Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad razmisljam, ako je tacna ona teorija da su vlasnici Dalasa zeleli namerno da oslabe fransizu zbog njihovih poslovno-kockarskih poduhvata, sad moraju da pozovu GM Vladu da pika nekog random lika jer je vec providno sa Nikom. 😄

Na kraju je sve vreme ovo bio dogovor sa centralom i Lejkersima da im se obezbedi buducnost fransize, jer bi posle Lebrona i njegovih menadzerskih poduhvata ostala samo pustos, kako bi i trebalo. 

• Like 2
Posted

Niko "isplati se biti đubre" Harrison.

Dalas osvaja titulu za koju godinu, usput eliminišu Dončića u plej ofu, na kraju mu ni dres ne povuku.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, stefan81888 said:

Ladno ćemo da ispadnemo. I to tako što smo prosuli 2 sigurice kući. Nek ih je sramota, neuspeh je ne odbraniti titulu a ovaj način - bruka. 

Sve su to prevaranti, one slam wonderi, i Boston I Denver i Milwauke. Tu se vidi koliko je Jordan bio legenda sa 6 titula zaredom.

• Ha-ha 2
Posted

Polako sa Flaggom, uopšte nije izgledno da će on biti superstar uopšte. Dobar je igrač svakako i fin all-rounder ali nisam nikad video neki killer instinct kod njega. Sećamo se kakve su se bajke pričale o Wigginsu, Aytonu, Simmonsu i sličnima kad su ulazili u ligu.

• Like 3
Posted

Nema tu betona, veliki je podvig za GSW sto su uopste dosli dovde. Da, imali su srece da se ukrste sa nezrelim Rocketsima, medjutim trebalo je i njih pobediti, sto je za ovako vremesnu ekipu ipak zajeban feat. Zapad je jak ovako u smislu broja ekipa koje se krljaju tokom sezone za uguz i seeding u PO, ali nema bas previse legit contendera, narocito ove godine, tako da ovakva Sota moze lagano da igra finale.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Borimo se koliko možemo i to je okej, ali mi je užasno žao ako se Tatum teže povredio. Nema plejofa kojeg ne određuju povrede. Ne kažem da bismo prošli da nam igra Stef, ali bi bilo svakako neizvesnije, ali ovo za Tejtuma mi je baš užasno.

• Like 3
Posted
29 minutes ago, Chaos Is Me said:

Polako sa Flaggom, uopšte nije izgledno da će on biti superstar uopšte. Dobar je igrač svakako i fin all-rounder ali nisam nikad video neki killer instinct kod njega. Sećamo se kakve su se bajke pričale o Wigginsu, Aytonu, Simmonsu i sličnima kad su ulazili u ligu.

Naravno, ali su dobili najveću verovatnoću... Neko je Bennett, neko nije.

• Like 2
Posted

GSW bi prosao sa.Stefanom.Podzemski.bi igrao bolje sa.njim, nije on ta klasa da kad ostane sam iznese teret, mada Kaminga ne bi ovako uzleteo,iako.on ima.snage da se bije sa misicima Minesote,pa bi verovatno dobio neku ulogu i u tom scenariju.

Boston je bas bezveze sebe pokopao, imaki su sve sto je potrebno da osvoje titului iove sezone, osim onoga u glavi.Samo toliko , a tako.mnogo u stvari.

Posted

Na mjestu Bucksa prije bih uzeo paket Mavsa s Flaggom za Giannisa nego sve bilo kakve pakete OKCa ili Spursa sa pickovima. Eventualno da Spursi ponude i drugi pick i Castlea i jos more pickova al to iskreno ne vjerujem da ce nuditi. 

Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Naravno, ali ne bi bio tako lud potez trejdovati čak i Flagga za 100 puta dokazanog superstara poput Giannisa kao što svi mahom tvrde.

Već imaš dva superstara u ekipi. Ne znam kad se zadnji put desilo da u jednoj ekipi zajedno budu tri prva pika? 

Cooper Flagg je čudesan. Dečko ima sve bukvalno. Naravno, niko nije lud da ga trejduje za Janisa. Mlađi je 12 godina, a ima veći plafon bez dileme.

Posted

Prvi pik 2024 - Rizašer

2023 - Vembi

2022 - Bankero

2021 - Kejd

2020 - Ant

2019 - Zajon

2018 - Ejton

2017 - Fulc

2016 - Simons

2015 - KAT

2014 - Vigins

Posted
57 minutes ago, Chaos Is Me said:

I svi su se usrećili do mojega sa tim prvim pikovima.

To da li su se usrećili ili nisu je irelevantno za diskusiju jer ne možeš da utičeš na to kakvu će karijeru imati igrač, ali na to ko koga trejduje, gde i koji će pik dobiti očigledno možeš. 

Posted (edited)
9 hours ago, Skyglider said:

Po internetima NBA fanovi već vide ovo kao nameštenu stvar, kako bi se Dallas kompenzovao jer je dao Luku Lakersima

Tako su Fejkeri onomad sredili NO Zajona, zbog AD trejda.

Edited by Zvezdinho