Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
32 minutes ago, Ječmendo said:

Pokušava noćas Thibs malo da promiješa karte, neizvjesno je da li će pomoći. Pacersi već po običaju dobri. 

Jebeno je da sakrijes Brunsona i Kata, mislim jebeno je 1 da sakrijes posto tog jure.
TJM im sam pravio razliku na startu 2/2.
Jedini problem sto OKC nije tanka pa ova 10man rotacija nece biti toliki plus.

EDIT: kakve retardirane faulove pravi brunson 

Edited by LayupFromTheMidget
Posted

Daleko su Gromovnici još od prolaza. Najveća snaga Indijane nije u dužini rotacije, koliko u kvalitetnoj, super brzoj, istovremeno i vrlo inteligentnoj igri u kojoj koriste svoje komparativne prednosti. Imaju dosta high IQ igrača koji su dobri ball handler-i i to će im dosta značiti u eventualnom finalu sa OKC. Ostaje pitanje koliko će fizički moći da im ispariraju, ali svakako vjerujem da bi serija bila vrlo kompetitivna. 

Posted

Izgleda da se Nesmith ozbiljno povrijedio, ovog puta je uganuće zgloba izgledalo dosta gadno. :classic_sad: Ogromna šteta, jer bi on bio primarni čuvar i na SGA i na Antu u finalu. Nadam se da će imati dovoljno vremena za oporavak...

• Tuzno 2
Posted
12 minutes ago, Ječmendo said:

Izgleda da se Nesmith ozbiljno povrijedio, ovog puta je uganuće zgloba izgledalo dosta gadno. :classic_sad: Ogromna šteta, jer bi on bio primarni čuvar i na SGA i na Antu u finalu. Nadam se da će imati dovoljno vremena za oporavak...

Ima 11 dana do finala.

• Tuzno 1
Posted

Nedovoljno ako je ozbiljnije uganuće zgloba ili nešto još gore. Zbog zgloba je već pauzirao 35 utakmica u sezoni. Pacersi prvo moraju da završe ovaj meč, jer u slučaju poraza serija opet postaje otvorena. 

Posted

Čim vraćaju ovakvog Nesmitha ušla voda u uši. Nije dobro za Pacerse. S druge strane, možda je dobar znak da povreda ipak nije ozbiljnija i da će svakako biti na raspolaganju u eventulanom finalu.

Inače, još jednom se pokazuje da je najopasniji rezultat protiv Knicksa vođstvo od tačno 20 razlika. :s_d: Dva puta su preokrenuli protiv Bostona i imaju solidnu šansu da isto ponove noćas protiv Indijane. 

• Like 1
Posted

Potpuno zasluženo su Knicksi ovo preokrenuli.:thumbsup: Lošiju partiju Brunsona su nadoknadili odličnom timskom igrom i solidnim doprinosom s klupe. Serija se vraća u zonu neizvjesnosti...

Posted

Kakav posao rade na kanalu Dangerous AI, iskidah se..Karla je ponovo postao Karl...Mada, Indijana dobija seriju, al'nisu Niksi zasluzili metlu,bolje ovako.I pobedise uprkos kilavom izdanju Brunsona, kapa dole!

Posted

Poraz koji ide na dušu Turneru rekao bih. Hajde što mu je KAT radio šta je hteo u napadu, nego ga je udarilo na ego i pokušao da mu vrati na drugoj strani i time prosuo neke jako bitne posede ishitrenim pripaljivanjem za 3 poena.

Takođe, Indijanini bekovi su sinoć pokazali ozbiljan nedostatak samopouzdanja kada je trebalo zatvoriti utakmicu, svi redom su prebacivali odgovornost na Siakama. Nisam to očekivao, ali je razumljivo pošto niko od njih nije navikao na nošenje sa takvim pritiskom. Ipak, tako se ne postaje šampion.

Moram i još jednu stvar da napomenem, jako me nervira što je Nesmith primarni defanzivac na Brunsonu pored Nembharda koji igra 3 puta inteligentiju odbranu i bolje mu čita kretnje. Prava stvar bi bila da se mnogo češće smenjuju i da ga Nesmith umara svojom fizikalnošću na počecima četvrtina recimo, ali da ga za bitnije posede preuzima Nembhard. Celu seriju Brunson prelagano kreira sebi otvorene šuteve ili izvlači polaganja/faulove protiv Nesmitha.

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Da je recimo Garland umesto Haliburtona u Indiani, to bi bila mozda i najgotivnija non-suns druzina ikad.

A što te Hali toliko napinje? 😄 

Posted

Isto sam hteo da pitam, ja znam sto ga ne podnosim, jer je mali kenjator koji je odmah pljuvao fransizu cim smo ga trejdovali, ali ne znam sto je tebe trigerovao?

Posted
14 minutes ago, Manu said:

Moram i još jednu stvar da napomenem, jako me nervira što je Nesmith primarni defanzivac na Brunsonu pored Nembharda koji igra 3 puta inteligentiju odbranu i bolje mu čita kretnje. Prava stvar bi bila da se mnogo češće smenjuju i da ga Nesmith umara svojom fizikalnošću na počecima četvrtina recimo, ali da ga za bitnije posede preuzima Nembhard. Celu seriju Brunson prelagano kreira sebi otvorene šuteve ili izvlači polaganja/faulove protiv Nesmitha.

Slazem se sa opservacijom ali kakve otvorene suteve, ovo sto Branson radi je prilicno nenormalno, bukvalno Jordanesque.

Posle Dzordana, Kobi, Rouz i eventualno Vejd su igrali ovako, protiv ovakve odbrane. Nisam ovo video 10 godina minimum od nekog beka.

• Like 1
Posted

Mislim, I don't judge, I'm just curious 😄 

3 minutes ago, 40Wins said:

Isto sam hteo da pitam, ja znam sto ga ne podnosim, jer je mali kenjator koji je odmah pljuvao fransizu cim smo ga trejdovali, ali ne znam sto je tebe trigerovao?

Hahah pa naravno, ne znam zašto je ovo problem. No karma is a bitch, veoma brzo se pokazalo da ste se kladili na pogrešnog konja igrača. 

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Da je recimo Garland umesto Haliburtona u Indiani, to bi bila mozda i najgotivnija non-suns druzina ikad.

Jes samo bi onda bili play-in ako i toliko kao i svaka ekipa u kojoj je Garland najbolji igrač.

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Slazem se sa opservacijom ali kakve otvorene suteve, ovo sto Branson radi je prilicno nenormalno, bukvalno Jordanesque.

Posle Dzordana, Kobi, Rouz i eventualno Vejd su igrali ovako, protiv ovakve odbrane. Nisam ovo video 10 godina minimum od nekog beka.

Igra Brunson neverovatno i mogu samo da mu skinem kapu, ali imam jak utisak da mnogo lakše kreira separaciju protiv Nesmitha nego Nembharda. Sa druge strane, moguće je i da se drze ovakve šeme zato što je Nembhard fenomenalan defanzivac bez lopte i ima sjajan osećaj kada moze da udvaja.