NikadProtivKaline Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago sta ostaje nagetsima ako ih jonas ispali? mo wagner, precious, bagley, mo bamba? moze precious + cp3 i da se zatvara radnja
40Wins Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago jbt secam se kad sam pred draft gledao neke snimke pa sam bio u fazonu, ako vec nece doncica, nek SAC bira Mo Bambu ili JJJ, a ne MB3. Na kraju obojica ispadose smecari. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kad se setim kako se svojevremeno svršavalo na Bambu i njegov wingspan, pa još šutira trojke. Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. 5 1
40Wins Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Ali je možda najveći hajp bio u vezi Aytona, sećam se još Wooka kako je govorio da je to novi Tim Duncan, samo talentovaniji i fluidnijih pokreta. Da li se secas, jel Frensa i onda bio u depri jer ce da se bira Ayton ili je pokazivao znake optimizma? Kakav je to draft hajp bio, secam se Beonegra koji pise: Srecan Ayton Divcu i svima koji slave, nema sanse da Kokoskov zaobidje Doncica. 😄 Mada Ayton na kraju verovatno ni Sakramentu ne bi nista mnogo doneo, jer bi se vrv skenjao.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da je Francis i tada, optimista po prirodi kakav jeste :D, isticao taj loš Aytonov karakter i loš drajv za igrom i napredovanjem. 3 4
Wook Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 39 minutes ago, NikadProtivKaline said: sta ostaje nagetsima ako ih jonas ispali? mo wagner, precious, bagley, mo bamba? moze precious + cp3 i da se zatvara radnja Nick Richards je na trejd bloku. Možda da probaju nešto ... Možda još bolji Theis koji je solidan defanzivac i može da pogodi trojku. Ovo što je na FA osim Horforda ne vredi ništa.
gggggggg Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago boucher je navodno bio zelja za trejd cele prosle sezone tako da eto njega mogu dovesti. achiuwa je slobodan igrac, lyles, thomas bryant, bassey. to su neke od boljih opcija.
NikadProtivKaline Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago bryanta su probali i zajebali se kontam da se uopste ne razmislja u tom pravcu 1
Bugl Khan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 hours ago, Darko said: Ok, sada razumem. Ne znam ko je to rekao ali meni je Zubac jedan od najboljih centara u NBA posle Jokića. JJJ je četvorka pa i nisu baš za poređenje ionako. Bili su za usporedbu jer nisu mogli vjerovat kako mogu pitati takvu glupost. Skokovi su za centra bili apsolutno nebitni, kao i double double. Mislim da je odgovor bio da je JJJ toliko bolji jer šutira tricu i kreira si šut, tako nešto. Mislim da je on ipak centar. U biti, ja ga gledam kao Bama ili Davisa. I slušao sam ga zašto je Jokić teži za čuvanje od ostalih. Rasprava je bila za centarsku poziciju. Naravno da neću usporediti Zupca i Shaia i tvrdit da Zubac bolji jer ima više skokova.
Bugl Khan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 hours ago, 40Wins said: lol koje su opcije Nagecima ako ode JoVal? Slazem se da je do jaja sto su uspeli da se rese Sarica i dovedu njega, ali takodje se slazem da bi im za PO bio neupotrebljiv. Neki level G5 finala protiv Majamija, kad je Deandre morao da udje jer je Jok brzo napravio dva faula. Ma di ide? Čovjek je 13 godina u NBA, a playoff CV mu je kao Embiidov. Prošao bi koji put prvu rundu (i to na Istoku), onda bi naišao na neki od LeBronovih supertimova i bilo bi gotovo. Na Zapadu, naravno, u životu nije dobio seriju. I sad kad odjednom ima šanse uzet prsten prvi put u životu, i to bez da se oznoji, će otići u PAO. Frajer je zaradio 100+M, mislim da mu je bolje uzet 5.5M i igrati ulogu u eventuialnoj šampionskoj momčadi, nego iću u Grčku ili Tursku. Tamo će pare bit i sljedeće godine. I one iza. I one iza. 1
40Wins Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Bugl Khan said: Ma di ide? Čovjek je 13 godina u NBA, a playoff CV mu je kao Embiidov. Prošao bi koji put prvu rundu (i to na Istoku), onda bi naišao na neki od LeBronovih supertimova i bilo bi gotovo. Na Zapadu, naravno, u životu nije dobio seriju. I sad kad odjednom ima šanse uzet prsten prvi put u životu, i to bez da se oznoji, će otići u PAO. Frajer je zaradio 100+M, mislim da mu je bolje uzet 5.5M i igrati ulogu u eventuialnoj šampionskoj momčadi, nego iću u Grčku ili Tursku. Tamo će pare bit i sljedeće godine. I one iza. I one iza. Evo sad pisu da danas slece u Atinu da zavrsi sve oko pregovora. 1 1
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Bugl Khan said: Ma di ide? Čovjek je 13 godina u NBA, a playoff CV mu je kao Embiidov. Prošao bi koji put prvu rundu (i to na Istoku), onda bi naišao na neki od LeBronovih supertimova i bilo bi gotovo. Na Zapadu, naravno, u životu nije dobio seriju. I sad kad odjednom ima šanse uzet prsten prvi put u životu, i to bez da se oznoji, će otići u PAO. Frajer je zaradio 100+M, mislim da mu je bolje uzet 5.5M i igrati ulogu u eventuialnoj šampionskoj momčadi, nego iću u Grčku ili Tursku. Tamo će pare bit i sljedeće godine. I one iza. I one iza. I ja tako mislim ali izgleda da sleće u Atinu. U svakom slučaju, bar su se Nuggetsi otarasili Šarića a da nisu ništa platili za to. 1
gggggggg Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: bryanta su probali i zajebali se kontam da se uopste ne razmislja u tom pravcu istina. u svakom slucaju ako se ne varam denver ima sada full mle sto je oko 14 miliona. steta sto nema fa igraca kome vredi dati te novce. bio bih zadovoljan sa nekom kombinacijom igraca boucher - payton. 2
Wook Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šteta za Denver. Horford gotovo sigurno ide u GS. Najbolji na FA im je Boucher. Ako hoće da kopiraju šampionski tim, on bi bio na mestu Jeff Greena i donosio im poene i of skokove sa klupe. Centra nema bukvalno nijednog.
Wook Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, gggggggg said: istina. u svakom slucaju ako se ne varam denver ima sada full mle sto je oko 14 miliona. steta sto nema fa igraca kome vredi dati te novce. bio bih zadovoljan sa nekom kombinacijom igraca boucher - payton. Možda Amir Coffey umesto Pejtona. Atletičan lik, solidan defanzivac, prošlu sezonu 9,7 pts iz 41% za 3.
Bugl Khan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 19 minutes ago, Darko said: I ja tako mislim ali izgleda da sleće u Atinu. U svakom slučaju, bar su se Nuggetsi otarasili Šarića a da nisu ništa platili za to. Ako stvarno ode u Grčku, onda u Denveru nisu normalni. Oni računaju da će Jokića mijenjati Holmes. Kad pomisliš konačno imaju rezervnog centra, šipak. Run Joker to the ground. Mislim da je ovo njihov način razmišljanja: Jokić je najbolji na svijetu, i uz to igra non stop. Šta će nam rezervni centar, kad nem prvi ne treba odmor. Ako se kojim slučajem ozlijedi da s terena izbiva nekih 2-3 mjeseca, sezona je ionako propala, s rezervnim centrom ili bez.
NikadProtivKaline Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Bugl Khan said: Ako stvarno ode u Grčku, onda u Denveru nisu normalni. Oni računaju da će Jokića mijenjati Holmes. Kad pomisliš konačno imaju rezervnog centra, šipak. Run Joker to the ground. Mislim da je ovo njihov način razmišljanja: Jokić je najbolji na svijetu, i uz to igra non stop. Šta će nam rezervni centar, kad nem prvi ne treba odmor. Ako se kojim slučajem ozlijedi da s terena izbiva nekih 2-3 mjeseca, sezona je ionako propala, s rezervnim centrom ili bez. nisam siguran da je ovo bio plan denvera od pocetka 1
Ludi za Poli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izgleda da bi Beal mogao dobiti buyout od Sunsa.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sigurno da nije bio plan, ali opet mora se reći da su u plusu u odnosu na stanje pre sveg, jer su se ipak rešili Šarića. Ali sve pod uslovom da stvarno uspeju da nabodu nekog normalnog centra. 4
gggggggg Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 36 minutes ago, Wook said: Možda Amir Coffey umesto Pejtona. Atletičan lik, solidan defanzivac, prošlu sezonu 9,7 pts iz 41% za 3. jep. mozda je on i bolja opcija od paytona koji se povredi svaku trecu utakmicu.
Bugl Khan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 50 minutes ago, NikadProtivKaline said: nisam siguran da je ovo bio plan denvera od pocetka Ne možemo znat. Ali ja mislim dok se tzakve stvari rade, da je Jonasu objašnjeno koliko minuta, kakva uloga....al šta ja znam o tome, ne poznam nikoga u NBA. Znam lika koji je igrao u NBA, ali na bok bok.
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam uglavnom provalio nakon 6,7 odgledanih koledz tekmi da je Bagley go falus. U JJJ-u nisam video nista izuzev vekikog defanzivnog potencijala, ali sam bio u fazonu da li bih birao igraca u top3 ako mislim da je u najboljem slucaju neki pokretljiviji Gobert... Za Bambu sam mislio da nije nista losiji prospekt od Aytona cije sam gotovo sve utakmice na Arizoni odgledao i video da je jedan lenji mrtvak bez ikakvog zara i kompetitivne prirode. Kad se setim one tekme protiv Buffala... Majko, pa njega su unakazili bekcici Billsa - Clark koji je fazon 180 i to samo vikendom i guzicavi Massinburg. Onda se na to nadovezala izjava kako mu je cilj samo 2nd contract i tu je sve bilo jasno. Hteo sam da se isecem kad smo propustili Luku. Trae do sad nije dobacio onoliko koliko sam mislio, ja sam bio ubedjen da nije narocito losiji igrac od Luke u perspektivi, ali je zapatio neke lose navike i nije dobacio do onog nivoa plejmejkinga za koji sam bio ubedjen da je sposoban. Kal me je pozitivno iznenadio, nisam mislio da ce biti ista vise od solidnog igraca za popunu rostera. Hajp je bio veliki za tu klasu, mada meni licno ne toliko jer sam video Luku i Younga kao jedine bas prave generacijske talente. Ali zato ona generacija pre te - Smith Jr, Fultz, Ball, Jackson, Tatum, Isaac, Fox, Markkanen... Tu mi je bilo bas tesko da skontam koga bih pre, pa jos onda dalje kasnije u toj prvon rundi - Bam, oba Collinsa, a posebno Ogugua, pa Allen... Uh, da sam mogao, tad bih draftovao jedno 7 igraca koliko mi se svidjala ta generacija u vreme samog drafta. 2
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Bugl Khan said: Ako stvarno ode u Grčku, onda u Denveru nisu normalni. Polako, što ulećeš u zaključke? Moguće je da su mu već našli zamenu, ajmo da sačekamo bar par dana da vidimo šta će biti. Ako su ga pustili bez plana B, onda jeste glup potez. Igrač je na ugovoru i ne može da radi šta mu se ćefne bez saglanosti kluba. Edited 10 hours ago by Darko
Recommended Posts