alcesta Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Pešikanu smeta što Badosa "hoće da bude dama i na terenu" jer nosi lančić i minđuše. Nisam primetila da je Zvereva komentarisao u tom smislu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Pa dobro...ne verujem baš da Zverev želi da bude "dama na terenu", zato ga i ne komentariše u tom smislu.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Kad god vidim Vilandera setim se one @NMX-ove o njemu kao gostu na bugarskoj svadbi (tako nesto)..neverovatno koliko mu sve lose stoji..nemoguce da na ES nemaju stilistu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Usudih se malopre da prebacim na Pešikana i taman da ga čujem kako konstatuje da pitanja posle meča na terenu nisu preterano kreativna i da je mnogo bolje kad Novak gostuje u njihovom studiju A ima i ovaj drugi svojih momenata... "Linet nije mogla ništa protiv razigrane, vragolaste Ons Žaber" Edited June 5, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Quote "Tvoje prezime je Siner (grešnik), ali neki od tvojih navijača misle da si svetac jer si kao anđeo. Misliš li da svoj najbolji tenis igraš kad si smiren poput sveca, ili kada si napaljen, sa tim đavolskim osećajem grešnika?, upitan je Italijan. Malo je reći da je ostao zatečen. "O, čoveče. to je stvarno pitanje... Pa, kao što ste videli, danas nije bilo lako. Izgubio sam od njega kad smo igrali prošli put. Veoma je dobar. Teško ga je probiti jer se kreće veoma dobro. Fizički je veoma, veoma dobar. Očekivao sam težak meč. Znate, ponekad se trudim da ostanem smiren, da se prilagodim svakoj situaciji. To sam danas dobro radio, tako da sam srećan", rekao je Siner. https://www.b92.net/sport/rolandgarros2021/vesti.php?nav_id=1869857 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Ubaldo? Moraće jadnik da se navikne da će ga stalno pitati takve gluposti zbog prezimena. A tek za naslove, dušu dalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Nazalost sam osudjen na srpski ES, ovo sto radi pesikan je probijanje dna. On kao da je kuci i komentarise sam sa sobom mec. Samo neki izrazi koje koristi. Uf, jao, ijao, savrseno, divno, kakav poen, svenemacki okrsaj...Pa kad se prodere i kaze da l je moguce?! Hukce, ispusta zvuke, jauce. Dno dna. Bukvalno osecam bes dok gledam prenos. 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Idiot i njegovi pratioci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Inače se u dublu zarađuju velike pare, posebno sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 19 hours ago, wwww said: Idiot i njegovi pratioci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 U vecini individualnih sportova za najvaznije turnire imas ili veci zreb ili tezi uslov za pobedu, ne vidim zasto je Bo5 problem. Pogotovo danas kad su svi spremniji nego ikad, kada im je dostupno ono sto je pre samo 30-ak godina bila naucna fantastika. A pre tih 30-ak godina i drugi turniri, bar finala, igrani u Bo5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 evo da se slozim s Mekom ako bi teniseri igrali Bo3 na slemovima, slemove bi bilo lakse osvojiti nego masterse, pa i neke 500 turnire (na njima nemas po dan pauze izmedju meceva). No, Ben je tip senzacionalistickog novinara koji blage veze nema o tenisu (svi komentari su mu uglavnom tracerskog tiipa). On sad forsira tzv. progresivne ideje (koje cesto nemaju veze s pravim progresivnim idejama, vec su samo "kardasijanstvo") samo da bi dobio klikove i pratioce, "podigao svoj rejting". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Meanwhile pesikan ne prestaje da jauce. Kakva kompletna budala. Ko njega drzi tamo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 To što je i takav bolji od Banjca mnogo govori o ES ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Za vikend se igrala zavrsnica SP u hokeju i iz radoznalosti kliknem na Arenu da pogledam polufinale SAD i Kanade uz komentar nekog naseg, kad ono Zvonko Mihajlovski. Pitam se kako bi on sada prenosio ove meceve, kakve bi njegove emocije bile kada Novak igra. On je uvek imao meru, navija, ali nikada nije padao u neki trans dok se mec ne zavrsi. Naravno, beogradska skola novinarstva koji svaki mec i prenos zacini velikom kolicinom raznoraznih epiteta i metafora, prica iz proslosti i opisa nebitnih stvari za ono sto se dogadja na terenu. Mogli bi ovi sa ES ili SK da ga pozovu nekada da uradi neki prenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 1 hour ago, Losmi17 said: Meanwhile pesikan ne prestaje da jauce. Kakva kompletna budala. Ko njega drzi tamo? Sam sebe, on je neki sef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 6 minutes ago, zoe Bg said: Sam sebe, on je neki sef. yikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ko je na ES1 u Bg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 4 minutes ago, ciao said: Ko je na ES1 u Bg ? Pesikan Busilica je laksa za slusanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ah pomislila sam eto najzad da ga cujem, toliko pricate o njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 On ti sad dođe atrakcija, selebriti preko foruma 26 minutes ago, Milutinov Tata said: Za vikend se igrala zavrsnica SP u hokeju i iz radoznalosti kliknem na Arenu da pogledam polufinale SAD i Kanade uz komentar nekog naseg, kad ono Zvonko Mihajlovski. Pitam se kako bi on sada prenosio ove meceve, kakve bi njegove emocije bile kada Novak igra. On je uvek imao meru, navija, ali nikada nije padao u neki trans dok se mec ne zavrsi. Naravno, beogradska skola novinarstva koji svaki mec i prenos zacini velikom kolicinom raznoraznih epiteta i metafora, prica iz proslosti i opisa nebitnih stvari za ono sto se dogadja na terenu. Mogli bi ovi sa ES ili SK da ga pozovu nekada da uradi neki prenos. Arena je prenosila sve beogradske turnire koliko sam shvatila, možda je on i to radio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 26 minutes ago, Milutinov Tata said: Za vikend se igrala zavrsnica SP u hokeju i iz radoznalosti kliknem na Arenu da pogledam polufinale SAD i Kanade uz komentar nekog naseg, kad ono Zvonko Mihajlovski. Pitam se kako bi on sada prenosio ove meceve, kakve bi njegove emocije bile kada Novak igra. On je uvek imao meru, navija, ali nikada nije padao u neki trans dok se mec ne zavrsi. Naravno, beogradska skola novinarstva koji svaki mec i prenos zacini velikom kolicinom raznoraznih epiteta i metafora, prica iz proslosti i opisa nebitnih stvari za ono sto se dogadja na terenu. Mogli bi ovi sa ES ili SK da ga pozovu nekada da uradi neki prenos. on jos uvek ziv? ja se secam njegovih prenosa tenisa (da li je on u to doba i bio jedini koji je prenosio?), zaista gospodin covek (bar mi je tako ostalo u secanju), bez nekih ijaaaoooo! i ostalih usklika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 21 minutes ago, zoe Bg said: Sam sebe, on je neki sef. Ma daj, moramo da idemo na visu instancu. Nepodnosljivo je slusati ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Viša instanca je ranije bio Banjac, ne znam je li i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 hour ago, wwww said: on jos uvek ziv? ja se secam njegovih prenosa tenisa (da li je on u to doba i bio jedini koji je prenosio?), zaista gospodin covek (bar mi je tako ostalo u secanju), bez nekih ijaaaoooo! i ostalih usklika. Izgleda da jeste . Pretpostavljam da ima oko 80 godina, dugo nije na RTS-u, sigurno je 15-ak godina u penziji. Mico Dusanovic RG, Zvonko Mihajlovski Vimbldon. DC u zavisnosti gde se igra, to je bila podela. Nakon leta '91 je prenosio sam dok se tenis nije prebacio na 3K sa Mikljom (nesto kasnije se prikljucio i ovde svima omiljeni Pesikan). Zvonko je bio poznat kao mister lapsus, sto je i ocekivano kada se mnogo prica tokom prenosa. Ali prenosi sa stilom, bez tih usklika i zavijanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts