Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:25 PM Posted Friday at 07:25 PM Boga mi preozbiljne optuzbe na racun Ziona. Silovanje, zlostavljanje i jos dosta toga odvratnog. 1
Dracarys Posted yesterday at 04:30 PM Posted yesterday at 04:30 PM Veću protekciju je imao Džoki, nego Šajko. Može se videti i po statsima. I to u ono doba niskog pace-a. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:43 PM Posted yesterday at 04:43 PM (edited) 17 minutes ago, Dracarys said: Veću protekciju je imao Džoki, nego Šajko. Može se videti i po statsima. I to u ono doba niskog pace-a. Dobar pokusaj ali game 4 54 poena. Shajko bi u Paul Pierce stilu izasao na kraj sa ovim Knicksima Edited yesterday at 04:48 PM by Miki28 Lakers in 5 edit 4
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Fantastični Indijanci, lagano i više nego zasluženo! Još ''glupe'' redneck-e da otresete i biće sve u redu - košarka je na dobrom putu...
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dobro je što i u Indiani nisu rednecksi. Biće jebeno protiv Thundera ali i ovo je uspeh za koji je malo ko davao Pacersima šanse pre i tokom sezone. 7
nonick Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Ječmendo said: Fantastični Indijanci, lagano i više nego zasluženo! Još ''glupe'' redneck-e da otresete i biće sve u redu - košarka je na dobrom putu... Pa dobro, nije baš lagano ali jeste mnogo zasluzeno. Hicks vs Knicks, oni sebe zovu tako. 🙂 Go Indiana! 2
Budžak Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) oklahoma i indijana, šljaka decentralizacija... Edited 14 hours ago by Budžak 1 1
Darko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ko god da pobedi, prvi prsten u istoriji franšize. Me likey. 5
Milos 3.14 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Čestitke Indijani. Hali po meni opljačkan ipak je on motor tima. Može za Votsona, da učinimo jezerdžijama. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago @Milos 3.14 znaci Knecht je taj koji ce biti orevaga za dovodjenje najboljeg igraca danasnjice. 2 seljobera u dresu Lakersa. Moze 1
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @freethrow, jel možeš da zaključaš serije i uneseŝ rezultate da vidimo gde smo, hvala!
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja znam da sam izgubio. 2x se kladio protiv Niksa i izgubio tu i 1 za njih i opet izgubio. Dosli mi glave...
Manu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago On 5/26/2025 at 11:23 AM, Manu said: Moram i još jednu stvar da napomenem, jako me nervira što je Nesmith primarni defanzivac na Brunsonu pored Nembharda koji igra 3 puta inteligentiju odbranu i bolje mu čita kretnje. Prava stvar bi bila da se mnogo češće smenjuju i da ga Nesmith umara svojom fizikalnošću na počecima četvrtina recimo, ali da ga za bitnije posede preuzima Nembhard. Celu seriju Brunson prelagano kreira sebi otvorene šuteve ili izvlači polaganja/faulove protiv Nesmitha. Vreme je za jedan pejaTM omaž 4
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne otpisujte u NBA finalu tim koji puca iz svih oruzja, moze da trci pun tempo do sutra i sutira 51% za 3 kad je najvaznije. 1
freethrow Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 59 minutes ago, Darko said: @freethrow, jel možeš da zaključaš serije i uneseŝ rezultate da vidimo gde smo, hvala! Izvinjonjo, sebično sam pristupio akciji jer sam rano ispao iz bilo kakve priče- Prvi si, dosta ubedljivo, čestitke. Unesimo prognoze za finale. https://freethrow.pythonanywhere.com/scoreboard Edited 11 hours ago by freethrow 1
Recommended Posts