LayupFromTheMidget Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Slava Halibanu, kakvi clutch bogovi samo da odbrane ovo sada 2 1
033zero330 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Idemo istočno-žuti stejt! Kad već nema zapadnog... 1
Carl Johnson Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago SGA je bas jako prodao ovo. Prvo ga je zalepio Siakam na plus 3, pa ga nije zagradio kad je Nemhart bacio erbol, i na kraju glavinja i masi poslednji sut
doragan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jedva cekam novi klip sa DangerousAI,gde ce da opleltu po SGA!
Darko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva utakmica, svaka čast!! Ne predaju se Indijanci. OKC i SGA prodali dobijenu utakmicu kao protiv Game 1 u Denveru, baš mi je drago. Skoknuo sam od sreće kada je Hali dao onaj koš. 7
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva ekipa, ovo je nestvarno...Šta rade ovi ljudi? 🙂 Koji put u ovom plejofu okreću naizgled izgubljen meč? Ludjak Hali opet klačovo. Kakva mentalna stjena i on, a i cijela ekipa Indijane. Real MVP!
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, 40Wins said: nisam dobro Nemoj da skaces sa zgrade. Jbt neunistivi su. Al dobice ovo na kraju OKC.
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hali nastavlja jako po hejterima. Ice in veins Alal mu vera, a i celoj ekipi Pacersa, koju su svi unapred otpisali u ovom finalu. 6
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 13-15 strasne stvari.Ovo se ne bi ni MJ postideo. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pustila ih Oklahoma, da ne bude metla nego gentelman sweep.
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Baš mi je drago. Opasna ekipa. Indijana ima 8 igrača na preko 16 minuta, plus još dva sa 8. 6 igrača sa preko 10 poena. 56-39 u skokovima za Indijanu. 24-13 u asistencijama. Nisam gledao, sad ću popodne na miru, ali po ovome deluje da je pobedila košarka nad industrijom... 1
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ulazim u bandwagon! Steta sto je dres ruzan, inace bih lagano uzeo Halijev dres.
RatzenStadt Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako ova Indiana osvoji, prestajem da pratim NBA i palim dres Muki Blejloka da izbrisem sve tragove i mostove koji su me povezivali sa ligom. Ovo ce biti bolnije od svake Bostonove titule : ( 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Našao sam kad ću da se prebijem kao đubre. Šta sam noćas propustio?! 1
Recommended Posts