Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vaso, ovaj tvoj elitizam pri komentarisanju društvenih mreža i podsmevanje ljudima koji pišu tamo, samo govori koliko zapravo nemaš pojma o društvenim mrežama.

Ali barem bude malo zanimljivo čitati tvoje opise.

Posted

Besmisleni su mi ovi odlasci kod Sudenata 2.0, ne treba im uopšte davati na značaju i pažnji. Njih se tamo skupilo stotinak sa ciljem da provocira, treba biti pametan i iskulirati ih maksimalno.

• Like 4
Posted
9 minutes ago, implant said:

Besmisleni su mi ovi odlasci kod Sudenata 2.0, ne treba im uopšte davati na značaju i pažnji. Njih se tamo skupilo stotinak sa ciljem da provocira, treba biti pametan i iskulirati ih maksimalno.

Ja mislim da ne skodi.

Mi znamo sta je ovo i ko su ovi.

Ali ovo moze da ima uticaj  na swing SNS glasace da vide sa kim se svrstavaju u isti kos.

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Clash said:

Ja mislim da ne skodi.

Ali ovo moze da ima uticaj  na swing SNS glasace da vide sa kim se svrstavaju u isti kos.

Smešno je gledati ih kako se batrgaju, ali više sam team Implant. Rasipa nam se pažnja.

Ja bih recimo voleo da se više priča o tome šta su sve snsovci progurali u skupštini pre nekoliko dana ili da fokus bude na prosvetarima u obustavi kojima su smanjene plate.

Edited by Smrtokapa
  • Like 4
Posted

Naravno da ovakav režim neće odstupiti lako..ni mirno. Srasli su sa organizovanim kriminalom kao nokat i meso. Znaju da,ako padnu,može se dogoditi (ne tvrdim i da hoće) da im ne ginu dugogodišnje robije.
Plus,ta bolesnička opsesija da se identifikuju sa državom i srpstvom.

Ja se ponajviše pribojavam onoga što su ruske službe spremne da ovde urade. Jer su izbušile naše i faktički preuzele njihove delove,VOA posebno.

Ja u svom postu nisam ni napisao da je 15.kraj. Ali,pritisak mora da se poveća i konkretizuje. One VČĆPDR i slične humoresne poštapalice više nemaju ni smisla ni efekta. Mora konkretnije i žešće. Morala bi i neka institucija/ustanova da mu otkaže poslušnost.

Da,ovo jeste maraton i sam sam to već xy puta apostrofirao. Samo,i maraton ima svoju relaciju,ne može u nedogled da se trči.

I dajte taj post od Arsenija,da vidim šta čiča misli. Ne mogu nigde da ga nađem.

• Like 3
Posted
10 minutes ago, Smrtokapa said:

Smešno je gledati ih kako se batrgaju, ali više sam team Implant. Rasipa nam se pažnja.

Ja bih recimo voleo da se više priča o tome šta su sve snsovci progurali u skupštini pre nekoliko dana ili da fokus bude na prosvetarima u obustavi kojima su smanjene plate.

Sve stoji, slazem se.

Samo da dodam ono sto rece Winston 100s plavi:

Ići ćemo do kraja. Borićemo se u Francuskoj, borićemo se na morima i okeanima, borićemo se sa rastućim samopouzdanjem i snagom u vazduhu, branićemo ovo naše ostrvo, po svaku cenu. Borićemo se na plažama, borićemo se na desantnim zonama, borićemo se na poljima i na ulicama, borićemo se u brdima; nikada se nećemo predati.”

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

I dajte taj post od Arsenija,da vidim šta čiča misli. Ne mogu nigde da ga nađem.

Sve bre mora da se servira, ne možete da odete na profil mu i vidite poslednji post koji je napisao. :classic_tongue:

Posted

Nastavak na temu društvenih mreža, Twitter je toliko nebitan da je policija počela da privodi one sa više desetina hiljada pratilaca. Koji pišu protiv režima, ofc, botovi nemaju toliko pratilaca hehe 

Poslednja info: pušten je 

Posted

Poslali mi jutros pa da vam ne uskratim zadovoljstvo:

este l' čuli deco? 
Verujte bez šale: 
razapeli šatore 
za ćacije male. 

Navukli kapuljače, 
preplašeni stoje, 
stari lažov metno 
naočare svoje. 

Učili su himnu 
od srede do petka, 
al' se nisu odmakli 
dalje od početka. 

Ništa nije naučio 
taj polusvet sav, 
nego što su i pre znali: 
AV, AV, AV, AV, AV.

• Like 6
  • Ha-ha 7
Posted (edited)

:lol_2:

Kuku sta ucini ta bolonja da upravljacko mozes da prenosis

I ova hoce da uci 😂

Leze plata dok se izlezava a prosvetu ko j.be 

More mars

Edited by srlepajce
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Clash said:

Ja mislim da ne skodi.

Ne znam, brate. Meni se čini da kod nas nema nikakvih swing glasača (ili ih nema mnogo), duboki rovovi su davno iskopani, neki zbog interesa, neki zbog tvrdoglavosti i neinfomisanosti, neki zbog čistog inata i sticaja raznih okolnosti. Ne verujem da će iko promeniti mišljenje zbog ovih par reportaža...ajde, bio je Šarović kod njih, bili su i sa N1 i ovaj mali sada, sve je jasno i mislim da nema više potrebe. Svako dalje insistiranje na tome daje još municije za neke potencijalne sukobe, što bi bilo jako loše, imo. Nadam se da će studenti moći to da ishendluju kako treba, pokazali su dovoljno pameti.

Nama je, kao društvu, potrebno isceljenje i pomirenje - ako želimo da se unormalimo. Do toga se dolazi polako, ne može 30 i kusur godina da se preskoči u 4 meseca. To ne znači da neko ko je počinio krivična dela ne treba da odgovara i da ne treba da se braniš ako te neko napadne, ali treba izbeći nasilje ako je to moguće - pokazati drugi put, ako me kapiraš. Ova slika koju je Fensi postavio je dokaz da može, ako je taj rov počeo polako da se zatrpava - onda može sve. Znam da pomalo zvučim kao Miss Sveta i da možda grešim, pišem o onome što bih ja lično voleo...videćemo koliko je to realno.

• Like 2
Posted

Kakve god da su drustvene mreze, suvo su zlato. Zamislite samo na trenutak da njih nema uopste, kakav bi to horor bio. Mogao bi ladno da ubija i tamniči bez limita. I šta sve jos...

• Like 9
  • Thanks 1
Posted
16 minutes ago, implant said:

Ne znam, brate. Meni se čini da kod nas nema nikakvih swing glasača (ili ih nema mnogo), duboki rovovi su davno iskopani, neki zbog interesa, neki zbog tvrdoglavosti i neinfomisanosti, neki zbog čistog inata i sticaja raznih okolnosti. Ne verujem da će iko promeniti mišljenje zbog ovih par reportaža...ajde, bio je Šarović kod njih, bili su i sa N1 i ovaj mali sada, sve je jasno i mislim da nema više potrebe. Svako dalje insistiranje na tome daje još municije za neke potencijalne sukobe, što bi bilo jako loše, imo. Nadam se da će studenti moći to da ishendluju kako treba, pokazali su dovoljno pameti.

Nama je, kao društvu, potrebno isceljenje i pomirenje - ako želimo da se unormalimo. Do toga se dolazi polako, ne može 30 i kusur godina da se preskoči u 4 meseca. To ne znači da neko ko je počinio krivična dela ne treba da odgovara i da ne treba da se braniš ako te neko napadne, ali treba izbeći nasilje ako je to moguće - pokazati drugi put, ako me kapiraš. Ova slika koju je Fensi postavio je dokaz da može, ako je taj rov počeo polako da se zatrpava - onda može sve. Znam da pomalo zvučim kao Miss Sveta i da možda grešim, pišem o onome što bih ja lično voleo...videćemo koliko je to realno.

Razume ja tebe u potpunosti, niko ne bi voleo vise od mene da se sve zavrsi mirno.

E sad ide ono ALI😄

Koji diktator je otisao mirno, na izborima?

Verovatno ima ali ja se ovako iz glave ne mogu setiti nijednog.

Posted
4 minutes ago, Clash said:

Boris Tadić, i posle je sve išlo glatko, kad je narod shvatio da može da bira.

• Like 2
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 2
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Vaso, ovaj tvoj elitizam pri komentarisanju društvenih mreža i podsmevanje ljudima koji pišu tamo, samo govori koliko zapravo nemaš pojma o društvenim mrežama.

Ali barem bude malo zanimljivo čitati tvoje opise.

Ne podsmevam se svima koji tamo pišu.

Pravda za lika sa pivom kod prodavnice i za one ispred podruma pića 😃

Posted
23 minutes ago, Clash said:

Razume ja tebe u potpunosti, niko ne bi voleo vise od mene da se sve zavrsi mirno.

E sad ide ono ALI😄

Verovatno ima ali ja se ovako iz glave ne mogu setiti nijednog.

Ma znam da si ti verovatno u pravu, zato i kažem da je to neka moja lična želja, Miss Sveta style...doduše, dosta toga nam se činilo nemogućim pre par meseci pa vidi gde smo sada...videćemo. A sada, zapjevajmo zajedno svi:

• Like 1