima.

• Like 5
  • Ha-ha 15
Posted

A ne kapiram šta vas toliko raduje kod ovog test snimka koji se čuo?

Isto je samo glas. Pomozite mi 🙂

Inače, ovo je njihov pokušaj da spasu šta se spasti može, kod onih najokorelijih koji bi u sve poverovali.

Neodlučnima i neopredeljenima je i pre ovoga bilo jasno.

A obratio sam pažnju šta je Dačić pričao, vrlo pažljivo se izražavao. Jasno se i iz izjave vidi da se sredstvo može upotrebiti i na dozvoljen i na nedozvoljen način.

Zato me je izvervirala Marinika dok sam gledao njenu konferenciju i pre nego što sam čuo Dačićev spin. Ona je izjavila nešto u stilu upotrebljeno je najgore moguće zabranjeno sredstvo za mučenje (nije baš tako rekla ali je bilo to značenje) Mogli su lepo da oni unapred kažu šta je uređaj, za šta sve može da se koristi i da može sa njega da se pusti bilo koji snimak.

Da preduprede tako bilo koji spin ove vrste.

Mada, što kaže Mcl verovatno to više nije ni važno. Broj tih zaslepljenih koji bi možda mogli da se opamete se ionako broji u desetinama.

• Like 5
Posted

evo moje ponude za gljivicu:

- izdajes saurona i momentalno prosipas sve sto znas(a znas mnogo)

- povlacis se sa cela SPS-a i politickog zivota generalno

- pod uslovom da ti ruke nisu direktno krvave, vec si samo krao svih ovih godina, dobijas neku srbijansku varijantu witness protection programa, tj. ostane ti nesto od toga sto si pokrao, dovoljno da zivis kao neka visa srednja klasa do kraja zivota

- u suprotnom odgovaraces po komandnoj odgovornosti(ako ne direktnoj) za zlocin nad svojim narodom

vaznost ponude 3 dana

• Like 9
  • Love 1
Posted
17 minutes ago, NMX said:

pahahahahafhahahfahhahaha panudrcina koja pusta test signal hahahahhahahaha 

dajte info jel se ovaj slogirao u predsednistvu

A ti si muzicar? Jesam. Jesi? Neee...nisam. Nisi? Mislim, jesam.... Ja samo tetki da odnesem top.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
38 minutes ago, nemanjaol said:

Tačan model sokoćala za koje su tvrdili da ga ne poseduju. Em što se oglasio test signal u kome se kaže kakav je uređaj u pitanju, em ima i snimak gde se vidi tačan model LRAD 450XL. Ukratko, nedvosmisleno je identifikovao zvučni top.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 8
Posted
1 minute ago, Mina D. Harker said:

Ivica DačIć, slippery sod. Posle će da bude "zahvaljujući Ivici"...i eto Ivice opet u nekoj novoj Vladi.

Obrni-okreni, Ivica igra u Ligi Šampiona.

Još pre desetak godina je čini mi se neki zapadni diplomata imao izjavu tipa u Srbiji se treba držati Ivice, ovi drugi dolaze i prolaze a on je stalno tu.

I taj lik boga pitaj gde je sad i u kojoj penziji, a Ivica je, jelte, tu.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, nemanjaol said:

Inače, ovo je njihov pokušaj da spasu šta se spasti može, kod onih najokorelijih koji bi u sve poverovali.

A obratio sam pažnju šta je Dačić pričao, vrlo pažljivo se izražavao. Jasno se i iz izjave vidi da se sredstvo može upotrebiti i na dozvoljen i na nedozvoljen način.

Zato me je izvervirala Marinika dok sam gledao njenu konferenciju i pre nego što sam čuo Dačićev spin. Ona je izjavila nešto u stilu upotrebljeno je najgore moguće zabranjeno sredstvo za mučenje (nije baš tako rekla ali je bilo to značenje) Mogli su lepo da oni unapred kažu šta je uređaj, za šta sve može da se koristi i da može sa njega da se pusti bilo koji snimak.

Mada, što kaže Mcl verovatno to više nije ni važno. Broj tih zaslepljenih koji bi možda mogli da se opamete se ionako broji u desetinama.

Uredjaj kaze Long-range acoustic device....bukvalno prva rec na snimku je ovo je zvucni top.

Inace Dacic je juce rekao da su uredjaji spakovani u magacinu i da se ne koriste i da su bacene pare....danas sluze za pustanje muzike izgleda.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, nemanjaol said:

Pa prvo je bilo neposedujemo zvucni top a sad imas na snimku da ga ipak imaju i da su tu slagali najstrasnije.

E sad ako su tu slagali nazire se lanac.

I jasno kaze celo ime pa onda krene LR....i tu se gasi al je jasno sta je.

Edited by Don Dusko
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

evo moje ponude za gljivicu:

- izdajes saurona i momentalno prosipas sve sto znas(a znas mnogo)

- povlacis se sa cela SPS-a i politickog zivota generalno

- pod uslovom da ti ruke nisu direktno krvave, vec si samo krao svih ovih godina, dobijas neku srbijansku varijantu witness protection programa, tj. ostane ti nesto od toga sto si pokrao, dovoljno da zivis kao neka visa srednja klasa do kraja zivota

- u suprotnom odgovaraces po komandnoj odgovornosti(ako ne direktnoj) za zlocin nad svojim narodom

vaznost ponude 3 dana

Ivica odgovara:

Stranka na čijem sam čelu nije, od uvođenja višestranačja, bila na vlasti samo dve i po godine od 35. 

Niko u Srbiji nikada nije odgovarao za bilo šta (od vladajućih garnitura, ni Slobine, ni 2000-2012)

Ajde da nategnemo još po jednu pa da se malo bolje dogovorimo

Ja razumem entuzijazam svih nas i želju za bukagijama ali imam baš mala očekifanja od toga. Best case scenario, neki zapale iz zemlje, neki ostanu tu iz senke a isture druge (npr. rokada Dačić Ružić), neki zaista najebu da bi se raja malo smirila (tipa DJV, Bizon i slični).

• Like 4
Posted
18 minutes ago, Drug Crni said:

Voleo bih da delim vaš optimizam da je ovo gotovo.
Polako,ljudi.

Nije još kraj.

Ma kakav kraj...

Posted
19 minutes ago, Drug Crni said:

Voleo bih da delim vaš optimizam da je ovo gotovo.
Polako,ljudi.

Nije još kraj.

NIje kraj ali nema nazad na staro nikad više.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, ras kass said:

Inace Dacic je juce rekao da su uredjaji spakovani u magacinu i da se ne koriste i da su bacene pare....danas sluze za pustanje muzike izgleda.

Ako može jedan za mene, volim glasno da slušam muziku :default_coffee:

• Ha-ha 1