freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: Jedan lik na Redditu, mislim da je sportski lekar, ali moguće je da grešim, je imao jako logično objašnjenje. Osim što su igrači jači, brži i ekplozivniji nego ranije, on izdvaja specifičnost savremenog basketa. Igrači često ostaju na trojci ili još dalje i prime loptu dosta slobodni, a onda jure ludački closeoutovi odbrane. U toj situaciji, igrač sa loptom fintira i eksplodira iz sve snage, savijajući stopalo i koristeći Ahilovu tetivu do maksimuma, kako bi se eksplodiralo u blowby. AKumuliranje ovakvih kretnji pravi svojevrsni histerezis napona na tetivama i, kad se doda surov raspored, dolazi do češćeg pucanja. Ne kažem da je tako, samo mi je delovalo jako logično. 4
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 53 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat Dali smo dva pika druge runde Brooklynu da možemo birati kao 36 Fleming bi bio pogodak samo tako. Ako ne onda Thiero.
stoudemire Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) nova uprava agresivna na draftu, to mi je drago da vidim. sad imamo 31. i 41. pika, a gambo kaže da dižu fleminga prvo. Edited 31 minutes ago by stoudemire 1
bodo Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ostalo je dobrih igraca u drugoj rundi. Znaci Raynaud, Fleming ili Thiero i i'm a happy cat
Recommended Posts