Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Perkos2 said:

i Ana Brnabić je hrvatskog porekla pa je prvi saradnik režima, Gruhonjić je meta zbog političkih stavova ne zbog toga koje je nacije 

Ma sigurno...

https://nsuzivo.rs/srbija/Ko obrazuje našu decu? Profesor sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić ponosan što nosi ime po ustaškom koljaču Dinku Šakiću (VIDEO) | NS Uživo (nsuzivo.rs)

Edited by shonke
Posted (edited)

Đuka Bizon sa ovakvim načinom udaranja ni komarcu ne bi naneo štetu. Ovo stvarno kao da je dogovoreno kad vidiš kako se ''tuku'', a vidim da i jedni i drugi poneli transparente. Slučajno. Većina iz opozicije je takva da odgovara Vučiću, nekad deluje da ih on i kontroliše. :smiley33:

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
32 minutes ago, McLeod said:

Znaci najave tuce bile tacne. Ko je ucestvovao? Sada je ocigledno da imamo trojance.

Naravno da ima trojanaca, fucking Bačulov otkriva toplu vodu. Uz činjenicu da se svaki poziv telefonom, svaki SMS, svaki Viber, Whatsapp, Facetime, Telegram, Skype i Sky prisluškuju u realnom vremenu, trojanci nisu ni potrebni. Kao jebenih 90% zaposlenih BIE radi na praćenju stotinak mučenika, 24/7...

• Like 4
Posted
19 minutes ago, shonke said:

Ma sigurno...

https://nsuzivo.rs/srbija/Ko obrazuje našu decu? Profesor sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić ponosan što nosi ime po ustaškom koljaču Dinku Šakiću (VIDEO) | NS Uživo (nsuzivo.rs)

Jedina je nezgodacija sto covek  nije to tako rekao.

Euronews je poslušao ceo snimak sa tribine koji je dostupan na Fejsbuk profilu festivala „Rebedu“. Gruhonjić je, u vezi sa Dinkom Šakićem, izjavio sledeće: 

Gruhonjić: Meni se penju to tom rodoslovnom stablu pa ne mogu nikako da skontaju od kojih sam pa su mi čak izmislili i ime Sabahudin, iako ja imam jedno lepo ime, Dinko, kao Dinko Šakić.
Pero Mrnarević (moderator tribine): Spominjali smo ga juče (Šakića).

Gruhonjić: Štrecao sam se juče te Dinko te Dinko ja dižem glavu. Ali eto, nisu se setili, nije im mašta dobacila dotle nego su mi morali Sabahudina dati. 

Posted
53 minutes ago, freethrow said:

Naravno da ima trojanaca, fucking Bačulov otkriva toplu vodu. Uz činjenicu da se svaki poziv telefonom, svaki SMS, svaki Viber, Whatsapp, Facetime, Telegram, Skype i Sky prisluškuju u realnom vremenu, trojanci nisu ni potrebni. Kao jebenih 90% zaposlenih BIE radi na praćenju stotinak mučenika, 24/7...

Baculov se meni ne svidja, on je bas ovako sa strane tipican ubaceni element. Jasno je da ih prate i prisluskuju, ali kako ovo izdejstvovati a da se nisu dogovorili? 

Posted

Ne znam, meni ovo izgleda kao čisto sluđivanje javnosti, šum koji treba ignorisati.

Ima info da će biti tuče, info koji su možda i sami pustili.

Svejedno idu na to da izazovu incident jer im to odgovara. Sad ćemo mi da lupamo glavu ko je trojanac i ko je sa kim šta dogovorio.

Ovi iz opozicije da bi izbegli incident treba ili da pobegnu iz skupštine ili da sede i puste da ih ovi biju.

• Like 9
Posted

Ovo može biti i neka Lull-Punter situacija - SNS bagra došla s namerom da isprovocira (u tom smislu je Twitter predikcija tačna), ovi "naseli".

Svakako nemamo neku drugu opciju sem te opozicije, zar ne?

• Like 1
Posted

Branabic:  Srbija je pobedila :smiley33:

...mislis sigurno je bio neki sport na medjunarodnom nivou ali u ne, u sred skupstine - Srbija je pobedila

Zvuci gubitnicki.

Posted
2 hours ago, Selina said:

Jedina je nezgodacija sto covek  nije to tako rekao.

Euronews je poslušao ceo snimak sa tribine koji je dostupan na Fejsbuk profilu festivala „Rebedu“. Gruhonjić je, u vezi sa Dinkom Šakićem, izjavio sledeće: 

Gruhonjić: Meni se penju to tom rodoslovnom stablu pa ne mogu nikako da skontaju od kojih sam pa su mi čak izmislili i ime Sabahudin, iako ja imam jedno lepo ime, Dinko, kao Dinko Šakić.
Pero Mrnarević (moderator tribine): Spominjali smo ga juče (Šakića).

Gruhonjić: Štrecao sam se juče te Dinko te Dinko ja dižem glavu. Ali eto, nisu se setili, nije im mašta dobacila dotle nego su mi morali Sabahudina dati. 

Ja sam replicirao peekosu na njegovu opasku da napad na gruhonjica nema veze sa njegovom nacionalnoscu i dao prvi link koji mi se pojavio na Google sa tekstom čiju matricu ponavljaju svi režimski i desnixarksi mediji. 

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Šta sad? Naravno protiv opozicije, a za normalnu & pristojnu Srbiju poput Đuke i Jovanova.

I dobrog coveka Glisica koji pleni svojom dobrotom...

Posted
4 hours ago, berti said:

Vucic hoce po svaku cenu da raspise vanredne izbore. Tako hoce da pobegne od ove zajebane situacije za njega zbog novosadske tragedije i svega sto je ona povukla. Hoce da skrene fokus sa toga i da nas zamlacuje obecanjima i samohvalisanjem u vezi toga šta je sve on uradio. Napravio je sukob u skupstini i sada ce da krene sa lajanjem da ova skupstina nije dostojna Srbije i da su izbori nuzni. Opozicija ne sme to da dozvoli, ne sme da mu se da da se izvuce kroz iglene uši.

Samo što mi moramo da pobedimo Vučića na izborima, ili da barem bude tesno. Tek onda će njegov režim ući u završnu fazu i može biti smaknut posle borbe na ulici.

Poštene izbore svakako nećemo imati, ni sad, ni ikad dok je na vlasti. Ali nema druge.

• Like 1
Posted
5 hours ago, Constantin said:

spacer.png

spacer.png

Na transparentu inače piše nešto kao " Žuti lopovi hoće rat, Srbija hoće rad" ....kreatori ovoga su poslanici SNS

Nadvlačile su transparent kao konop u "Jadranskim susretima"..

Ovo je dobro. Dođeš na posao, pošibaš se s kolegama i nikom ništa.... Posle makljaže svi na pivo u skupštinski restoran 😂.

Zanimljivo bi bilo da ovo postane normalnost u svim firmama, fabrikama....

Posted (edited)

Da li vam se cini da je potpuno fascinantno kako ovi SNS kulovi isticu najgore ljude da vrse javne funkcije?  Gledam sada na N1 prenos sednice Odbora za kulturu i informisanje, i to sto demonstrira neka mala carapanka, koja misli da i u stvarnom svetu necim moze da presedava, a da to nije savet za upravljanje trafikom. Karikatura prekida Lutovca, na jedan sasvim bezobrazan nacin, pokazuje takav stepen nerazumevanja prema drugim ljudima, tako da to lici na potpunu osvetu, samo se ne zna za sta. Evo ga sada i Bakarec, pokusava da se jos vise uvuce u anus onog tamo, ..ma strasno.  Ovakvi ljudi do skoro nisu postojali, ovo je sve Milosevicko - Seseljvsko - avavovski sistem,  a narocito njihov pogled na svet stvorio.  Mada moram reci, da je cak i propalica kao Milosevic za ove bio cisti gospodin.  Gledajte ako imate kad (i zivce).       

Edited by Edinburgh
  • Like 4
Posted

Neverovatna je njihova bahatost. Kao da su uvereni da će ovo večito trajati, otimaj, otimaj i samo otimaj, pljuj, hapsi, maltretiraj...Ne može nam niko ništa. Ako i ne potraje, uvereni su da neće odgovarati. Možda kad dođu neka bolja vremena i neće odgovarati mnogi od njih, ali sam uveren da sve ovo što rade nosi neko prokletstvo, da će im viša sila naplatiti račun.

• Like 2