aleksandar2806 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Ludi za Poli said: Sta je tacno sabotaza u potpisu Adelmana na duze staze? Covjek se odlicno pokazao u PO, jako dobro je vodio debelo limitiranu ekipu sa uzasnom rotacijom van petorke. Uostalom, Adelman je uz Malonea najzasluziji sto Denver godinama ima jedan od naorganizovanijih napada u ligi. Napad denvera koji se igra i danas je dizajnirao Chris Finch ne Adelman 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Malo je i do ovog coeka A smejali ste se Lecoachu. 2
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, aleksandar2806 said: Napad denvera koji se igra i danas je dizajnirao Chris Finch ne Adelman Chris Finch je bio asistent u Denveru prije skoro 8 godina. Minnesotta Chris Fincha ima osjetno nizi procenat organizovanih napada ove sezone nego Denver u bilo kojoj od prosle 3. 1
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 hours ago, MrTripleDouble said: Jos Knicksare da pobede večeras game 1 i možeš dumreš Pazi, simpatije su mi ovde na strani Indy koja radi cudesne stvari u ovom plejofu, ima taj neki Dallas 2011 vibe gde oni nikada ne odustaju, stizu ogromne prednosti i pobedjuju ubedljivo u serijama iako utisak mozda nije bas da je moralo u prve 2 serije biti 4-1 npr, kao sto je i Dalas nalupao OKC 4-1 a svaka tekma je bila tesna, pa onda i finale sa Majamijem gde su sve okretali u poslednjih par minuta meceva. Tu je i stari mag Rick Carlisle... Ali skroz su mi gotivni i Knicksi, i stvarno deluje da je trejd Randle+DDV/KAT uspeo za obe ekipe. Ajzea je genije i ako Oklahoma osvoji, trazicu svoj post gde pisem kako mu je trebalo dati svaki cent, a bilo je raznih komentara kako je preplacivanje, ne vredi tih para itd.. 1
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Nadam se da će Jokić zatražiti trejd. Deset godina je u ovoj tužnoj franžizi koja ga očigledno ciljano sabotira. Podario im je prsten i sad je pravo vrijeme da bega iz Kolorada. Adelman 15 godina radi u NBA. U Minnesoti je bio asistent ocu, HoF NBA treneru, (S Blazersima 2x u NBA Finalu i 1x u WCF u 3 godine), bio je asistent Franku Vodelu, i u Nuggetsima je od kad je i Jokić tamo. Rekao bi da zna šta radi. 2
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Preostali kandidati za trenera su Chris Quinn, Micah Nori, Jared Otto, Sean Sweeney i Dave Bliss. Sve asistenti, nadaju se da ce zabosti svog Daigneaulta. S tim sto je njemu FO dao sjajan materijal da sa njim radi, a ne fekalije da od njih pravi pitu. Ako Ishbia misli da ce neki trener carobnjak da mu resi ovaj haos koji je napravio od fransize, jos je ludji nego sto sam mislio. Ako se ne povuku nuzni potezi kroz trejd i draft, moze da dovede kolegijum u sastavu Pop-Phil-Spo i opet bi dobio falus posred cela.
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Preostali kandidati za trenera su Chris Quinn, Micah Nori, Jared Otto, Sean Sweeney i Dave Bliss. Sve asistenti, nadaju se da ce zabosti svog Daigneaulta. S tim sto je njemu FO dao sjajan materijal da sa njim radi, a ne fekalije da od njih pravi pitu. Ako Ishbia misli da ce neki trener carobnjak da mu resi ovaj haos koji je napravio od fransize, jos je ludji nego sto sam mislio. Ako se ne povuku nuzni potezi kroz trejd i draft, moze da dovede kolegijum u sastavu Pop-Phil-Spo i opet bi dobio falus posred cela. Bojim se da ce tu da se napravi neki "country club" atmosfera dje ce te glavne i velike odluke oni da donose a da ti sto budu postavljeni na ta mjesta ce da samo budu placeholderi i da se mjenjaju svako malo. Ima tu medju ovim asistentima materijala za potencijalnog HC, al to je samo bojim se neka vrsta damage controla za te glavase u fazonu eo probali smo i trenera defanzivno orijentisanog, napadacki orijentisanog sa titulom, eo sad nekom mladom asistentu dajemo sansu, fazon radimo sve da nadjemo dobitnu formulu za fransizu - PR prica. Sad ne ide da sa asistentom mozda juris titulu (ko sto se najavljuje nakon zavrsetka sezone), iako uveliko idu glasine o trejdu Duranta, realnije je da ocekujes neki soft rebuild sa nekim od ovih da se za KD dobije nesto nazad sa cim se moze dalje pokrenut neka zdravija prica oko Bookera koji vjerovatno nece nikud. Jednostavno pitanje je samo koliko se moze ta neka patkometrija vlasnika i ovih mu pomagaca, sto su ih nahvatali da po godine nakon braka varaju te zene sa kosarkasicama iz WNBA filijale, pa kad se saznalo trejdovali istu. Treba iskontrolisati te ljude u cilju dugorocnih ciljeva fransize, a pitanje je mogu li. Kad smo kod ljudi kojima ne fali samopouzdanja, evo jedne apsolutne legende koju mislim ni doma ne vole, koliko ga vole na ESPN. Svaki put kad usta otvori covjek je magnet za sve vrste engagementa pa zasto prestati. 2
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spominju da će Denver angažovati GM-a interno , nekog lika Tenzena koji je navodno stručnjak za CBA. Suštinski Krenkeovi škrtice po običaju, vole talente koje posle razvijaju u svim sferama i svim klubovima gde su vlasnici. Nikad nisu spremni da plate i dovedu proveren kvalitet. Jokić ima jednu karijeru 2
Bojdo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Niko ozbiljan se nece prihvatiti da bude GM Denvera. Zarobljeni su da nema nikalvog izlaza jos dugo. Jokic mora da ide.
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago uvek mi se svidja ovo strucnjak za cba kao da je to nesto wow u 2025. godini valjda je logicno da 1 gm treba da zna kako funkcionise cba. i ne gm nego i asistent asistenta gm-a treba da zna sve uzduz i popreko 7
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Okej. El moze za Beala i #29 pik..? Ja prihvatam, šteta što nemam nikakav uticaj na upravu Denvera.
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Bojdo said: Niko ozbiljan se nece prihvatiti da bude GM Denvera. Zarobljeni su da nema nikalvog izlaza jos dugo. Jokic mora da ide. Nisu zarobljeni, imaju dobar plej of testiran kor koji treba razmrdati trejdom MPJ što nije nerealno. Čikago je pun tih igrača, možda bi GSW pristao na neki sajn end trejd za Kumingu. Ima solidnih igrača na FA, samo je potreban sposoban lik. Lejkersi koji su igrački u lošijoj situaciji i isto tako nemaju previše pikova će napraviti bolji tim. 2
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Урош19 said: Ja prihvatam, šteta što nemam nikakav uticaj na upravu Denvera. 1
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, gggggggg said: uvek mi se svidja ovo strucnjak za cba kao da je to nesto wow u 2025. godini valjda je logicno da 1 gm treba da zna kako funkcionise cba. i ne gm nego i asistent asistenta gm-a treba da zna sve uzduz i popreko Ma da bre, Adelman je talentovan i možda bude pogodak, možda je to i ovaj Tenzen, ali kao sa svakim talentom imaš dozu neizvesnosti i kocke
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, 40Wins said: Mrzi me da tražim neki svoj post od pre par meseci, ali u suštini i dalje stojim pri tome da su Fox, Hali, Lavin super igrači, ali da kao prve violine (sa sve lepo posloženim timom), ne mogu da poteraju Sac dalje od prve runde na Zapadu (dok je Mini sa Antom, OKC i Hjuston volšebno varskrsli sa mladim dobrim timovima, SAS dobio vanzemaljca) i da je Sac sve svoje nade prosuo nedraftovanjem Dončića. Pre će se preseliti franšiza u Vegas, nego što ćemo stići do WCF. Cali love već ima 4 tima, verujem da smo mi prvi na listi za odstrel. Ok, naravno da sam baš slan zbog uspeha Indijane, i da žarko želim da Niksi ovo preokrenu, teško bi mi pao Halijev uspeh, ali ne zato što mi je žao propuštenog igračkog potencijala, već zato što je mali kenjao po Sacu kad smo ga trejdovali. pa vegas bi trebao da dobije novu franšizu, onu kojoj bi lebron trebao da bude vlasnik... ili to nije još 100% sigurno? hali kao prva violina, i beg to differ, mislim je oko njega mnogo lakše sklopiti tim, što je indijana i pokazala... foksu je trebao plejmejker na drugog poziciji, potentni trojkaši i još da svi budu dobri defanzivci. mnogo je kume. lavina neću ni da komentarišem, fool's gold, kao i bredli bil. simptomatično mi je da ga je divac jurio kao FA, a monte doveo kao glavni zgoditak u foks trejdu... koliko se sećam, hali je plakao kad smo ga trejdovali i bio prilično šokiran, tako da ako je nešto kenjao, to je bilo u afektu. ja mu opraštam. jedino o čemu trenutno razmišljam je na koji način će vivek i priključenija da prodaju tim i definitvno odjebu iz kingsa... je li moguće, uz sve ove smene trenera i GM-ova da mu je franšiza i dalje profitabilna?
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Milos 3.14 said: možda bi GSW pristao na neki sajn end trejd za Kumingu budibogsnama 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Milos 3.14 said: Nisu zarobljeni, imaju dobar plej of testiran kor koji treba razmrdati trejdom MPJ što nije nerealno. Čikago je pun tih igrača, možda bi GSW pristao na neki sajn end trejd za Kumingu. Ima solidnih igrača na FA, samo je potreban sposoban lik. Lejkersi koji su igrački u lošijoj situaciji i isto tako nemaju previše pikova će napraviti bolji tim. Reaves na ovakvom ugovoru ima vecu trejd vrijednost nego MPJ na svom ugovoru i samo to daje Lakersima prednost u odnosu na Denver. Plus Lakersi imaju Ruija, Gabea, Klebera na isticucim ugovorima, Denver van corea ima samo jos Nnajija na ugovoru koji nije rookie ili minimalac (pod pretposvkom da Dario ide ovo ljeto).
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 hours ago, Marko said: Šek ga je ne tako davno zvao Nikoula Džokić, a sad je postao lik koji možda i najpravilnije izgovara Nikola Jokić od svih u američkim medijima.
Darko Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 59 minutes ago, gggggggg said: uvek mi se svidja ovo strucnjak za cba @Miki28 Lakers in 5, mogao si ladno da budeš GM Denvera, trebao si da apliciraš. 1
Recommended Posts