Don Dusko Posted Thursday at 07:59 AM Posted Thursday at 07:59 AM Vidim da je Luka dao 45p Dalasu.I neka.
realno *w Posted Thursday at 08:50 AM Posted Thursday at 08:50 AM 1 hour ago, Dracarys said: Najverovatnija je serija između Nagetsa i Klipersa. Ovaj poraz Voriorsa je to dosta obezbedio. Sad je samo borba za homecourt. Bukvalno 2 meseca pričam kako se samo nadam da ovo ne bude, bilo koja druga kombinacija. 3
realno *w Posted Thursday at 09:05 AM Posted Thursday at 09:05 AM Elem, pogledao malo Denver. Zanimljiv taj Piket, makar protiv Kingsa. Sviđa mi se što je ono što treneri kažu "odgovoran prema lopti". Čvrsto, nisko vođenje, sušta suprotnost od Raselovog dizanja lopte do ramena prilikom svakog driblinga. Naravno, ostaje pitanje kako će reagovati na prvi plejof u životu, ali svakako da vredi probati. 7
gggggggg Posted Thursday at 11:37 AM Author Posted Thursday at 11:37 AM veceras minnesota memphis je must watch
Poenter Posted Thursday at 11:51 AM Posted Thursday at 11:51 AM Jokić nije ni zvao Melouna, samo mu pustio poruku. Malo neobično posle 10 godina. E, sad, jebi ga, jedino što sa ovim našim ne znaš da li je introvertan ili je govno generalno ili je tu nešto puklo pa je čisto reda radi pustio poruku. 1 1 1
Don Dusko Posted Thursday at 12:07 PM Posted Thursday at 12:07 PM Uf ovo je bas opasno bilo...Ne volim da vidim da neko dok si u vazduhu da te kaci bilo kako... 3
realno *w Posted Thursday at 12:13 PM Posted Thursday at 12:13 PM 19 minutes ago, Poenter said: Jokić nije ni zvao Melouna, samo mu pustio poruku. Malo neobično posle 10 godina. E, sad, jebi ga, jedino što sa ovim našim ne znaš da li je introvertan ili je govno generalno ili je tu nešto puklo pa je čisto reda radi pustio poruku. Ma hebem li ga, šta god da je puklo, provedeš sa nekim 10 godina više vremena nego sa porodicom... Pri tome taj neko uložio sve svoje u tebe, iako mu se vratilo, ali opet, smišljao hvalospeve i dizao te u nebesa. Šta god da je, valjda se čuješ, popričaš, reda radi, ako već nemaš neku emociju. Baš ružno. 8
Dracarys Posted Thursday at 12:26 PM Posted Thursday at 12:26 PM 32 minutes ago, Poenter said: Jokić nije ni zvao Melouna, samo mu pustio poruku. Malo neobično posle 10 godina. E, sad, jebi ga, jedino što sa ovim našim ne znaš da li je introvertan ili je govno generalno ili je tu nešto puklo pa je čisto reda radi pustio poruku. Pa i da je introvertan, ne bi reklamirao kladionice ili bio ćaci. Zaradiće u karijeri verovatno preko milijardu američkih dolara samo od NBA, a stalo mu je do para od kladionice... 2
MrTripleDouble Posted Thursday at 12:27 PM Posted Thursday at 12:27 PM 19 minutes ago, Don Dusko said: Uf ovo je bas opasno bilo...Ne volim da vidim da neko dok si u vazduhu da te kaci bilo kako... tehnicka za crvenog, izbacio noge pri sutu
Darko Posted Thursday at 12:43 PM Posted Thursday at 12:43 PM (edited) 52 minutes ago, Poenter said: Jokić nije ni zvao Melouna, samo mu pustio poruku. Malo neobično posle 10 godina. E, sad, jebi ga, jedino što sa ovim našim ne znaš da li je introvertan ili je govno generalno ili je tu nešto puklo pa je čisto reda radi pustio poruku. Odakle ti to? Nigde ovo nisam čuo. EDIT, našao izjavu: https://bleacherreport.com/articles/25183089-nikola-jokic-texted-michael-malone-after-firing-wont-discuss-josh-kroenke-meeting Edited Thursday at 12:44 PM by Darko
Ludi za Poli Posted Thursday at 01:59 PM Posted Thursday at 01:59 PM Da je Brazilac zvao bi se Kancerinho
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 02:06 PM Posted Thursday at 02:06 PM Ovo bas deluje kao narucena intriga za 200 dolara 11
Smrtokapa Posted Thursday at 02:09 PM Posted Thursday at 02:09 PM Not sure if NBACentral or NBACentel. I to ne samo u ovom slučaju.
Poenter Posted Thursday at 03:01 PM Posted Thursday at 03:01 PM Navodno Marej igra sutra. Ako bi Denver nekako osvojio, mogli bi da naprave najjači dokumentarac ili film ikada 😁 Kakva bi to priča bila. 1 1
Marvin Posted Thursday at 03:55 PM Posted Thursday at 03:55 PM Najjace ako se ispostavi da su gazde pustile i trenera i GMa niz vodu zbog Mareja :D 3
drperce Posted Thursday at 05:04 PM Posted Thursday at 05:04 PM 39 minutes ago, Poenter said: To je završna scena filma. Marej kao Kajzer Soze Ali neka bolje ispadnu odmah, treba da slavi vox92 sa pijanim Jokicem nakon osvajanja ep u Rigi 2
Bojdo Posted Thursday at 05:06 PM Posted Thursday at 05:06 PM Jokic kao glavni trener i igrač do titule. 1
Sombor Shuffle Posted Thursday at 05:36 PM Posted Thursday at 05:36 PM On 4/9/2025 at 1:13 PM, nemanjaol said: Gledao sam sinoć DNVR emergency podcast. Pričali su o tome koliko daleko i duboko je zapravo išla ta svađa Malonea i Bootha. Kakvi su bili klanovi, podele, svađe. Kažu da Meloun bukvalno namerno nije hteo da pušta određene igrače da igraju na kojima je Booth insistirao. Kako bi učinio da odluke ovog izgledaju loše. Da je čak i na treninzima kinjio i uvek stavljao u lošu situaciju te igrače, kao npr ovog Picketa koji uopšte nije igrao do skoro, a zapravo nije toliko loš. Sa druge strane Booth je radio sve kontra od onoga što je Malone kao trener hteo i insistirao na mladim igračima i pravljenju neke dugoročne priče, a ovaj je hteo veterane. Bukvalno ko dva ovna na deblu. Denver cele sezone izgleda jako loše, čak i kada su pobeđivali. Gledao sam u prvih par meseci malo snimke pre posla. Ono ni na šta nije ličilo, a tek sad na kraju je očigledno baš puklo. Kapiram da su se pravi navijači Denvera smorili i jeste jadan način da se otera najtrofejniji trener u istoriji kluba. Ali kao neko ko nije emotivno investiran u Nagetse sam u fazonu 'ko ih jebe' njih dvojica su dopustili da njihova sujeta razjebe tim koji je odlično funkcionisao i traće bukvalno istorijski dobre sezone Jokića. Nije mi namera da budem advokat Melouna, iako mi je i dalje krivo i smatram pomalo nepravednim nacin na koji je otpusten, ali mislim da bilo sta sto DNVR objavi u vezi Buta treba uzeti "sa zrnom soli". Naime, postalo je ocigledno da su momci sa podkasta na neki nacin postali njegove apologete, pa cak i kad je cela Tviter zajednica navijaca Denvera bila izuzetno ostra u njegovim kritikama pocetkom sezone, od njih se rec jedna nije mogla cuti o tome. Meni licno je postalo jasno sta se desava, kada su letos prvi znali da je Saric u igri, dok niko drugi od NBA insajdera niti ostalih novinara oko Nagetsa nije ni u naznakama to pominjao. Secam se price kako planiraju da prate Jokica u nekim pripremnim mecevima koje smo igrali tada a "gledacemo i Sarica", posto je Hrvatska imala neka 2 vezana meca, valjda u nekim kvalifikacijama. MIslim da moze jos uvek taj podkast da se nadje na njihovom Jutjubu. Cak i za Vestbruka su prvi znali, daleko ispred ostalih. Tako da sam odmah povezao da su postali njegovi ljudi od proslog leta, pretpostavljam na nacin gde bi te najave predstavljale nekakav vid testa, u smislu reakcije navijaca na potencijalne poteze. Dok je sa druge strane njima to itekako odgovaralo, jer su ti podkasti imali veliku gledanost, u trenucima kad je mrtav deo sezone i inace ne bi mogli da skupe vise od stotinak ljudi regularnim sadrzajem. Sto se dela oko "debla" tice, bilo je tokom sezone a mozda i ranije, price o nesuglasicama izmedju njih dvojice. Secam se bas dela o tome kako Meloun ne zeli da da ozbiljne minute nekima od igraca koje je on draftovao. U tom trenutku sam ih odbacivao kao neozbiljne, cinilo mi se da se radi o kampanji kroz medije, da se pokusa izvrsiti pritisak na onog drugog da popusti, pre svega od strane Buta. Medjutim to ispade daleko ozbiljnija i izgleda otvorena svadja, koja je sasvim sigurno uticala na citavu organizaciju. Sa te strane, otkazi izgledaju potpuno opravdano. Njihovo ponasanje stvarno deluje nedopustivo narocito inacenje u trenutku kada je fransiza konacno docekala da odigra zdravu sezonu, i odmah je dosla i titula. A svi igraci usli u svoj prajm, sa dosta godina istog ispred sebe, te prakticno ostaje samo da se zaokruzi ekipa, tacnije obezbedi neophodna ispomoc u vidu sporednih igraca. Prosto neverovatno da se dva matora lika, sa preko deceniju iskustva mogu ponasati tako detinjasto i neprofesionalno. 2
Sombor Shuffle Posted Thursday at 05:54 PM Posted Thursday at 05:54 PM On 4/9/2025 at 2:01 PM, realno *w said: Strauter mi je grozan igrač, ali on je na ruki ugovoru, naredne dve sezone su im team option. Lako će za njega. Za Šarića ne znam šta bih rekao. 5 miliona je puno, kad pogledaš da uopšte ne igra. Opet, prošle godine imao 8+4sk+2as u GSWu, nemoguće da toliko baš ne može da pomogne. Sto se Sarica tice, meni se od starta nimalo ta prica nije dopadala. Prvo, on je tamo skoro iskljucivo igrao strec 5, otprilike je doveden kao zamena za Bjelicu, maltene istu ulogu su imali. Dok je Denveru trebalo nesto sasvim drugacije od rezervnog centra. Drugo, on je igrao dosta u prvom delu prosle sezone, pa je onda, ako se ne varam odmah nakon AS pauze skroz ispao iz rotacije. I to cak nije dobijao minute ni kad im je falilo po 3-4-5 igraca. A zna se da Ker igra sa najsirom rotacijom u citavoj ligi. Na kraju, u jednoj takvoj situaciji, cisto sumnjam da je imao bilo kakvih ponuda u tom trenutku, a govorimo o ranoj fazi FA. Medjutim genijalac odlucuje da ga potpise na MLE, u situaciji gde zna da mu nakon toga ostaje samo jedno upraznjeno mesto na rosteru, rezervisano za Vestbruka. Ali ne samo to, vec mu daje i player option za 2. godinu. I to nakon sto je morao da posalje vise pikova 2. runde, da bi se resio identicnog ugovora, koji je samo godinu ranije dao Redzi Dzeksonu. Na svu srecu, Dario je izgleda resio da se vrati u Evropu na leto, sto ce biti velika pomoc Denveru, da pokusa da se nekako iskobelja iz situaciju u koju ih je onaj nesrecnik uvalio. Tako da mu veliko hvala na tome. A sto se tice njegovih potencijalnih minuta minuta do kraja sezone, bojim se da od toga nema nista. U onim prilikama kad je dobijao sansu, bilo je prevelikih problema, narocitio sa defanzivnim skokom, sto je za ovakvu klupu Denvera nedopustivo. Pa se morao ponovo baciti DAJ u vatru. Rekao bih da nije to vise onaj isti igrac, ipak su sve one povrede ostavile vidljivog traga. U Evropi ce njegovo iskustvo i svestranost itekako doci do izrazaja.
Recommended Posts