Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

nico harrison je izjavio pre par dana da je sokiran feedbackom ovog trejda u prvih par dana. on deluje da zivi u nekom svom svetu i uopste nije svestan nekih stvari. i ne samo on nego ima tu u ligi jos par takvih likova.

ovaj trejd ce jedino imati smisla ako je doncic uradio nesto nezakonito i da su to znali u dallasu (nije im strano da zataskavaju takve stvari). ali sanse za to su u promilima, naravno. osim toga, ovaj trejd nikada ikada nece imati smisla. neverujem da ce harrison ikada imati posao u nba nakon sto ode iz mavsa.

bill simmmons imao teoriju :lol_2: da u dallasu znaju da doncic zeli da ih svakako napusti 2026. i da su sada uzeli najboljeg moguceg igraca za narednih par godina.

• Like 4

4 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Kako ce Luka da ih maltretira u godinama koje dolaze. Ne prestaju da udaraju po njemu

Koja su govna ovi iz Dallasa , navijaću da im Dončić utrpa 50+ poena svaki put kad igra protiv njih

• Like 1

Bas

29 minutes ago, gggggggg said:

neverujem da ce harrison ikada imati posao u nba nakon sto ode iz mavsa.

Lik je uzeo/uzeće toliku proviziju za ovo sto je postavio dupe da ga razvlace maximalno, da nece morati da radi vise nigde...

19 hours ago, Radalek said:

Sve je to ok ali vam je Hayes jedini centar. Razmisljam koja ekipa ima gori frontcourt i tesko mi je da se setim neke...Brooklyn mozda jedino? A i to je pitanje.

Pa eto, ja sam neku svoju teoriju izlozio i pre ovog trejda za M. Williamsa, kako mozemo da pokrijemo neke minute na centru. Hejs kao starter, i ako oporavimo Vuda i kasnije Klebera za plejof, neki minuti. Naravno, sve je to nepouzdano i pod veliko mozda, a svakako da ce peticu pokrivati Rui, Vanda, DFS, Bron, svako po malo po potrebi. Meni se svidja ova ideja da igramo FiveOut i modernu kosarku sa dosta dobrih 3pts sutera. Ako ce Mark Williams da se lomi, dzaba ti sve, a pogotovu da se odricemo takvog talenta i momka kao Dalton. Losi smo na peticama, ali smo prilicno jaki i versatilni na 4kama i krilima... Sto su mozda i najvaznije pozicije u danasnjoj kosarci.

No, videcemo, ne otpisujem ni da bude kao sto kazes ispadanje u prvoj rundi, ali izgleda da ove godine imamo dobre sanse za direktan plejof pa i TOP4

Nemaju Lakersi otvorenih mjesta na rosteru. Da bi bilo koga s buyout marketa potpisali, morali bi otpustiti nekog od ovih sto su na minimalcu sto ce se i dalje racunati u cap. Ispod drugog aprona su oko 1.6m tako da bi barem s te strane trebali imati dovoljno mjesta za potpis nekog s buyout marketa ako uspiju sta naci iako ja cisto sumnjam da ce biti dostupno ista relvantno. 

Steta sto nisu probali Timelorda da dovuku, mislim da bi Portland prihvatio ponudu Dalton+Reddish+ova 2 pika. Mada, nagadjam, nemam pojma.

Verovatno mozemo da uzmemo Mo Bambu, to nam je sto nam je..

40 minutes ago, Урош19 said:

AD propušta nekoliko nedelja a moguće i mesec dana, ali bar nije debeo.

Kakva instant karma za Dalas

Imaju skoro 10 dana izmedju meceva uskoro jer ide all-star, mala sreca u nesreci.

• Like 3
  • Ha-ha 1

Ovo je jos jedan idiotski potez Dallasa. On kad se povrijedio protiv Sixersa izasla je informacija da ce biti ponovo pregledan kroz 7 do 10 dana. U sustini, da nije bilo trejda njega bi Lakersi vratili skoro pa sigurno tek iza AS pauze. Mavsi su iz panike zbog reakcije navijaca na trejd odlucili da ga vrate ranije nepotnuno oporavljenog i onda su dobili ovu novu povredu. Sad daj Boze da uopce i PO izbore, kriminal kako ljudi usrase sve sto se usrat moze u sedam dana. 

• Like 5

Video je izasao pre 5 meseci. 😄

When you use the wrong formula but still get the right answer

Mnogo volim Luku i bas bih voleo da uspe i ode do kraja, ali jbg, iako mrznja nije zdrava, vise mrzim Lejkerse no sto volim Luku. 

Tacno da Lebron osvoji petu titulu sa Lukom u Lejkersima, prestao bih da pratim NBA bar na 10 godina. 

• Like 3
  • Love 1

13 hours ago, bosMan_jr said:

To je zato sto su ili dosli do kapitala bez ijednog moralnog nacela ili (sto

mislim da je ipak cesce) Bog ih je dao samo za biznis ili jednu granu biznisa i borderline su autisticni za sve sto nije ta konkretna grana biznisa

Ne pricam uopste o moralnim nacelima, uzimamo kao default da nisu bas najkvalitetniji ljudi (najblaze receno) i da ih ne sputavaju ti neki konstrukti poput etike i covecnosti.

Bez obzira na konkretnu vrstu biznisa u kojoj si napravio te milke, ako si na celu jednog velikog sistema i rukovodis njime, neka moja pretpostavka je da nuzno moras imati kvalitete koji se traze i kod ownera jedne NBA fransize - znas da je za rezultat potrebno da se okruzis timom sposobnih ljudi u svakom sektoru i uspesno ih slektiras i okupljas, znas kako sistem funkcionise i da je od kljucne vaznosti da se ne mesa svako svakome u njegov deo posla, prepoznajes rizike i problematicne situacije i delas da ih amortizujes ili izbegnes, znas kako da hendlujes ljude koji cine strukturu tvog enterprajza kao kapa te piramide. 

Niko od nas nikada nije bio vlasnik nekog kosarkaskog kluba, pa opet ne verujem da bi iko odavde pomislio kako je bas najjaca ideja kad preuzmes klub da se ponasas kao 12-ogodisnjak koji je uzeo da pici 2K i zajebava se isprobavajuci najludje varijante, potpuno ubedjen da ce bas takav pristup dati rezultate.

• Like 3

4 minutes ago, 40Wins said:

Mnogo volim Luku i bas bih voleo da uspe i ode do kraja, ali jbg, iako mrznja nije zdrava, vise mrzim Lejkerse no sto volim Luku. 

Tacno da Lebron osvoji petu titulu sa Lukom u Lejkersima, prestao bih da pratim NBA bar na 10 godina. 

Ne bi bio jedini, ali ovo je najpostenija izjava koju sam procitao

@Ludi za Poli Da mi pokupimo Tajsa ? Hejs+Tajs 2 backup centra jbg sta da se radi tako smo u mogucnosti 😄

Bolje i nemati centra nego imati Dejvisa. Zalim navijace Dalasa zaista....  @Manu brate kako je ?

• Ha-ha 1

1 minute ago, delgado said:

@Ludi za Poli Da mi pokupimo Tajsa ? Hejs+Tajs 2 backup centra jbg sta da se radi tako smo u mogucnosti 😄

Ide on u Europu vrlo vjerovatno a i realno koji ce nam klinac undersized petica. Ne vidim ikavih opcija na buyout marketu koje bi uopce bile nesto bolje od ovih two-way igraca tipa baustelca Jemisona il Koloka, a kamoli od Hayesa koji je ako nista legitiman back up centar. Mislim Luka je od Dwighta Powella uspio napraviti respektabilnog centra kad su isli do WCF 2022., a Hayes kakav god cirkusant bio je ipak dosta atleticniji od njega. Mozda se i Wood kojim cudom ukaze do kraja februara al Boga pitaj na sta ce licit kad se vrati. 

• Like 1