Boxy Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Sad poceli mec Milman i De Minor, ovaj kaze: Australijanac prvi na servisu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Promašiti ne može svakako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 (edited) Ako je Novak svetac, Rodzer mora biti jos svetiji, evo ga Italijani proglasili Papa Rodzer https://www.supertennis.tv/News/Campioni-internazionali/Papa-Roger-e-pronto-per-il-rientro-il-grande-evento-su-Supertennis Quote E il fatto che immaginare Federer, vestito di bianco, che attraversa una folla oceanica di appassionati della racchetta (e non solo) sulla sua Rogermobile, salutando con cenni pacifici, è venuto spesso naturale Edited March 5, 2021 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 auh, podseti me na najbolji tvit svih vremena.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Reče ovaj što prenosi finale Dohe da je za Muguruzu veliki uspeh što je jedina uzela Osaki set na AO i da će to ostati zabeleženo u njenoj karijeri ili tako nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 17 hours ago, alcesta said: Reče ovaj što prenosi finale Dohe da je za Muguruzu veliki uspeh što je jedina uzela Osaki set na AO i da će to ostati zabeleženo u njenoj karijeri ili tako nešto Ovo k'o da sam ja rekao da je vrhunac mog ljubavnog zivota jedan dejt sa Naomi. Bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Koja je fora sto na SK cesto uopste nema komentatora na mecu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Ne znam, kao da nemaju dovoljno komentatora da pokriju sve. Ali ako je izbor bez komentatora ili onaj od pre neki dan, ovako je mnogo mnogo bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Čekajući dan kad će ES Srbija da uvede istu praksu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Moraju da uvedu jos 3 kanala da bi se to desilo, a i onda ce Banjac simultanku da radi, prenosice vise meceva/sportova odjednom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 13 minutes ago, Crni Bombarder said: Koja je fora sto na SK cesto uopste nema komentatora na mecu? Previše sportskih događaja, pogotovo tenisa, i onda vikendom kada ima dosta fudbala i košarke, ostave tenis bez komentatora. Realno je komentator manje bitan na tenisu, u odnosu na druge sportove. SK je inače kanal sa najviše teniskih prenosa na svetu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Realno, tenis je najlepše gledati bez TV komentatora, samo sa live feedom sa terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Pa da , to je kao kad si tamo na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Ovo k'o da sam ja rekao da je vrhunac mog ljubavnog zivota jedan dejt sa Naomi. Bezveze. Ajde to i da razumem, ali ovo što je komentator rekao nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Ja sam pozitivno bila iznenadjena ovim Krivokapicem u emisiji Oko: recenice su mu bile smislene (sto mi se cini da nije bas karakteristicno za komentatore u Srbiji/na RTS-u). Ne znam kako prenosi meceve/sport, ali ovo malo sto sam cula u ovoj emisji je bilo sasvim pristojno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 3 minutes ago, wwww said: recenice su mu bile smislene (sto mi se cini da nije bas karakteristicno za komentatore u Srbiji/na RTS-u) U carstvo slepih ćoravi je kralj. Znači dotle je došlo da samo tražimo malo smisla Dok sam imala prenose RTS-a nisam mogla da razlikujem Krivokapića od Mijaljevića ali išli su mi na živce obojica. Doduše ipak sad ako bih morala da ih poredim sa ES komentatorima, morala bih ipak da razmislim ko je gori, ove sam dosta i zaboravila već otkako su nam RTS ukinuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 7 minutes ago, wwww said: Ja sam pozitivno bila iznenadjena ovim Krivokapicem u emisiji Oko: recenice su mu bile smislene (sto mi se cini da nije bas karakteristicno za komentatore u Srbiji/na RTS-u). Ne znam kako prenosi meceve/sport, ali ovo malo sto sam cula u ovoj emisji je bilo sasvim pristojno. On je jedini na RTSu kojeg ja mogu da slusam, bolji je od svih sa ES, sto i nije neki uspeh, ali ipak treba reci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 7 minutes ago, wwww said: Ja sam pozitivno bila iznenadjena ovim Krivokapicem u emisiji Oko: recenice su mu bile smislene (sto mi se cini da nije bas karakteristicno za komentatore u Srbiji/na RTS-u). Ne znam kako prenosi meceve/sport, ali ovo malo sto sam cula u ovoj emisji je bilo sasvim pristojno. Ovo je Milinkovic. Krivokapic je jedan od tih koji citaju forum,mada ga ja nesto i ne gotivim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 10 minutes ago, Crni Bombarder said: Ovo je Milinkovic. Krivokapic je jedan od tih koji citaju forum,mada ga ja nesto i ne gotivim. ma Krivokapic je bio gost, zajedno s Pralicom. A Pralica je pokusao malo da bude filozofski pametan, po Novakovom uzoru . Ne znam sto pokusavaju da filozofiraju i da "nadju visi smisao" u svemu ovom, kad mogu sasvim jednostavno da odgovore na pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Ne znam sto mrze ljudi toliko Mijaljevica. Njegovo HIJAO i UUUUUUUU KAKAV UDARAC su melem za usi, dusu i telo u poredjenju sa bilo kim sa ES. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Pozdrav Miloše Krivokapiću. Ja sam isto Miloš. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Meni je Mijaljevic skroz ok. Komentatorski stil mu jeste kao da ulazi u operacionu salu,a ne u komentatorsku kabinu,ali ja predjem preko toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Meni je Mijaljevic za nijansu bolji od ESa, bas mi je tezak za slusanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 1 hour ago, Boxy said: Meni je Mijaljevic za nijansu bolji od ESa, bas mi je tezak za slusanje Ne volis cistu emociju ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 A šta, kao Pešikan i Banjac nemaju emocije? Onoliko kukanja i jaukanja a vi tako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts