Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

7 hours ago, Radalek said:

Sutra igrate back to back u Portlandu a 2 dana kasnije u Denveru. Posle toga Dalas, Minesota i 2x LAC kuci, malo posle toga Knicksi i Boston...zajeban raspored a nece biti mnogo lakse ni posle. Nema mnogo vremena da se dovede u red, pascete u play in zonu.

realno gledano ne bi ni trebali da su u ovoj poziciji sa ovogodisnjim statsima. imaju skor daleko iznad 'zasluzenog'.

27 minutes ago, Dracarys said:

Katastrofa je Luka, bolje da nam je ostao AD iz perspektive ove sezone, makar ne bi smetao u napadu i igrao bi odbranu i hvatao skokove. Još me ljudi ubeđuju da je on nekakvi zabetonirani TOP5 player lige, lol

Ti što te ubeđuju da je zabetonirani top5 su ludi, on je zabetonirani top3

Zanimljivo mi je to što svi imaju taj narativ kao Luka donosi titulu sigurno, lol. Luka je 99' godište, u prajmu je on. Ako sada ne može, kada će?

Pogotovo kada ode Bron, ko zna da li će dovesti 2nd igrača sličnom Bronu. Takvih je malo u ligi. Može se reći i da Luka ima možda i najboljeg 2nd igrača u ligi.

• Ha-ha 3

9 minutes ago, Dracarys said:

Zanimljivo mi je to što svi imaju taj narativ kao Luka donosi titulu sigurno, lol. Luka je 99' godište, u prajmu je on. Ako sada ne može, kada će?

Pogotovo kada ode Bron, ko zna da li će dovesti 2nd igrača sličnom Bronu. Takvih je malo u ligi. Može se reći i da Luka ima možda i najboljeg 2nd igrača u ligi.

A sto ce Luki igrac slican Lebronu? 

Luka+Lakers=titula. Na tvoju zalost ne i u doba tvog idola

• Thanks 1

16 minutes ago, Dracarys said:

Sa 26 Bron se blamirao protiv Baree i skupio mocnih 8 poena u finalu, ima vremena za Luku

• Like 1
  • Thanks 3

2 hours ago, drperce said:

Sa 26 Bron se blamirao protiv Baree i skupio mocnih 8 poena u finalu, ima vremena za Luku

Hajd da se ne zajebavamo. Taj choke protiv Mavsa je posebna prica ali LeBron iz 2009. ili 2010. je znacajno bolji igrac od trenutnog ili bilo kog dosadasnjeg Doncica. 

• Like 1

6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Krvni ugrusci? Sunce ti jebem! Samo da je zdrav mali, jebi sve ostalo i kosarku i karijeru.

Kažu da nije ozbiljno kao kod Boša, očekuju da će moći da igra sledeće sezone od starta.

• Like 2

54 minutes ago, Ludi za Poli said:

Hajd da se ne zajebavamo. Taj choke protiv Mavsa je posebna prica ali LeBron iz 2009. ili 2010. je znacajno bolji igrac od trenutnog ili bilo kog dosadasnjeg Doncica. 

Lebron jeste bio specifična zvijer, ali mi nešto pregrubo zvuči ovo "značajno bolji".

https://www.statmuse.com/nba/ask?q=compare+lebron+james+and+luka+dončić+at+25+years+old

Statistika maltene kao onaj meme sa Spajdermenima 😄 

• Like 1

13 minutes ago, Shonewizard said:

Lebron jeste bio specifična zvijer, ali mi nešto pregrubo zvuči ovo "značajno bolji".

https://www.statmuse.com/nba/ask?q=compare+lebron+james+and+luka+dončić+at+25+years+old

Statistika maltene kao onaj meme sa Spajdermenima 😄 

Dodaj na to koliko je mladi LeBron bio defanzivno bolji igrac od Luke i koliko je generalno imao ofanzivno limitiraniju ekipu u eri uzasnih spacinga. Cini mi se da su i 09. i 10. Cavsi isli preko 60 pobjeda sto je realno za onakvu ekipu jeben podvig.