Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

1 hour ago, Don Dusko said:

Ako je nas Jokara zagovarao za dovodjenje Westbricka onda mi ga nije ni zao sto se ovako muci.

1 hour ago, mr clutch said:

Neverovatno je da igraci bb iq nivoa Jokica i Jamesa insistiraju na dovodjenju Rasa u ovoj fazi njegove karijere.

Koliko znam ovo da ga je Nikola hteo je rekla kazala, ništa konkretno nismo čuli od njega. Ne mogu da verujem da bi jedan genijalac tipa Jokić očekivao da će Westbrook biti dobar dodatak timu. 

• Like 1

4 minutes ago, Darko said:

Koliko znam ovo da ga je Nikola hteo je rekla kazala, ništa konkretno nismo čuli od njega. Ne mogu da verujem da bi jedan genijalac tipa Jokić očekivao da će Westbrook biti dobar dodatak timu. 

Nije javno. Harrison Wind je preneo tu vest, a po meni je on izuzetno pouzdan. 

• Like 1

7 minutes ago, Darko said:

pa nije iznenadjenje da jokic nije nista rekao javno.

ajd sto su mu dali ugovor, nego ima i po za sledecu sezonu :lol_2:

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1

4 minutes ago, mr clutch said:

Nije javno. Harrison Wind je preneo tu vest, a po meni je on izuzetno pouzdan. 

Teško mi je da poverujem da je istina. Nikola vidi stvari na terenu koje niko ne vidi, za Russella bukvalno ceo forum zna kolika je štetočina a eto on ne zna. Sem ako je hteo da učini uslugu agentu (on i Russ imaju istog agenta), pošto je video da od Nuggetsa nema ništa. Ali to mi još manje ima smisla.

3 minutes ago, gggggggg said:

ajd sto su mu dali ugovor, nego ima i po za sledecu sezonu

Kakav fail :lol_2:

Edited by Darko
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Darko said:

Teško mi je da poverujem da je istina. Nikola vidi stvari na terenu koje niko ne vidi, za Russella bukvalno ceo forum zna kolika je štetočina a eto on ne zna. Sem ako je hteo da učini uslugu agentu (on i Russ imaju istog agenta), pošto je video da od Nuggetsa nema ništa. Ali to mi još manje ima smisla.

Kakav fail :lol_2:

meni nije neverovatno da je istina. ako ga je zbog necega zeleo to je playmaking sa klupe. naravno i westbrook kao i jokic sada a kao i james nekih ranijih sezona dolazi do istog problema a to je da nema suta. a ako nema suta onda ti playmaking mnogo manje vredi. pogotovo sto westbrook u ovom trenutku ne zna vise nista osim da doda i skoci. da tu ima dva-tri sutera jos u ekipi, ne bi on bio toliki problem.

saricev ugovor je isto wtf. iako mi se svideo njegov potpis i imam jos vere da ce se uklopiti u sistem™, dati mu vece pare od minimalca je ludost. jel bila bas neka velika borba za njegov potpis pa da je booth morao da digne cenu ili o cemu se radi ovde. prosle sezone je igrao za minimalac i nije da je bio nesto posebno pa da zasluzi veci ugovor. jedino sto mi pada na pamet je da ga zele upotrebiti u nekom trejdu tokom sezone...btw i on ima po na kraju ;D

• Like 6

10 minutes ago, Darko said:

Pa sam ai sebi odgovorio. Polako sa ocenjivanjem dovodjenja Russa.

Ovo samo moze biti veliki problem za ligu jer ako se Jokic razgoropadi, najebase svi.

• Like 1
  • Love 1

11 minutes ago, Darko said:

Ako moze da ne vidi naprednu represiju koja je milion puta ociglednija no ova kancerogena faza karijere Rasa. Tako da moze biti slep i kod Rasela. 

14 minutes ago, Darko said:

Oće da bude siguran da će biti odmoran za početak priprema za EP 😁

Inače problem Denvera nije kornjača, problem Denvera su Murraj i Porter, baš ne znaju gdje se nalaze. Prosto ne znam je li gore ako imaju problema sa povredama, ili ako su full zdravi a igraju ovako kako igraju.

• Like 6

2 minutes ago, Beonegro said:

Oće da bude siguran da će biti odmoran za početak priprema za EP 😁

Ova teorija mi najviše ima smisla, ali šta će im player option onda :lol_2:

4 minutes ago, mr clutch said:

Ako moze da ne vidi naprednu represiju koja je milion puta ociglednija no ova kancerogena faza karijere Rasa. Tako da moze biti slep i kod Rasela. 

Za prvo, pre bi rekao da ga ne zanima. Ali što se tiče košarke, njegov mozak je neprikosnoven. Zato mi je baš bilo WTF kada sam čuo da ga je Jokić hteo dovesti. Niđe veze.

• Ha-ha 2

14 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Pa sam ai sebi odgovorio. Polako sa ocenjivanjem dovodjenja Russa.

Ovo samo moze biti veliki problem za ligu jer ako se Jokic razgoropadi, najebase svi.

Jokić nije mašina, treba mu odmor. Ne može da vuče još više, videlo se u prošlom plejofu da nije bio na 100% obrtaja.

• Like 1

1 minute ago, Darko said:

Jokić nije mašina, treba mu odmor. Ne može da vuče još više, videlo se u prošlom plejofu da nije bio na 100% obrtaja.

Pa ima i dalje odlicne igrace uz sebe. Murray ce uci u formu kao i MPJ. 

2 man game Jokica i Murraya je i dalje elitno oruzje, jedno od najopasnijih u ligi. 

Ne sumnjam da ce Nuggetsi bitinu top 4 ekipe na Zapadu.

• Like 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

To je diskutabilno. I dalje nemaju klupu, što znači da je veoma moguće da će starteri ponovo da igraju suviše. Nadam se da će Malone povući ručnu i dati klupi da igra više, čak i po ceni poraza. 

2 hours ago, 40Wins said:

Eto, malo radovanja i za provincijalce.

Nema veze, ovo je njihov deo sezone.

Dva tesna poraza na pocetku, ali nije sve tako crno, vratio se Huerter, 14 poena za 26 minuta, bice bolje kako sezona odmice.

super za hertera ako ovo znači hvatanje nekog kontinuiteta. još uvek dugujemo pik za njega.

ako ne daj bože riknemo i od portlanda, neće valjati. iskreno nadao sam se pobedi protiv džejmsova.

Edited by ljutikrilo
slovo

Odgledah sinoć Denver i danas snimak Lejkerse.

U Denveru ništa novo, Jokić radi sve jer mora da radi sve, toliko je popizdeo da je pogodio 7 trojki, verovatno da pokaže i ostatku ekipe da može i da radi njihov posao. Međutim bilo bi preterano i vreme je da se upale Mari i Porter, kao i ekipa sa klupe i da lopte koje dobiju na tacni od Jokića i da pogode.

Jezivo je bilo gledati kako deli asistencije,a ostatak ekipe baca kamenje.

Wesa za sada ne zna šta da igra i to što igra je očajno. 

Da dodam da je MPJ igrač sa ispodprosecnim BBIQ.

Biće teška sezona ukoliko Mari i MPJ nastave sezonu u ovom bednom ritmu.

Lejkersi su lepo osveženje i milina je bilo gledati ih. Nije više daj Bronu,daj Dejvisu već su uloge lepo podeljene. Rui i Rivs fantastični i nema dela terena gde ih nema, volim takve allround igrače.

DLo racionalan i takav da ostane sa pokojim šuterskim bljeskom,klupa za sada onako, deluje da bi Christi i Gabe mogli biti korektni defanzivci spolja,a Knecht fina spacing opcija. Taman da se vrati Vanderbilt da pojača skok sa klupe. 

Sve u svemu deluje lepa sezona za JJa ukoliko ih posluži zdravlje.

Edit

Deluje mi da je Jokić popizdeo što ovu dvojicu boli paja sada kada imaju masne ugovore i što nema te gladi za dokazivanjem svaki dan

Edited by propolis
  • Like 3

9 hours ago, Drug Crni said:

Šarić i fizički deluje zapušten..dežmekast je sav. Sramota i na šta liči i šta igra.
Menadžment vagao celo leto da bi na kraju doveli Westbricksa :ajme:

Calvin Booth je od osvajanja prstena na boosu i coceu.

Dok recimo Džej Haf koji je presedeo celu sezonu, koji je bio odličan i u g Ligi sad šuri i Memfisu. Vestbruk je trenutno najmanji problem Denvera. Doveden je zbog ulaza, bolhendlinga i neiscrpnog drajva i energije. Ideja je bila da će možda veteran sa tom energijom biti pokretač za lelemude, ali ne lezi vraže.

8 hours ago, DameTime said:

Malo se zezam, svakako ste lepo krenuli u ovu sezonu :classic_smile:

Ne bih ja otpisala Denver, njihovi navijači kukaju svake godine i oni se svake godine došlepaju do 50 pobeda. Podsećaju me na navijače jednog drugog tima... :classic_tongue:

Doći će oni na 50 pobeda na čist kvalitet, ali odmah se vidi da to nije ekipa koja je šampionska, čak ni na korak da to bude. Iskreno govoreći ni ostanak KCP ih ne bi učinio tom ekipom. Problem je Marej 

7 hours ago, mr clutch said:

6 hours ago, Miki28 Teoljub said:

2 man game Jokica i Murraya je i dalje elitno oruzje, jedno od najopasnijih u ligi. 

Ne sumnjam da ce Nuggetsi bitinu top 4 ekipe na Zapadu.

Marej će imati odlične utakmice, ali se zasitio mislim da bi i njemu prijala druga sredina u smislu motivacije. 

Maloun se isto prilično pogubio. Šarić je van forme, probaj Nađija, onda i petorka u kojoj su Jokić , Ras, Gordon, PWat je realno dokaz da čovek ne zna gde bije. 

• Like 2