suptil Posted Sunday at 09:25 PM Posted Sunday at 09:25 PM Bivsi gm Denvera je jebao majku Denveru. 11
Nini3112 Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM Mora nesto da se promeni u Denveru samo je pitanje koliko toga moze...
Poenter Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM Denver da napravi paradu ako bude ispod 20.
Barkley#34 Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM 1 minute ago, suptil said: Bivsi gm Denvera je jebao majku Denveru. I onaj pre njega sa ugovorom Porteru.
suptil Posted Sunday at 09:27 PM Posted Sunday at 09:27 PM Voleo bih da Denver uradi klip o nedosudjenim faulovima na Jokicu kroz ovu seriju.
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 09:27 PM Posted Sunday at 09:27 PM Svi su loši ali Russ i Watson kao da su KLS nivo. Teške batine ovde dobijaju. OKC ih ozbiljno šamara.
Borky Posted Sunday at 09:27 PM Posted Sunday at 09:27 PM Ovo u Denveru treba ispitati,neko pere pare opasno. Nema sanse da su ovo kosarkasi sto ulaze sa klupe. 😃 2 1
Урош19 Posted Sunday at 09:28 PM Posted Sunday at 09:28 PM Just now, suptil said: Voleo bih da Denver uradi klip o nedosudjenim faulovima na Jokicu kroz ovu seriju. Ko im kriv kad nemaju Bojšu za GM 2
Volter Posted Sunday at 09:28 PM Posted Sunday at 09:28 PM Navijao sam za Oklahomu i drago mi što prolaze dalje.
Nini3112 Posted Sunday at 09:28 PM Posted Sunday at 09:28 PM MPJ mi se gadi i to odavno,alibi igrac. 2
suptil Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM Just now, Volter said: Navijao sam za Oklahomu i drago mi što prolaze dalje. Za kog navijas u finalu konferencije?
Ludi za Poli Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. 5
Chaos Is Me Posted Sunday at 09:30 PM Posted Sunday at 09:30 PM Ovoliko kontri nisam video još od kad je moja ekipa iz biznis lige igrala protiv baš ozbiljnih batica. Westbrook ima osećaj za dodavanje malo bolji od Goberta. 2
Volter Posted Sunday at 09:30 PM Posted Sunday at 09:30 PM Just now, suptil said: Za kog navijas u finalu konferencije? Isto za Oklahomu. A u velikom finalu voleo bih da gledam Oklahomu i Njujork.
suptil Posted Sunday at 09:30 PM Posted Sunday at 09:30 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Cetvrtu ne treba ni da igra. Da ode na tusiranje i posle meca da zatrazi trejd.
BattleBender Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Lebron i Curry ih imaju u PO, bar 10 da se ja secam. Po 10. 1
Nini3112 Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. A ti ne bi? Saigraci dozvole seriju 13 0 pa ulazi on da to juri,za sta primaju pare MPJ i Marej? Gledaj kako oni igraju
cabke Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM Čestitke antidenverovcima ciji su timovi ispusili odavno... A papcima iz denvera (zna se kojima) sjetim se familije... 2
drperce Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Imao 4 asistencije i 1 izgubljenu. Realno nijednu loptu kako treba nije dobio nego su se samo redjale izgubljene 2
aleksandar2806 Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Covek ne moze da dodje do poluotvorenog suta a ne nesto drugo
Ječmendo Posted Sunday at 09:32 PM Posted Sunday at 09:32 PM Sad će Jokara da opali heave. Šteta, nije mogao da primi loptu.
gggggggg Posted Sunday at 09:32 PM Author Posted Sunday at 09:32 PM 4 minutes ago, Barkley#34 said: I onaj pre njega sa ugovorom Porteru. booth je i tada bio gm 1
Ludi za Poli Posted Sunday at 09:33 PM Posted Sunday at 09:33 PM Najbolji je igrac na svijetu. Niko od suigraca ne moze kurca pogodit. Sutaj ih s 10 metara ako treba Bog ga jebo, bolje je i to nego razigravanja ljudi koji nista ne pogadjaju. 1
Recommended Posts