delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, cabke said: Đe' king? Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika. 1 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, delgado said: Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika. Klark pre Bueckers i Brink????
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 56 minutes ago, Урош19 said: Klark pre Bueckers i Brink???? Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... 2 1
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... Trepni dva puta ako si otet ili ti devojka uzela mob sigrnosno pitanje : Jel MJ goat? 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... Kakav dingospo bre. Bravo, Delgi!
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Meni je nevjerovatno da neki tim koji ima šampionske ambicije uzme Vestbruka, i još se pritom nečemu nada. Lik je kancer, dokazano već mnogo puta.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, delgado said: manje soli manje soli.. Ne znam sto pa tebe nervira navijanje za Denver. Ajde izbacili ti Lejkerse 2 god zaredom. Jokic ti nikako ne utice na Lebronov legacy. Jokic nije Lebronova league za sad. Moze da bude ako izvuce nekakav statement period u narednoh 3-6 god. To sto srpski mediji prave atmosferu svetske zavere protiv Jokica, je clickbait i razonoda za nekakve sprske bumere i ćalce, koji ce otvore telegraf/sport i da se voze na to da Srbin pobedjuje zle Amere. Slicno Novaku. U sustini, takav je danasnji svet sporta. Clickbaits i fb/instagram postovi sa izmisljenim quotes da se ljudi svaki dan pravi engagement oko svake sitnice... 2
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... svidža ti se što ima šut kao Stef, priznaj. 1 1
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: prosli playoff protiv dallasa: 6.3 ppg 26% fg 23.5% 3pt 1.7 ast 1.7 to
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Barkley#34 said: To je pre posledica nego uzrok. Moze biti, ali ja mislim da Jokic ima preveliku vaznost u igri, pre svega u svakoj inicijaciji napada. Pogotovo u ovim okolnostima. Svaki napad se radi neki handoff i neko postavljanje 2v2 i u 6 od 7 napada do nista ne donese osim da im ostane jos par sekundi napada, gde ne znaju sta ce, pa izmislja nesto. Westbrook moze 2 tekme u 10 da sutira 40% iz ugla, u ostalim ce da masi boga oca. Ponovo, moze biti da lupam, ali pre bih se oslonio na povevan broj gresaka Murraya i jos nekih, ali da Denver ima vec broj napada gde bek nadriblava i napada. Neki pokusaj d se napravi visak u iso ball, pa da bekovi izvlace loptu spolja. Svako Denver je limitiran, i ne mogu da postanu neka masina tek tako. Ali ovo je bio one-way street. Ja sam iznenadjen sto su dosli i do 7 u obe serije. Ali ajde Clippersi su jos sposobniji da se samoubiju, pa je to proslo... Mislim da dugorocno ovo nije dobar modus.
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To je što je, sada treba videti da se spasi šta se spasiti može, a to je da Halibarton nikako ne osvoji titulu, tako da prvo svim srcem za Nikse, a sa zapada nek izadje manji ljakse.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Isplivala slika Jokića u svom domu posle ispadanja od OKC Spoiler
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno, od preostalih timova samo ne bih voleo OKC da osvoji. Istina, Indijana nije narocito simpaticna, fanovi Niksa bi bili nemoguci a Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije ali i to mi je bolje nego ova anti-harizma od tima da osvoji. Jedino gore bi bilo da je Boston ponovio.
Урош19 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 15 minutes ago, SuperTraktorko said: Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor 1
McLeod Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Meni je svejedno, Minesota mi je najnesimpaticnija ubedljivo, ali Anta mnogo gotivim, tako da je to borba 😄 Mozda Njujork da osvoji sa 6 igraca, to bi bilo epic, ali tesko.
SuperTraktorko Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 17 minutes ago, Урош19 said: Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor Edwards je lik koji bi onog argentinskog golmana sa svetskog prvenstva zasenio. Edited 33 minutes ago by SuperTraktorko 1
Chaos Is Me Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ja navijam za Minesotu (iako će biti teško navijati za bivola), a ako ne mogu oni - onda Indijana. Ali super mi je kul što će biti novi šampion ko god da bude.
Smrtokapa Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 34 minutes ago, SuperTraktorko said: fanovi Niksa bi bili nemoguci Vraća se uini na temu samo zbog ovoga. Dobija li Topić prsten ako osvoji Oklahoma?
BattleBender Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Niksi pa Minesota/Indy, pa OKC Niksi zbog uinija, i Brunson porodicna vilanova prica je simpa. U vakumu bih verovatno za Indijanu. OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.
Darko Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Just now, BattleBender said: OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe. Wesley Snipes je car, sram da te bude.
Recommended Posts