Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Ko god kaze da je Mark Williams trenutno dobar defanzivac se potpuno zaludjuje a porediti ga sa AD je smesno. Vremenom mozda postane solidan, ima tek 23 godine ali nikad nece biti AD.

Edited by Radalek
  • Like 5

12 minutes ago, BattleBender said:

Poenta je da se ere tesko mogu porediti. Danasnji profesor fizike sa malo jaceg univerziteta zna vise fiziku od Njutna. A Njutn je mozda najveci genijalac u istorji covecanstva.

O gospode boze 🤦 ako ti je zelja da ga ugura u top10, u top5 po tome, ajde kazi si ga... Ali najbolji ikada....
Stockton je literally by miles najbollji asistent u istoriji, i lik ciji je pnr i duo game doveo do toga da je fukcing Karl Malone 3rd po broju postignutih poena ikada u NBA-u.

B1: Možda? Ko mu je konkurencija?

B2: Ima najveći broj asistencija jer je 1. igrao skoro 20 godina 2. Igrao nemoguć broj utakmica

Po meni bi se trebalo gledati per game (ili per 36, per 48, bilo kako). Za svaku kategoriju. Naravno, moraš ostvarit određen broj godina i minuta u NBA. 12 godina minimum npr. Ne bi računao rookie i zadnju sezonu. Jer ima likova u ligi koji igraju sve minute u blowoutima da bi nabili statistiku, a ima i likova koji sjede 4Q dok im fali skok ili asist za TD. 

40 minutes ago, Bugl Khan said:

Tad sam ga prvi put vidio. Mislim u tom Bubbleu. Tad sam počeo gledat NBA. I to je bio Jokić prije MVP Jokića. Al dovoljno za "Jokić stoppera" Howarda da ide od podcasta do podcasta i govori kako treba branit Jokića, kako mu se uvukao u glavu, kako ga je zaustavio....

Tim Duncan je, s druge strane, rekao: I played him after I was me, and before he was him. I think I did ok.
Btw, nije moguće da su ga utrajali cijelo vrijeme. Pa to bi značil da su Murray i MPJ cijelo vrijeme sami. Ili Millsap, il tko je već bio tamo tada.

Da, tad je još imao rupu u napadačkoj igri, šut za 3. Ne samo da ima največi postotak za 3 u karijeri (2. ili 3. u NBA), nego i šutira najviše trica u karijeri

Kad god bi usao u reket ova trojica bi skupljala i utrajali ga baš je bilo zahebano. To je jedini put kad je neko uspeo da zaustavi Jokaru, 22ppg. 7rpg i 5apg. Posle te sezone je postao najbolji igrač u NBA, iskalila ga ekipa iz eleja 

• Like 1

10 minutes ago, Ludi za Poli said:

Pick igrac ne znaci samo asistent iz picka nego i scorer i asistent. Kao scorer iz pick igre Luka je jedno 3 klase iznad Stocktona. Luka, Steph i prime Harden su najbolji pick igraci ikad. 

Tebra, lik je u eri utakmica sa mnogo manje poseda per game, uspeo da ima span od nekih 8 sezona gde je imao uvek oko 15-17 pts pergame, i 13-15 asista per game. U PO-u je eto islo i vise od toga. I maltene je sve to dolazilo samo na pnr. I uspeo je da dogura 2 puta do finala lige, gde je naletao na najjaci tim u istoriji kosarke.

I Harden i Luka su znatan deo produkcija imali iz iso switch-a nakon picka. Sto na neki nacin jeste deo pnr, tj dolazi nakon inicijacije pnr-a. Niti mi pada na pamet da dovodim u pitanje da l su Luka, Harden i Steph bolji igraci od Stocktona. Jesu. Harden mozda i nije. Da l gledao asistiranje ili skorerstvo iz pnr-a nisu bolji.
Pogotovo Steph. Bio je on mocan iz switch-a i kao roll man na pop-u, ali Steph je tragedija od dodavaca. Od svih vrhusnkih igraca, koji su nizi od tipa 195cm, sigurno by miles igrac sa najgorim passing skills. (said by his fan)

• Like 2

6 minutes ago, propolis said:

Kad god bi usao u reket ova trojica bi skupljala i utrajali ga baš je bilo zahebano. To je jedini put kad je neko uspeo da zaustavi Jokaru, 22ppg. 7rpg i 5apg. Posle te sezone je postao najbolji igrač u NBA, iskalila ga ekipa iz eleja 

Moguće kad su bili zajedno na parketu.

Pazi ti, pre MVP Jokića su zaustavili. 22/7/5. lol

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

https://www.statmuse.com/nba/player/john-stockton-3541

10.1 asistencija u prosjeku u plejofu. Za 19 ucesca u plejofu na 11  je imao 10+ as, vezao 6 ucesca sa 10+ as a te 7 imao 9.8 as i onda jos 2 ucesca sa 10+ asistencija

Sad ce ti reci ono cuveno da su statisticari Jute pumpali asistencije Stoktonu. 

Otprilike, koliko sam zakljucio, Jokic bi u ono vreme sasio Stoktona u asistencijama, razvukao bi Seka i Hakima sutem za 3 (a on bi njih zaustavio jer je dominantan i u odbrani, sta zna dete sta je Sekovih 160 kila i Hakimov dream shake, pussy smoke), dakle on bi se prilagodio svakoj eri a niko od tih nekadasnjih igraca ne bi navezbao trojke i digao procenat za cak 1% kao ovi danas (dok npr. jedan Bruk Lopez moze da pegla tih 35-36% a ne kao nabrojana dvojica drvoseca i Juing i Admiral i ekipa koji nisu ni sutirali, sise). 

Jebe ga i u reprezentaciji i u Nagetsima sto igra u najjacoj eri i FIBA i NBA kosarke, bas bedak sto nema s kim jbt.

• Like 2