freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: Jedan lik na Redditu, mislim da je sportski lekar, ali moguće je da grešim, je imao jako logično objašnjenje. Osim što su igrači jači, brži i ekplozivniji nego ranije, on izdvaja specifičnost savremenog basketa. Igrači često ostaju na trojci ili još dalje i prime loptu dosta slobodni, a onda jure ludački closeoutovi odbrane. U toj situaciji, igrač sa loptom fintira i eksplodira iz sve snage, savijajući stopalo i koristeći Ahilovu tetivu do maksimuma, kako bi se eksplodiralo u blowby. AKumuliranje ovakvih kretnji pravi svojevrsni histerezis napona na tetivama i, kad se doda surov raspored, dolazi do češćeg pucanja. Ne kažem da je tako, samo mi je delovalo jako logično. 5
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat Dali smo dva pika druge runde Brooklynu da možemo birati kao 36 Fleming bi bio pogodak samo tako. Ako ne onda Thiero.
stoudemire Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) nova uprava agresivna na draftu, to mi je drago da vidim. sad imamo 31. i 41. pika, a gambo kaže da dižu fleminga prvo. Edited 4 hours ago by stoudemire 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) And Fleming it is. Sjajno odrađen draft. Još da sve to klikne na terenu. Čeka nas zanimljiva letnja liga. Edited 3 hours ago by bodo
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, ljutikrilo said: koliko centara sad imate u rosteru? 4.Nick Richards je odd man out.
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago mi pokupili visokog francuza koji je dobar napadač ali rupa u odbrani... ok je skot peri odradio ovaj draft, ja zadovoljan
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @SteveFrancis#3 moze koja za Adou Thiero? izgleda da je neki zajeban atleta Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Recommended Posts