Jump to content

AO 2025.

Helena

Recommended Posts

Just now, Čočo said:

Jedan je Nolo. Ali nije jedini održao čas večeras. Komentatoru Eurosporta, na režimskom Telekomu skidam kapu. 👏❤️

Sta je rekao?

Banjcu da kazem svaka cast za bilo sta je jako tesko.

2 hours ago, Milko Miller said:

Ovde je glavni problem fizička sprema. Ne može Djokovic više da pobedi Alkaraza ili Sinera ne pet dobijena, eventualno na Vimbldonu jer su kraći poeni. 

2 hours ago, JPM said:

Ne može nikako. Sreća u nesreći je da može da se desi da jedan od dvojice dominantnih propusti neki Grand Slam, a da ovaj drugi ispadne od nekog Zvereva ili Frica. 

Novak je nažalost treći igrač sveta trenutno. I biće samo još gore.

У праву сте, зато се потрудио да га очетка у 4 сета...

• Like 2

Raduje ova pobeda Novaka posle izgubljena dva finala WB od njega, pre svega zbog h2h na slemovima. I da izgubi u jednom od sledeća dva meča, nema veze, bitno je da je dobio Alkarasa!

Nije sve tako crno po Novaka, ima šansu da osvoji AO, ali Zverev i Siner su jaki igrači...

Nisam mogao da izdrzim, toliko me stisao stomak od nervoze da sam otrcao u WC da se olaksam i dok sam izasao vec radovanje. Mada kako je igrao kad sam gledao i bolje sto nisam bio ispred ekrana.

Najveci ikada. 5:3 H2H protiv Carlosa, JAKO BITNA stavka. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

Velika pobeda za Novaka, preokret protiv velikog rivala i jos je izdrzao pritisak u cetvrtom setu nakon pocetnog brejka, nijedan servis gem nije bio lak. Nadam se da nema nekih ozbiljnijih problema sa nogom i da ce moci na maksimumu da odigra i polufinale, pa sta bude.

• Love 4

4 minutes ago, McLeod said:

Dobro, svaka cast za ovo, to ne menja cinjenicu da je u jakoj konkurenciji jedan od najgorih sportskih komentatora ikada.

Apsolutno. Samo u ovom meču je imao sijaset gafova. Ipak, ovo je za svaku pohvalu, ipak je ovako javno pozvao ljude da izađu na ulice protiv režima. Nećeš to čuti od mnogo njih. 

• Like 17

Just now, Урош19 said:

Ja više ništa ne prognoziram do kraja turnira, mislim da sam ispucao svu sreću sa ona dva brejka

Prekosutra isto vreme, isto mesto, nemoj da te nema

Doduše, možda nije prekosutra 😁

Al ti dođi svakako

• Ha-ha 2

Ne znam što se ljudi čude za Smiljana, čovek je vodio nekoliko protesta unazad par godina, vidljiv je uveliko. ES komentatorstvo je honorarni posao i sigurno ne živi od toga, tako da mogu samo da ga poljube u dupe. 

Edited by Molina23
  • Like 6
  • Thanks 1