doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ima i cudnijih izbacaja, pa nekako ulaze...doci ce to na svoje,a uostalom i da se to ne desi, mislim na sut za tri, ima svasta u repertoaru, Dzon Stokton za 21.vek!
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ne znam bas koliko bez pristojnog suta za 3 moze danas da se dobije neka znacajnija minutaza i uloga u NBA, ako si PG 6
mr clutch Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Moras da bidnes specimen aka Ja da bi bez suta igrao jedinicu nba.
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Ili da budeš TJ McConnell. TJ McConnell karijerno ima 35% za tri, Topic moze da se sutira u dupe od srece ako dobaci dotle. 1
NikadProtivKaline Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago eto njega nazad u evropu za 2-3god nadam se samo da su mu preko bare u potpunosti sanirali to koleno ili sta je vec bio problem za EL to vec moze da bude vrlo dobar plej
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 50 minutes ago, McLeod said: TJ McConnell karijerno ima 35% za tri, Topic moze da se sutira u dupe od srece ako dobaci dotle. Znači da očekujem 40% za tri veoma uskoro. Hvala ti!
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam Topića gledao jedino na onom u18, tad je baš ciglario. Ali je isto tako klinac bio, videćemo koliko može da napreduje.
40Wins Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prvi plej granicnog Top 10 EL tima je realan domet u prajmu, ali pod uslovom da ga bas ne sjebu dodatne povrede. Steta sto nije u nekoj ekipi sa manje rezultatskog pritiska, ako je Pokusevski dobio sansu, svakako je i Top zasluzuje. 1
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) poku je dobio sansu vise na konto toga sto je u njemu vidjeni neki potencijalni unicorn top je daleko od toga nesto krupniji pass first plej, solidan court vision, nije da toga nesto posebno manjka preko bare za nba svakako prespor i bez suta, i nema sta da trazi tamo u EL moze da bude neki kalates, volkup ili sl. tip igraca Edited 5 hours ago by NikadProtivKaline 2
gggggggg Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago pokusevski je dobio sansu jer pobede nisu bile prioritet, sada je malo drugacija situacija. 4
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, NikadProtivKaline said: eto njega nazad u evropu za 2-3god nadam se samo da su mu preko bare u potpunosti sanirali to koleno ili sta je vec bio problem za EL to vec moze da bude vrlo dobar plej 1 hour ago, 40Wins said: Prvi plej granicnog Top 10 EL tima je realan domet u prajmu, ali pod uslovom da ga bas ne sjebu dodatne povrede. Steta sto nije u nekoj ekipi sa manje rezultatskog pritiska, ako je Pokusevski dobio sansu, svakako je i Top zasluzuje. Uh, meni su ovo baš hot tejkovi. Pa nije Top Poku, majku mu. Bio je prvi strelac ABA lige valjda dok je bio u Megi sa 18 godina a i imao je solidne procente za tri i sjajan postotak za dva. Ovo je druga takmičarska utakmica posle godinu i ko zna koliko, ovo što pokazuje je baš dobro (osim skok šuta). Pogledajte kako je igrao danas, odskakao je kvalitetom iako je grozno šutirao. Kao što rekoh, ako su treneri Thundera uspeli Dortu da poprave šut što ne bi mogli i Topu.
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 51 minutes ago, NikadProtivKaline said: za nba svakako prespor Stvarno ne znam što se ovo vodi kao neko neki fakat, baš je suprotno. Poprilično je brz za svoju visinu, ništa sporiji od Luke kada je došao u ligu.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije Top Poku, odnosno talentovaniji je i imace bolju karijeru, ali Poku je fizicki bio potencijalni specimen i imalo je smisla da se proba, iako su tada tankovali, dobio bi sansu i u nekoj drugoj ekipi. Topic je lik sa jasnim limitima u igri. To sto je radio u Megi, radio je svasta i Vasa Micic pa nije uspeo u NBA kao igrac slicnih gabarita i tehnicki neuporedivo ispoliraniji, njegovu finesu Top ce tesko imati ikad. Nemam nista protiv decka, ali mi je hajp u vezi njega uvek bio potpuno nerealan. Slazem se sa ocenom gore, neki apgrejdovani Kalates mu je verovatno uloga i karijerni maksimum. Sto uopste nije lose imajuci u vidu Kalatesov longevity i rekorde koje je ispostavljao, ma koliko bio panjina bez suta. 3
NikadProtivKaline Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Darko said: Uh, meni su ovo baš hot tejkovi. Pa nije Top Poku, majku mu. Bio je prvi strelac ABA lige valjda dok je bio u Megi sa 18 godina a i imao je solidne procente za tri i sjajan postotak za dva. Ovo je druga takmičarska utakmica posle godinu i ko zna koliko, ovo što pokazuje je baš dobro (osim skok šuta). Pogledajte kako je igrao danas, odskakao je kvalitetom iako je grozno šutirao. Kao što rekoh, ako su treneri Thundera uspeli Dortu da poprave šut što ne bi mogli i Topu. jeste hot tejk, but I'm calling it
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Darko said: Stvarno ne znam što se ovo vodi kao neko neki fakat, baš je suprotno. Poprilično je brz za svoju visinu, ništa sporiji od Luke kada je došao u ligu. Druze, ne zajebavaj se sa ovim, za Luku se videlo sa 15 godina da je unicorn. Topic je galaksijama daleko od toga. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Nije Top Poku, odnosno talentovaniji je i imace bolju karijeru, ali Poku je fizicki bio potencijalni specimen i imalo je smisla da se proba, iako su tada tankovali, dobio bi sansu i u nekoj drugoj ekipi. Topic je lik sa jasnim limitima u igri. To sto je radio u Megi, radio je svasta i Vasa Micic pa nije uspeo u NBA kao igrac slicnih gabarita i tehnicki neuporedivo ispoliraniji, njegovu finesu Top ce tesko imati ikad. Nemam nista protiv decka, ali mi je hajp u vezi njega uvek bio potpuno nerealan. Slazem se sa ocenom gore, neki apgrejdovani Kalates mu je verovatno uloga i karijerni maksimum. Sto uopste nije lose imajuci u vidu Kalatesov longevity i rekorde koje je ispostavljao, ma koliko bio panjina bez suta. Uf dobro je.Mc has spoken! Edited 4 hours ago by Don Dusko 1 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo na primer, da li iko misli da ce Topic biti bolji od Vase Micica? Znaci EL MVP, da osvaja titule, ili napravi solidnu NBA karijeru koju ovaj nije imao, odnosno dobaciti do jednog Marka Jarica na primer? To su bas bas ozbiljne igracke visine, ja mislim da nece biti ni blizu. 1
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Evo na primer, da li iko misli da ce Topic biti bolji od Vase Micica? Znaci EL MVP, da osvaja titule, Da.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Radujte se do ujutru, ja izuzetno retko gresim u proceni igraca. Za NBA sam poslednji put pogresio kad sam Dzamala Mareja nazvao cirkuzantom koji se nece zadrzati u ligi, ali u stvarnosti je samo prolongirao cirkuzantsku fazu. 2 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Darko said: Uh, meni su ovo baš hot tejkovi. 3 hours ago, doragan said: Ima i cudnijih izbacaja, pa nekako ulaze...doci ce to na svoje,a uostalom i da se to ne desi, mislim na sut za tri, ima svasta u repertoaru, Dzon Stokton za 21.vek! A ovo nije hot tejk? 😁 Rekla bih mnogo jači nego to što je NPK napisao. 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Darko said: Da. Elaboriraj zbog cega to mislis? IMO trenutno ne postoji nijedan parametar koji to pokazuje, cak i da se pretvaramo da nije vec imao jako ozbiljne povrede u karijeri.
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 6 minutes ago, McLeod said: Radujte se do ujutru, ja izuzetno retko gresim u proceni igraca. Za NBA sam poslednji put pogresio kad sam Dzamala Mareja nazvao cirkuzantom koji se nece zadrzati u ligi, ali u stvarnosti je samo prolongirao cirkuzantsku fazu. po tebi je josh giddey top15 igrac u ligi. 2
Recommended Posts