Stiletto Posted January 25 Posted January 25 Čuvena Prajina utakmica, 50 poena protiv Cibone 1982. (tad još nije bilo trojki). 13
Polivalentni Stevica Posted January 25 Posted January 25 Neka je večna slava velikanu naše košarke. Zbogom Prajo.
JPM Posted March 13 Posted March 13 Počivaj u miru, debeli. https://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Miller 1
Sinnerman Posted yesterday at 05:52 AM Posted yesterday at 05:52 AM (edited) Pročitao sam da je Dragan Labović preminuo, ne želim da poverujem da je istina 😢 Nedavno je bio gost kod Mileta Ilića u podcastu gde je pričao svoju tešku priču ali je nekako bio voljan da pobedi. Infarkt je u pitanju, da ne dođe do nagađanja. Počivaj u miru ljudino 😞 Edited yesterday at 06:09 AM by Sinnerman 24
L' Imperatore Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM 1 hour ago, Sinnerman said: Pročitao sam da je Dragan Labović preminuo, ne želim da poverujem da je istina 😢 Nedavno je bio gost kod Mileta Ilića u podcastu gde je pričao svoju tešku priču ali je nekako bio voljan da pobedi. Infarkt je u pitanju, da ne dođe do nagađanja. Počivaj u miru ljudino 😞 I ja sam gledao. Odličan podcast je bio i stvarno mi delovalo da je jedan od onih "Dobar čovek, samo ne za sebe". Šteta. Neka počiva u miru. 2
Big Ticket Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM Све сам се надао није истина, али видим да су и портали почели да потврђују. Туга баш!
JPM Posted yesterday at 08:16 AM Posted yesterday at 08:16 AM Veliki potencijal, mucena dusa. Pocivaj u miru, Dragane.
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:18 AM Posted yesterday at 08:18 AM Hvala mu sto je imao hrabrosti da isprica svoju tesku zivotnu pricu i da bude nauk drugim mladim sportistima koji prolaze slicne probleme. Neka mu je laka crna zemlja, napacena dusa 8
MC Thunder 2 Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM Mlad, vredan, dobar momak...neka pociva u miru...
BattleBender Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM Tuga, odgledao sam taj podcast kod Mileta. Jedna od zivotnih priča koje pokazuju koliko je lazno da sportisti žive lagodan život, i da su na svaki nacin privilegovani. I koliko duh i mentalna osobenost sportista zloupotrebljava. Da ne pojednostavljujem zivot coveka, mozete preslusati podcast. Baš tuga. 2
BattleBender Posted yesterday at 09:33 AM Posted yesterday at 09:33 AM (edited) I da dodam, koliko se kod nas dugo nije marilo šta jedu sportist, već koliko jedu. Bitno da sportista nije obese dok igra...unosi ti 2600-3000 kalorija, pa kako ces da ih unosis, briga me, samo da nemas mnogo kg-a. Jedi nutritivno siromasnu hranu i smeće, bitno je da ne uneses mnogo vise kcal, nego sto potrosis. Hrana je gorivo, nasa energija. Kola ce da de obrću i kad stavis govno od ulja i benzina. Ali ne mnogo dugo. Sportisti nakon karijera ostaju sa losim navikama, i ne znaju nista. Niko ne mari za njihovo dugorocno zdravlje i za navike koje ce nositi u toku zivota. Bitno je da se ugrade navike na parketu/travi... Edited yesterday at 09:34 AM by BattleBender 2
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:57 AM Posted yesterday at 10:57 AM Tragedija. Počivao u miru Labavi. 2
Igor_ Posted yesterday at 11:36 AM Posted yesterday at 11:36 AM Velika tuga, neka pociva u miru. Neka njegova prica posluzi mladima, ali i nama koji pijemo pivo dok gledamo utakmicu i psujemo ih kad promase sut. Veliki je pritisak na sportisti nije to sve med i mleko.
Sinnerman Posted yesterday at 12:28 PM Posted yesterday at 12:28 PM Nije njemu bio problem promašen šut, njemu je bio problem sa menadžerima i gazdama, koji vedre i oblače uglavnom u našoj košarci.
Prijatelj Mitar Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM Mucena dusa. Bas mi je zao. Bio je ljudina. Gledao sam podkast kod Mileta i sve se nadao da ce mu konacno krenuti. Al kad se nekom ne da, ne da mu se i to ti je.
Recommended Posts