Problem sa licnim greskama Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gledao sam LaMela uživo zadnje godine u Gardenu. Preozbiljan trpač je to. Live deluje nestvarno. Igra u svom tempu, na stranu sve da igra u neobaveznom timu, fantastičan igrač.
gggggggg Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago (edited) beal je imao odlicnu sezonu prosle godine u odnosu na reputaciju. 50% fg, 56% za dva i 39% za tri, 60% ts. a deo sezone kretao sa klupe. naravno ne vredi tih 55 miliona, ni blizu, ali za ovih 5 miliona je odlicna opcija. powell na kraju imao bolju sezonu ali ako beal bude zdrav nece clippersima biti neke razlike izmedju dvojice. kod njih osim zupca, svim igracima ugovor istice za dve sezone i imace prazan cap. Edited 20 hours ago by gggggggg
mr clutch Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago I meni je Beal bio jedan od omiljenih igraca za gledanje u ligi onih godina kad su Wizardsi bili kvalitetna PO ekipa i kad su se klali sa Celticsima za Dzejevim Keltima u 7 tekmi. Kompletan napadac za SG poziciju, plus kreacija kao sekundarnog pleja, ali posle raspustanja te generacije Metaka dobre brojke, ali prazne jer je stagnirao, ako ne downgrade-ovao kao igrac.
SteveFrancis#3 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 18 hours ago, bodo said: OK. Ali šta su trebali napraviti kad su već zeznuli stvar. Trejd je bio nemoguća misija. Ovako ipak koliko toliko su dobili na fleksibilnosti a i salary cap će rasti iz sezone u sezonu tako da taj cap hit neće biti toliko značajan. 11 hours ago, Milos 3.14 said: Odličan potez Sansa vezano za buduću fleksibilnost. Osim toga neko moje mišljenje je da im je cela ova van sezona bila odlična počevši od trejda Duranta, preko ostalih trejdova , drafta i na kraju ovog sa Bilom. Vidim da su u većini prognoza jako nisko, ali meni deluje da mogu biti prijatno iznenađenje. Klinac iz Hjustona je napljuvan jer nije na svojim plećima sa 22 godine izneo napad Hjustona u PO dok je bio okružen gomilom zadnjih veznih. Mislim da će se dobro uklopiti uz Bukera, meni je to respektabilan bekovski duo. Finiks je rešio i pitanje centra i sad stvarno imaju solidnu ekipu koja ako klikne može da iznenadi u odnosu na ono što im prognoziraju. Mi se ionako ne takmicimo ni za sta narednih x godina. Fleksibilnost kao takva ne znaci nista kada pri ovakvom sastavu rostera ne moze da se uradi nista smisleno sto bi znacajno unapredilo polozaj i dovuklo nas brze do nekakvog contendinga. To koliko ce rasti cap bog sveti ne moze da predvidi i sve je to gledanje u pasulj i coping u ovom trenutku, da zaser izgleda manje katastroficno. Ako se pitamo vec sta je trebalo da urade - trebalo je da trejduju Bookera pre nego Beala jer za njega moze da se dobije neuporedivo vise u ovom trenutku. Nije trebalo zaustaviti se na Durantu. Ali ne, hajde da se na silu 'oslobadjamo' Beala tako sto ce nam biti ozbiljan cap hit godinama, a da pritom uopste nije toliko los igrac da ne bi mogao da ostane kad se ionako ne borimo ni za sta narednih godina. Ovo je samo usteda za Ishbiin broke-ass, posle kurcenja kako je lux nebitan, sad se ide vrtoglavo u money saving. Standardno klosarski od tog prokletog smrada. Sracemo o fleksibilnosti, ali cemo da dajemo 75 milki po sezoni coveku koji nije dobacio do top15 igraca nikada u svojoj karijeri. Fujcina. Green nije katastrofa u vakuumu, ali je uzasan fit sa Bookerom u ovako konstruisanom rosteru. Jednako nema smisla koliko ga nije imao ni Beal. On sam ima potencijal i mlad je i mozda uprkos jasnim iq limitima postane ne narocito losiji igrac od Bookera, ali disharmonija je strasna i u tom okruzenju je tesko ocekivati da i on napreduje sustinski i napravi neki iskorak. Sto se tice centra, Williams je stravican wild card i tu nema sta smisleno da se napise. Neka bude hot-take, ali Maluach je za mene protracen relativno visoki pik, nista ja tu ne vidim, sve je to neki pajp drim, jako slicno ga vidim kao i Thona Makera onomad. Mozda uz mnogo srece za 5 godina da doprinos nivoa Claxtona, ali je sve to na bas jako dugackom stapu. Fleming mi se dopada, ali lecbiril, nije da je narocito realno da se ispostavi bas kao buduci cornerstone i all-star, a to je otprilike ono sto nam treba da bismo se pomalo povadili iz ovih govana. Pleja nemamo, Gillespie je jako pametan, ali za NBA jasno limitiran igrac koji moze biti solidan backup... Nastavice se sa furanjem Bookera na kecu, a to se do sad u najmanje dva navrata pokazalo kao totalni promasaj. Novi trener nam je ortatj koji nema veze sa zivotom i obican je klimac glavom. Jeziva je situacija. Jeziva. Edited 16 hours ago by SteveFrancis#3 1
Wook Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Klipersi kao Houston sa kraja 90-tih kad je dovodio olinjale Pipena, Barklija ...fali im samo CP3. Edited 13 hours ago by Wook 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 38 minutes ago, Wook said: Klipersi kao Houston sa kraja 90-tih kad je dovodio olinjale Pipena, Barklija ...fali im samo CP3. Kawhi je i dalje Allstar i sa 34 godine, on ako je zdrav svega par igraca u ligi mogu da pariraju njegovom uticaju na igru. Harden i dalje moze elitno da organizuje, samo ne racunati na njega u plejofu. Beal ima 32 godine, za ovu sicu dobijas nekog ko moze da trpa 15+ poena i da kreira za druge. Bogi ima koliko, 33? Zubac je u samom prajmu, decko je pokazao da je ozb igrac. Collins isto ima godina kao Zubac. Brook je mator ali im treba na 10-12 minuta iza Zubca. Ono sto su Klipani odradili odlicno jeste da posle 2 godine imaju cist racun, mogu da idu po Jokica, Janisa itd itd. Samo im je Zubac na platnom spisku sa znacajnijom platom, 20 miliona. CP3 ako dodje dobijas od njega laganih 10 minuta. Kod Klipana je samo pitanje zdravlja Kawhija, sve ostalo imaju da se pokpre ali ako Kawhi padne onda je veliki problem. 1 1
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 hours ago, SteveFrancis#3 said: Mi se ionako ne takmicimo ni za sta narednih x godina. Fleksibilnost kao takva ne znaci nista kada pri ovakvom sastavu rostera ne moze da se uradi nista smisleno sto bi znacajno unapredilo polozaj i dovuklo nas brze do nekakvog contendinga. To koliko ce rasti cap bog sveti ne moze da predvidi i sve je to gledanje u pasulj i coping u ovom trenutku, da zaser izgleda manje katastroficno. Ako se pitamo vec sta je trebalo da urade - trebalo je da trejduju Bookera pre nego Beala jer za njega moze da se dobije neuporedivo vise u ovom trenutku. Nije trebalo zaustaviti se na Durantu. Ali ne, hajde da se na silu 'oslobadjamo' Beala tako sto ce nam biti ozbiljan cap hit godinama, a da pritom uopste nije toliko los igrac da ne bi mogao da ostane kad se ionako ne borimo ni za sta narednih godina. Ovo je samo usteda za Ishbiin broke-ass, posle kurcenja kako je lux nebitan, sad se ide vrtoglavo u money saving. Standardno klosarski od tog prokletog smrada. Sracemo o fleksibilnosti, ali cemo da dajemo 75 milki po sezoni coveku koji nije dobacio do top15 igraca nikada u svojoj karijeri. Fujcina. Green nije katastrofa u vakuumu, ali je uzasan fit sa Bookerom u ovako konstruisanom rosteru. Jednako nema smisla koliko ga nije imao ni Beal. On sam ima potencijal i mlad je i mozda uprkos jasnim iq limitima postane ne narocito losiji igrac od Bookera, ali disharmonija je strasna i u tom okruzenju je tesko ocekivati da i on napreduje sustinski i napravi neki iskorak. Sto se tice centra, Williams je stravican wild card i tu nema sta smisleno da se napise. Neka bude hot-take, ali Maluach je za mene protracen relativno visoki pik, nista ja tu ne vidim, sve je to neki pajp drim, jako slicno ga vidim kao i Thona Makera onomad. Mozda uz mnogo srece za 5 godina da doprinos nivoa Claxtona, ali je sve to na bas jako dugackom stapu. Fleming mi se dopada, ali lecbiril, nije da je narocito realno da se ispostavi bas kao buduci cornerstone i all-star, a to je otprilike ono sto nam treba da bismo se pomalo povadili iz ovih govana. Pleja nemamo, Gillespie je jako pametan, ali za NBA jasno limitiran igrac koji moze biti solidan backup... Nastavice se sa furanjem Bookera na kecu, a to se do sad u najmanje dva navrata pokazalo kao totalni promasaj. Novi trener nam je ortatj koji nema veze sa zivotom i obican je klimac glavom. Jeziva je situacija. Jeziva. mislim da si malo prestrog. ali bože moj svatko ima svoje viđenje stvari.za mene ne menja na stvari. bili oni loši ili dobri to je klub za koji navijam.
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kawhi je i dalje Allstar i sa 34 godine, on ako je zdrav svega par igraca u ligi mogu da pariraju njegovom uticaju na igru. Harden i dalje moze elitno da organizuje, samo ne racunati na njega u plejofu. Beal ima 32 godine, za ovu sicu dobijas nekog ko moze da trpa 15+ poena i da kreira za druge. Bogi ima koliko, 33? Zubac je u samom prajmu, decko je pokazao da je ozb igrac. Collins isto ima godina kao Zubac. Brook je mator ali im treba na 10-12 minuta iza Zubca. Ono sto su Klipani odradili odlicno jeste da posle 2 godine imaju cist racun, mogu da idu po Jokica, Janisa itd itd. Samo im je Zubac na platnom spisku sa znacajnijom platom, 20 miliona. CP3 ako dodje dobijas od njega laganih 10 minuta. Kod Klipana je samo pitanje zdravlja Kawhija, sve ostalo imaju da se pokpre ali ako Kawhi padne onda je veliki problem. Brook na mestu Kevin Vilisa 😁
Milos 3.14 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @SteveFrancis#3 što se centarske linije tiče Vilijams je neki trejd materijal za budućnost dok ovaj ruki malo ne stekne iskustva, mislim da je dobar izbor na poziciji koja je Finiksu trebala. Situacija jeste jeziva ako je napad na titulu jedino što se računa. Meni se Buker kao igrač uvek sviđao
gggggggg Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago zasto bi williams bio trejd materijal, ako ne uspe u phoenixu, cena ce mu biti jos manja nego sto je sada, sto vec sada nije velika. tako da nece dobiti od njega nista. jos mu ni ugovor nije veliki i bice rfa na leto. francis je u pravu. ovo je mnogo debilan potez sa bealom. u rangu sa bucksima ali oni bar imaju alibi sto kao zele pomoci giannisu da se takmici. sunsima jedino ostaje da se takmice posto nemaju svoje pikove do druge polovine ovog veka. a beal je i dalje dovoljno dobar igrac da pomogne na terenu. a ako se ishbia i ekipa boje da ce biti negativna pojava u svlacionici onda ga johnwallujes i nek sedi kod kuce do februara ili jula i onda kada mu ostane jos jedna sezona opet pokusas sa nekim trejdom ili tek onda ga stretchujes. ovako nakon onoliko kurcenja kako si najpametniji i u najboljoj situaciji u ligi sada odjednom kreces da stedis... 1
Marko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kod Klipana je samo pitanje zdravlja Kawhija, sve ostalo imaju da se pokpre ali ako Kawhi padne onda je veliki problem. Evo sad će on, u srednjim 30-im i u 15-oj sezoni, da bude pouzdaniji i zdraviji nego ikad, samo što nije 4 1
Radalek Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Trebalo je Booker da se trade da dobiju svoje pikove nazad a KD za jos asseta. Beal da vozi tank dok mu ne istekne ugovor. Na ovakvom Zapadu su ovakvi kakvi su osudjeni na borbu od 10-12 mesta sto znaci nema playoffa a i nema visokih lottery pikova. Najgore mesto na kojem mozes da budes kao NBA tim. Cak su i Kingsi u boljoj situaciji od njih, sto govori mnogo. Dzaba ti fleksibilnost kad s njom ne mozes apsolutno nista da uradis. Mogli su da budu ispod prvog aprona i da imaju pikove, ovako nemaju nista sem Bookera koji ce sledece godine da bude bek suter od 30 godina sa monstruoznim ugovorom. 4
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tišina oko Brona. Bilo bi sjajno da nekako završi sa Karijem i Džimijem.
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago U najkracem, to je to. Serija debilnih poteza koja je dovela do formiranja "big 3", sada je pracena novom serijom idiotizama kako bi se ispravili ti prethodni. Ovo je bio poslednji trenutak da se izbegne prakticno decenija potpune irelevantnosti i naravno voz je propusten, zato sto nam fransizu vode apsolutne kretencine i diletanti. Ne samo da je odbijena ta poslednja slamka spasa u vidu trejdovanja Bookera, nego je jos zacinjeno sve i davanjem ove besmislene ekstenzije, u ovakvom trenutku. "Fleksibilnost" macku o rep, nista vise smisleno ne moze da se uradi da se spreci da ova ekipa narednih x godina ostane u purgatorijumu, nedovoljno dobra za PO, siromasna pikovima i nedovoljno losa za visoke selekcije. Takva buducnost moze da se izbegne samo i jedino u slucaju da se Fleming ili Maluach ispostave kao borderline all-nba igraci, za sta se verovatnoca meri promilima. 1
Bobby Shurda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Čestitke Lilardu gospodski. Čestitke i Frensou na povratku njegove omiljene teme uz dezene dresova.... tankovanju. Edited 6 hours ago by Bobby Shurda
Recommended Posts