Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam naravno gledao Boston, ali kad vidim 60 opaljenih trojki, nije mi dobro. To je za mene smeće od košarke i kraj priče. Ok, naravno da će pogađati bolje na bar 2 od 3 tekme, ali to je meni užasna košarka i kad ulaze šutevi.

3 minutes ago, Don Dusko said:

Velika pobeda Nuggetsa.Al dobro tek je pocetak.

Naravno, duga je serija, ali mislim da je velika stvar kada ekipa koja je igrala G7, dobije dan dva kasnije ekipa koja je pometlala svog protivnika.

Ne znam neku zvaničnu statistiku, ali utisak mi je da su te ekipe koje su igrale duge serije, redovno bile ubedljivo poražene u prvom meču.

• Like 10
Posted (edited)

SGA ima tu shiftiness i kontrolisanu sporost u kretanju koja, uparena sa šutem koji je jako robustan (ne zavisi mnogo od udaljenosti od koša, ruku ispred/iza, brzine tela) čini strahovitu ofanzivnu kombinaciju, plus ima range i za tricu, iako tada osetno više skače. Strava ofanzivni igrač, koliko sam video i solidan u odbrani (mada je to lako kada imaš uvek još 4 mlada defanzivca koji se ne ustručavaju da prebiju igrača u slučaju da te prođe). Ipak, nadam se da je i njemu jasno da je dobio MVP na poziciju Oklahome - Jokić je van konkurencije, a ostaje da se poredi sa Janisovom sezonom...

Edited by freethrow
  • Like 10
Posted

Jedan od najvećih košarkaša u istoriji. Nije ni Dzordan dobijao svake sezone mvp nagradu iako se znalo ko je tata. Doduše tad si imao Hakima, Medzika, Malona, Barklija...

Nekako jeste trulo da moraš dati određenom igraču tu nagradu jer mu je ekipa imala najbolji skor, iako s druge strane imaš igrača koji ruši sve moguće rekorde uz tripl dabl sezonu.

Posted (edited)
12 hours ago, Drug Crni said:

Ja baš mislim da se Gordon neće tako i toliko seiriti protiv OKC kao protiv LAC. Ne vidim da će mu protiv Holmgrena prolaziti njegov bullyball..zajeban matchup za AG

Očekujem laganu pobedu OKC u G1

Zapratite me za još recepata :roflmao::twak::lol_2:

Edited by Drug Crni
slovo
  • Like 1
  • Ha-ha 20
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Bojdo said:

Aron sa ovakvim partijama i kako je unaprijedio sut za 3p je granicni allstar. Bar ovo sto igra u PO.

Nebitan je AS, čovek je vrhunski igrač za svaki šampionski tim.

Mislim da je posle ove utakmice još malo porasla vrednost - Ivici Zubcu.

Ispričana priča ali i dalje ne mogu da se načudim načinu na koji je Denver sklopio tim. Dve godine nakon titule oni su spali na to da mora Gordon da izađe da odmori kako bi kasnije ušao umesto Jokića. Drugi izbor je DAJ. Cenim da je u periodu u 1/4 i 2/4 dok je neko od njih dvojice bio na klupi Oklahoma napravila +15,20. Sa nekom krštenom 4/5 bi Denver bio 20% jači.

Ras odličan osim što nema kočnicu kad pokušava da doda u gužvi, jer je imao tri tako sumanuto izgubljene lopte da me je glava zabolela. Na kraju detalj za smeh kada je Čet promašio bacanje, lopta pada u reket dok Rasel trči kontru i ne gleda je, očekujući da je Braun pokupiti. Zamalo da je se dokopa neko iz Oklahome dok se oni gledaju. A onda daje odličan pas za pobedu.

Suđenje prilično domaćinsko ali mislim da su to u nekoj meri nadoknadili u poslednjih pešes minuta.

Karuzo kralj košarke. Da ga zaključaš u timu do kraja karijere. Dobro, to smo znali i ranije.

Odgovoriće OKC sigurno još jače. Biće ovde svega.

• Like 7
Posted (edited)
19 minutes ago, Barkley#34 said:

Ras odličan osim što nema kočnicu kad pokušava da doda u gužvi, jer je imao tri tako sumanuto izgubljene lopte da me je glava zabolela. Na kraju detalj za smeh kada je Čet promašio bacanje, lopta pada u reket dok Rasel trči kontru i ne gleda je, očekujući da je Braun pokupiti. Zamalo da je se dokopa neko iz Oklahome dok se oni gledaju. A onda daje odličan pas za pobedu.

Bukvalno je naskočio za skok, namestio se kao da će da pokupi loptu, a onda se okrenuo i potrčao u kontru. Da je Karuzo drugačije reagovao, mogao je da pokupi loptu možda. Sreća Kristijan bio priseban...

Uglavnom, Ras je prelud. Po meni je bila loša odluka i opaljena trojka na 25 sekundi do kraja, cela strana čista, imao je prostora i 4-5 sekundi vreman, da krene na ulaz. Ispod koša jedini igrač Džejlen Vilijams, koji se uz to rve sa Gordonom.

Edited by realno *w
  • Like 3
Posted

Joj, eh da nemam neke deadlines do kraja srede, kako bi se sladilo sad. Prvo odgledas tekmu celu, pa onda yt.
Dok ugrabim momenat i za yt (bez da niej luksuz) odigrace se druga :((((

Btw. drago mi je jako zbog NYK-a.

Posted

Mene bi ovde sad manje iznenadila metla nego da OKC dobro reaguje i dominantno preokrene seriju kako se pisalo ovde. Sad je u najboljem slucaju za njih 50-50.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 3
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted
Just now, McLeod said:

Mene bi ovde sad manje iznenadila metla nego da OKC dobro reaguje i dominantno preokrene seriju kako se pisalo ovde. Sad je u najboljem slucaju za njih 50-50.

you could keep it for yourself.

:(

• Like 13
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, McLeod said:

Zašto??????????????????? 

Taman je serija dobro krenula.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, McLeod said:

Oh no.

• Ha-ha 3
Posted

Neverovatno je da su ovo uspeli da iščupaju nekako. Nemilosrdna makljaža. Neznam dal je Jokić ikada ovako prebiven, a da se na drugoj strani on nadje u problemima sa faulovima.

Potez koji je odlučio, klupiranje MPJ-a. ne može on da igra ovakvu seriju. Watson koliko god bio slabija napadački, za razliku od MPJ-a koristi svoj lenght u odbrani i skoku.

Utakmicu sam gledao na na Areni sa Slovenačkim komentatorima. Gde u jednom momnetu čovek kaže da ima osečaj da je Porter na granici toga da primi šamarčinu od Jokića 😂

Imao je svojih bisera, ali meni ubedljivo pobedu odnosi ona situacija iz prvog poluvremena. Kad mu posle asistencije Brauna lopta beži kroz ruke. Stigne je na dva koraka pre sredine terena, i umesto da je spasi, ladno izdribla preko pola. Ono, wtf brate...

• Like 2
  • Ha-ha 3