Drug Crni Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nego,niko da pomene kako su novosadski studenti uspešno izvršili akciju: RTV jutros nije emitovala emisije. Ok,saće Kleš da napiše da to niko ionako ne gleda,ali vredna je i ta pobeda. 9 1 4
fancy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: https://x.com/DaZivimSan/status/1899460637740150830?t=MJ-OZ7bSRmlVz4Mx_dvc0A&s=19 Uh, rat je moja zadnja opcija u životu, ali s ovima bih i u rat išao 31 minutes ago, Don Dusko said: Mozda tamo ima 2-3 bivsa ali ostali verujem da je sve te uniforme kupljene za ovu prigodu. :S Ispod 10 svakako. Ako nešto krene, ovi iz 63. će ih masakrirati. 1
Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Pa stvarno je rekao ovo što sam napisala Ček bre, štakojikurac? Pogubio se čovek od laganja, on više ne zna ni šta hoće da priča ni kome da priča ni o kome da priča. Brine me što će i Donald Junior iz Beograda otići luđi i zbunjeniji nego što je došo. 1
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Dopuna Enemiksovog posta (za mlađe članove i čitaoce foruma): JSO je ubila predsednika Srbije (Stambolić), premijera (Đinđić), stoje iza ubistva Ćuruvije i vrlo verovatno su oni pobili Srbe u kafeu Panda u Peći. O zverstvima koje su počinili po ratištima da ne pišem. Edit: bivšeg predsednika Ivana Stambolića Dva pokušaja atentata na Vuka Draškovića (Ibarska magistrala i Budva); Masakr u zatvoru Dubrava za vreme bombardovanja; Pobuna pod oružjem (zakonom zabranjena) na autoputu koja je prethodila smeni u DBu i utabavanju puta za ubisto Đinđića; Ozbiljna optužbe u vezi sa ubistvom britanske novinarke Džil Dando ispred njene kuće u Fulamu; Panda je njihovo ili DB delo (ali oni su na kraju dana bili deo DBa, Frenkijeva i Jovicina deca); Plus sve što su uradili na ratištima. Topla preporuka ko želi više da zna. Serijal Vremena i rahmetli B92 - Jedinica. 4 1
Beonegro Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 26 minutes ago, Clash said: Bas me interesuje sta mu je rekao za Ćacilend? Evo gledaj, i mi imamo problema sa tim neradničkim govnima migrantima. 4 1 1
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja se ne slazem sa vecinom, ovo je provokacija, ovi ne mogu izazvati nikakve sukobe, niti reagovati na eventualne nasilnije akcije. Nema ih 50, pa cak i da imaju oruzje, ako krenu izgazice ih, bice previse ljudi da bi ih ovakva "jedinica" sprecila. Mislim da stoje tu samo da bi odvratili ljude da upadnu u predsednistvo iako to ne mogu spreciti, naravno, ne verujem da ikome to pada na pamet, niti ce Vucic biti tamo, samo pokusava da skupi neki poencic ali ocigledno je da samo daje autogolove. 2
BattleBender Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Napravio sam spisak ljudi na Insta koji prate Sarovica. Doduse neki i ne znaju ceo backround, ali svakako pamtim... Medju njima su i neki moji prijatleji. 1
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, BattleBender said: Napravio sam spisak ljudi na Insta koji prate Sarovica. Doduse neki i ne znaju ceo backround, ali svakako pamtim... Medju njima su i neki moji prijatleji. Spisak postoji👍 1
Beonegro Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Eno i Goran Karadžić postao ćaci sa pedeset godina. Igrao sam basketa i basketa jedno ljeto sa njim u Budvi u pretprošlom životu, bio je pristojan momak, krivo mi je da ga vidim u ovom izdanju. 4
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ministar informisanja povodom blokade Rtsa poziva na dijalog🤡🤡🤡 Koliko vas bez guglanja zna ko je ministar informisanja? Ja pojma nisam imao.
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 9 minutes ago, BattleBender said: Napravio sam spisak ljudi na Insta koji prate Sarovica. Doduse neki i ne znaju ceo backround, ali svakako pamtim... Medju njima su i neki moji prijatleji. Pratim i podižem za spisak ljudi koje znam a da prate i veličaju Ivana Ninića na drugim mrežama. Ne sme se dozvoliti da nam želja za padom vlasti otupi oštricu revanšizma prema radikalskim govnima. 9
shonke Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, Clash said: Izgleda da su mu i ovi JSO veterani fejk😄 Po Fejsu i Telegramu neke JSO grupe kažu da prepoznaju ovog glavnog, Gurija i još 2-3 da su stvarno bili u JSO, ostale pojma nemaju ko su😄 Je li istina ne znam, ne bi me čudilo uopšte. Guri je bio komandant zandarmerije kada je formirana da bude pandan jso. Tokom ratova je bio pripadnik i JSO ali nije bio komandant ako se dobro sećam. Pre desetak godina je i osuđen za neki ratni zločin, mislim na Kim... 3
Mina D. Harker Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Clash said: Koliko vas bez guglanja zna ko je ministar informisanja? Ja pojma nisam imao. Vučić, svaki ministar je Vučić i Vučić je svaki ministar. 2 1
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Seljaković? Dejan Ristic🤡 https://mit.gov.rs/tekst/607/ministar.php 1
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Ne sme se dozvoliti da nam želja za padom vlasti otupi oštricu revanšizma prema radikalskim govnima. Upravo nikako ga dovesti da bude neko mudo u vlasti sledecoj. Jer onda dzabe smo krecili.
Tom Bombadil Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 20 minutes ago, Clash said: Ministar informisanja povodom blokade Rtsa poziva na dijalog🤡🤡🤡 Koliko vas bez guglanja zna ko je ministar informisanja? Ja pojma nisam imao. Historičar Dejan Ristić Do juče liberalan intelektualac, razbijač mitova i zabluda srpske istorije (ima knjige sa tim naslovima) Bio je direktor muzeja genocida. Ali je zbog više funkcije i lične ambicije od tog liberalnog intelektualca postao podasSNSna muva… 4
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago U ćaćikamp stiže još materijala za praktičnu nastavu: Spoiler
Pletilja Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: O vojnim licima koja podržavaju nenadležnog imam da kažem sledeće: Hvala čoveku koji je ovo napisao na Twitteru, mnogo jaka rečenica koja sumira sve. Po 100 put pitam: ko je, kada i zasto promenio zakletvu vojske iz "Sluzimo narodu" u "Sluzimo Srbiji"? Razlika je s u s t i n s k a. Edited 20 hours ago by Pletilja 2 1
Red Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mene sad samo brine da bi dosta ljudi moglo da se pokoleba i ne dođe na protest u subotu, zbog raznih huljinih spinova o nasilju i pokušajima da iscenira isto, kao i najavama blokada puteva za Beograd. Vidim da neki ljudi već pišu da neće voditi decu. Ljudi, ne dajte se pokolebati, u subotu pravimo najveći protest u istoriji Srbije. 12 2
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, Tom Bombadil said: Historičar Dejan Ristić Do juče liberalan intelektualac, razbijač mitova i zabluda srpske istorije (ima knjige sa tim naslovima) Bio je direktor muzeja genocida. Ali je zbog više funkcije i lične ambicije od tog liberalnog intelektualca postao podasSNSna muva… Pa sad, da ne sirim raspravu o njemu, lik je od 2012. kad je SNS dosao na vlast imao vise javnih funkcija, a 2013-2015. je vec bio sekretar u ministarstvu za kulturu, samo nije bio na visokoj funkciji do sad. 1 minute ago, Red said: Mene sad samo brine da bi dosta ljudi moglo da se pokoleba i ne dođe na protest u subotu, zbog raznih huljinih spinova o nasilju i pokušajima da iscenira isto, kao i najavama blokada puteva za Beograd. Vidim da neki ljudi već pišu da neće voditi decu. Ljudi, ne dajte se pokolebati, u subotu pravimo najveći protest u istoriji Srbije. I ne treba da se vode deca. Nece pokolebati ljude, ko je planirao da dodje doci ce.
Pletilja Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 4 hours ago, NMX said: Žandari će da spuste štitove, paaa - nikada. Ništa ovo nije drugačija murija od one iz devedesetih. Samo smo u međuvemenu potpisali neke međunarodne sporazume pa nije baš bogougodno da guraju pendreke ljudima u dupe (mada iz ove perspektive, trebalo je Dejanu Bulatoviću dva pendreka a ne jedan), da gaze i biju do nivoa invaliditeta i tako to, bar ne javno i bar ne u onoj meri. Ali ni trunke nade nemojte imati da će izdati ne ovu nego bilo koju vlast. Nikada se nije desilo. Nikada se neće desiti. Ko to očekuje, naivan je do koske, da ne kažem nešto grublje. Gora je, imam primerak u neposrednom komsiluku. Nista skola u Kamenici, reda radi neka obuka sa oruzjem cisto da se ne poubijaju medju sobom, nist pretresanje do 9 porodicnog kolena, Jok, lep, glup i moralno nepodoban, primljen. Edited 20 hours ago by Pletilja 3
srlepajce Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, Smrtokapa said: U ćaćikamp stiže još materijala za praktičnu nastavu: Hide contents Ovo po svim merama bezbednosti i u redovnom stanju ne da nije nego Manijak i psihopata
Recommended Posts