MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:04 AM Posted Sunday at 10:04 AM (edited) Glup "smesan" tvit na svakom nivou. Mozda bi imao polu-smisla da je Hali usao u finale cim je trejdovan iz Kingsa. Zanemaricemo sitnicu da bez Paskala ne bi video finale. Edited Sunday at 10:10 AM by MC Thunder 2 2
MrTripleDouble Posted Sunday at 10:12 AM Posted Sunday at 10:12 AM 4 hours ago, Darko said: Ko god da pobedi, prvi prsten u istoriji franšize. Me likey. Ne bi se reklo
doragan Posted Sunday at 10:58 AM Posted Sunday at 10:58 AM Dalton nek dodje u Denver,mnogo mi se dopada, bice od njega dobar igrac a i legao bi Denveru ko budali samar.Sto se finala tice...Indi ima sanse ako im krila i centri budu bolji od kolega Oklahome, jer realno OKC ima bekove solidno jace i bolje.A i klupa da zadrzi ovaj nivo do sada ne bi bilo lose.Dakle,Paskal i klupa u prevodu.
Darko Posted Sunday at 12:01 PM Posted Sunday at 12:01 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Ne bi se reklo Na šta misliš?
Geronimo Posted Sunday at 12:08 PM Posted Sunday at 12:08 PM Floor general Hali vs floper Shai Ne bojim se lava Paskal vs rukometasi Gromova Uvek na trade list, zauvek Pejsers Majls vs lazni Porzingis i lazni Nemac Ajmo Indijana! (Ok, realno 4-1 za OKC) 3 5
MrTripleDouble Posted Sunday at 12:24 PM Posted Sunday at 12:24 PM 19 minutes ago, Darko said: Na šta misliš? Knjigovodstveno OKC su pravni naslednici Sonicsa(franzise), pa titula iz '79 pripada njima. Kada se Supersonics u bliskoj buducnosti vrate u ligu boze zdravlje, onda se i ta titula vraca u njihove vitrine. Do tada Thunder imaju tu titulu. 😕 1 hour ago, 40Wins said: nisam dobro pusti jedan turbo bratko, garantujem pogorsanje zdravstvenog stanja 1 1
Ludi za Poli Posted Sunday at 12:47 PM Posted Sunday at 12:47 PM Mislim da se dosta zanemaruje kakav je ustvari elitni i rijedak kvalitet Halijev playmaking pri onakvoj brzini igre i da pri tome ima sigurnost lopte kao prime CP3. Citava ekipa Pacersa igra nevjerovatno brzo, skoro niko ne zadrzava loptu po primanju nego odmah ide ili sut ili pas ili dribling sto omogucava da imas po 3-4-5 "valova" napada u jednom posjedu i uz to se jos svi dosta krecu po oslobadjanju lopte. Generalno jako zajebano za braniti, pogotovo ekipama koje nemaju 5 pokretljivih defanzivaca. Problem u finalu ce im biti sto OKC ima bas pokretljivost odbrane kakvoj niko u ligi nije ni blizu. Sumnjam da mogu ozbiljno ugroziti OKC mada bih volio bas neku epsku seriju pa da se popisaju po ovim budalama sto su vec krenule s pricom kako finale te dvije small market ekipe niko ziv nece gledati. 7
McLeod Posted Sunday at 01:55 PM Posted Sunday at 01:55 PM Mislim da ce finale biti neizvesnije nego sto se ocekuje, ali da ce OKC ipak osvojiti. Naredne dve nedelje utakmice su kljucne 1
Don Dusko Posted Sunday at 02:27 PM Posted Sunday at 02:27 PM Nije ni Mek svemocan no sa ovim Indijanine sanse rastu. 1 1
HAMMER Posted Sunday at 06:20 PM Posted Sunday at 06:20 PM da li je vreme da se 24-25 bili su dobri baner digne u medisonu? vini? 1
Ludi za Poli Posted Sunday at 09:41 PM Posted Sunday at 09:41 PM Izgleda da su Pelsi spremni trejdovati sve sto imaju. Herb Jones i Trey Murphy su tu vjerovatno daleko najzanimljiviji igraci za ekipe kojima je cilj napasti titulu. Pogotovo rekao bih Lakersima i Nuggetsima. Pitanje je sta ce traziti Pelikani za njih dvojicu, interesa sumnjam da ce nedostajati. Stvarno ce bit ludilo ovaj FA.
BattleBender Posted Sunday at 10:02 PM Posted Sunday at 10:02 PM Nista novo, OKC osetni favorit, ali Indy stvarno zanimljiva ekipa. Ja sam zagotivoo Hali-a zbog hejta koji dobija. Moram da budem suprotna strana kada se toliko hejta igrac koji nije glup, i igra basket sa IQ. Meni je CP3 u top5 antipaticnih njusaka, pa ga nisam nikad hejtao. Ne obozavam ga, ali ne mogu da ga vestrbrukišem...
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 10:08 PM Posted Sunday at 10:08 PM Siakam je fantastican komplementari pis, nema boljeg 2A u ligi. I u tituli Rapsa je isto bilo. 5
gggggggg Posted Sunday at 10:13 PM Author Posted Sunday at 10:13 PM 30 minutes ago, Ludi za Poli said: Izgleda da su Pelsi spremni trejdovati sve sto imaju. Herb Jones i Trey Murphy su tu vjerovatno daleko najzanimljiviji igraci za ekipe kojima je cilj napasti titulu. Pogotovo rekao bih Lakersima i Nuggetsima. Pitanje je sta ce traziti Pelikani za njih dvojicu, interesa sumnjam da ce nedostajati. Stvarno ce bit ludilo ovaj FA. ne vidim zasto bi trejdovali ovu dvojicu. pogotovo jonesa, kojeg ce sledece sezone moci produziti i tako mu povecati vrednost. 2
SteveFrancis#3 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 5/31/2025 at 9:47 PM, gggggggg said: Bice Ott ili Quinn. Prvi je MSU veza, naravno, klasika.
Dracarys Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pa nije ni Herbert neka igračina. Napadački je skoro pa neupotrebljiv ako ga trica ne sluša. Već trejd Marfija bi bio čudan. Možda je ljudima dosadilo da ga gledaju kako se krši svake sezone. Pelikani nisu imali sreće ni sa draft lutrijom. Šutnuli su Ingrama, a praktično nisu ništa dobili. Projekat Herberta na centru je propao zbog povreda ekipe, pa tako nemaju ni dobrog centra koji će biti komplementaran sa Zajonom. Sada se sve više priča o MPJ koji bi mogao da igra sa Marejem i Zajonom zbog svog šuta, a Marfi bi išao u Denver.
Darko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 14 minutes ago, Dracarys said: Sada se sve više priča o MPJ koji bi mogao da igra sa Marejem i Zajonom zbog svog šuta, a Marfi bi išao u Denver. Nadam se da si u pravu. Murphy ima 36% na 8 pokušaja za 3, MPJ 39.5% na 6.8 igrajući sa Jokićem. A još igra odbranu. Ne vidim zašto bi Pelikani to uradili al dobro. A, sada videh - propustio je oko 30 utakmica ove i prošle sezone. Opet, ja bi ga doveo umesto MPJ-a. Edited 20 hours ago by Darko
gggggggg Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Bice Ott ili Quinn. Prvi je MSU veza, naravno, klasika. neverovatno da nije kupio detroit. svima bi bilo mnogo lakse.
delgado Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago @Darko Jesi ti jednom ili vise puta osvojio ovu prognozu ? Bese prosle godine si uzeo ili sam nesto pobrkao ? Znam da si bio drugi iza mene 2023. da smo bili do kraja u trci za trofej, i Majamijeva pobeda je sve resila jer si ti igrao metlu a ja 4-2, da je bilo bas tesno. Ocigledno je da si jak prognozer, nema staTM Malo sam se digao posle pogodjenih finala konferencija za koja sam bio prilicno siguran i izvucenih 45 poena, pa sam sa 40. skocio na 20. mesto, ali i dalje tanka predstava ove sezone.
Darko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 minutes ago, delgado said: @Darko Jesi ti jednom ili vise puta osvojio ovu prognozu ? Bese prosle godine si uzeo ili sam nesto pobrkao ? Znam da si bio drugi iza mene 2023. da smo bili do kraja u trci za trofej, i Majamijeva pobeda je sve resila jer si ti igrao metlu a ja 4-2, da je bilo bas tesno. Ocigledno je da si jak prognozer, nema staTM Hvala, imam više sreće nego pameti Mada se trudim da ne prognoziram navijački, to ipak pomaže. U pravu si, završio sam drugi ili treći 2023-e. Nisam još osvojio, ovo bi bio prvi put ako uspem. Igraĉu na OKC pošto mislim da će osvojiti, iako mi se više dojmi igra Indijane i radije bih njih video kao šampione. 1
delgado Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mislim da si drugi, tik i za mene. Za sebe pamtim titulu iz 2016. i to ubedljivu na "otvaranju igrice" i iz '23, kao i jake plasmane '19 kada sam zavrsio tik iza Vinija cini mi se, i '20 sam bio prvi posle prvog kola i self-sabotirao sam se jer nisam verovao u Majami ni protiv Milvokija, a ni protiv Bostona 😕 Ista stvar me mogla prodati i '23, ali i ti si igrao na Boston i svi konkurenti u ECF. Ostalih godina nisam bio nesto.. Steta sto Fritrina baza ne pamti stare rezultate i plasmane, no dobro, i dalje mislim da dve titule niko nema sem mene 😛 Bice vrhunsko finale, sto se mene tice posle ispadanja LAL najbolje moguce. 1
Recommended Posts