Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, cabke said:

Đe' king?

Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, delgado said:

Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika.

Klark pre Bueckers i Brink????

Posted
56 minutes ago, Урош19 said:

Klark pre Bueckers i Brink????

Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju...

• Love 2
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, delgado said:

Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju...

Trepni dva puta ako si otet ili ti devojka uzela mob

sigrnosno pitanje : Jel MJ goat?

• Ha-ha 2
Posted
9 minutes ago, delgado said:

Kakav dingospo bre. Bravo, Delgi!

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

:default_sofa:

Meni je nevjerovatno da neki tim koji ima šampionske ambicije uzme Vestbruka, i još se pritom nečemu nada. 

Lik je kancer, dokazano već mnogo puta.

Posted
1 hour ago, delgado said:

Spiderman-Meme.jpg

manje soli manje soli..

Ne znam sto pa tebe nervira navijanje za Denver. Ajde izbacili ti Lejkerse 2 god zaredom. Jokic ti nikako ne utice na Lebronov legacy. Jokic nije Lebronova league za sad. Moze da bude ako izvuce nekakav statement period u narednoh 3-6 god.

To sto srpski mediji prave atmosferu svetske zavere protiv Jokica, je clickbait i razonoda za nekakve sprske bumere i ćalce, koji ce otvore telegraf/sport i da se voze na to da Srbin pobedjuje zle Amere. Slicno Novaku. U sustini, takav je danasnji svet sporta. Clickbaits i fb/instagram postovi sa izmisljenim quotes da se ljudi svaki dan pravi engagement oko svake sitnice...

• Like 2
Posted
31 minutes ago, delgado said:

svidža ti se što ima šut kao Stef, priznaj.

• Like 1
  • Love 1
Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

To je pre posledica nego uzrok.

Moze biti, ali ja mislim da Jokic ima preveliku vaznost u igri, pre svega u svakoj inicijaciji napada. Pogotovo u ovim okolnostima. Svaki napad se radi neki handoff i neko postavljanje 2v2 i u 6 od 7 napada do nista ne donese osim da im ostane jos par sekundi napada, gde ne znaju sta ce, pa izmislja nesto. Westbrook moze 2 tekme u 10 da sutira 40% iz ugla, u ostalim ce da masi boga oca.

Ponovo, moze biti da lupam, ali pre bih se oslonio na povevan broj gresaka Murraya i jos nekih, ali da Denver ima vec broj napada gde bek nadriblava i napada. Neki pokusaj d se napravi visak u iso ball, pa da bekovi izvlace loptu spolja. Svako Denver je limitiran, i ne mogu da postanu neka masina tek tako. Ali ovo je bio one-way street. Ja sam iznenadjen sto su dosli i do 7 u obe serije. Ali ajde Clippersi su jos sposobniji da se samoubiju, pa je to proslo...

Mislim da dugorocno ovo nije dobar modus.

Posted

To je što je, sada treba videti da se spasi šta se spasiti može, a to je da Halibarton nikako ne osvoji titulu, tako da prvo svim srcem za Nikse, a sa zapada nek izadje manji ljakse.

Posted

Realno, od preostalih timova samo ne bih voleo OKC da osvoji. 

Istina, Indijana nije narocito simpaticna, fanovi Niksa bi bili nemoguci a Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije ali i to mi je bolje nego ova anti-harizma od tima da osvoji. 

Jedino gore bi bilo da je Boston ponovio.

Posted
15 minutes ago, SuperTraktorko said:

Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije

Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor

• Like 1
Posted

Meni je svejedno, Minesota mi je najnesimpaticnija ubedljivo, ali Anta mnogo gotivim, tako da je to borba 😄

Mozda Njujork da osvoji sa 6 igraca, to bi bilo epic, ali tesko.

Posted (edited)
17 minutes ago, Урош19 said:

Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor

Edwards je lik koji bi onog argentinskog golmana sa svetskog prvenstva zasenio. 

Edited by SuperTraktorko
  • Like 1
Posted
34 minutes ago, SuperTraktorko said:

fanovi Niksa bi bili nemoguci

Vraća se uini na temu samo zbog ovoga.

Dobija li Topić prsten ako osvoji Oklahoma?

Posted

Niksi pa Minesota/Indy, pa OKC

Niksi zbog uinija, i Brunson porodicna vilanova prica je simpa. U vakumu bih verovatno za Indijanu.

OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.

Posted
Just now, BattleBender said:

OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.

Wesley Snipes je car, sram da te bude.