Smrtokapa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, DameTime said: Slobodno. Samo ne postoji superstar koji ne bi koristio tu "protekciju" i skill da izvuče faul, naročito ako ga ne ide šut to veče. Naravno, ovo je tačno. I prirodno je da će to dovesti do određene količine antipatija / hejta prema igraču koji to radi, kao i u sličnim situacijama u prošlosti. I naravno da ti ovo kapiraš, iako koristiš retoričke figure gde kažeš da stvarno ne kapiraš. 3
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Naravno, ovo je tačno. I prirodno je da će to dovesti do određene količine antipatija / hejta prema igraču koji to radi, kao i u sličnim situacijama u prošlosti. Pogotovo kad je MVP ispred miljenika onih koji komentarišu, ne? 3 minutes ago, Smrtokapa said: I naravno da ti ovo kapiraš, iako koristiš retoričke figure gde kažeš da stvarno ne kapiraš. Bolje je da se pravim da ne kapiram :)) @Papanikolesku, umesto poređenja sa Jokićem, Steph je bolji primer, čoveka preko decenije ubijaju u blokovima i ne dobija toliko bacanja. Svejedno, igrači su uvek pogrešna adresa za ta pitanja...
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, DameTime said: Porediš kriminalca sa NBA igračem, koji nije ništa zgrešio osim što vama ide na kurac? 🤡 Slobodno. Samo ne postoji superstar koji ne bi koristio tu "protekciju" i skill da izvuče faul, naročito ako ga ne ide šut to veče. Ko kaže da ovo nije kriminal? Sude mu nepostojeće faulove jer im je simpatičan? 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Poenter said: Ko kaže da ovo nije kriminal? Sude mu nepostojeće faulove jer im je simpatičan? Brate....
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Poenter said: Ko kaže da ovo nije kriminal? Sude mu nepostojeće faulove jer im je simpatičan? Leptijebem...
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Faulovi nisu uopšte nepostojeći, ali NBA ima sistemski problem jer je sudjenje za 180 stepeni u odnosu na rs, pa onda ovo štrči kao trn u oku, jer zaista deluje selektivno. Super sto je mnogima RS smeće iz 101 razloga, ali iskreno ne znam sta ima ppsebno lepo u borderline ufc batinanju kada krene plejof? Da li oni ceo zivot treniraju da igraju kosarku ili da se tuku? Zar ne moze kriterijum da se nadje makar na pola? 1
Smrtokapa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Pogotovo kad je MVP ispred miljenika onih koji komentarišu, ne? Naravno da i ja kapiram na šta ti ciljaš, samo što to već postaje jedna vrlo prenapumpana priča. 4
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago niko nije ni spomenuo jokica ali naravno mora da se ubaci u pricu tacno se vidi ko nije gledao utakmicu nocas a ko jeste. 99% navijaca se buni na ono sto se desilo gde velika vecina nisu jokicevci™, ali ne sme se propustiti prilika borba protiv nepostojeceg protivnika. 4
freethrow Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sude mu strašne faulove, ali mislim da ono što toliko iritira navijače (počev od mene) je taj njegov nakurčeno smireni fazon gde on nema nikakvu komunikaciju sa protivnicima, pa čak ni sa sudijama, već samo sa svojim momcima, a i to je jako svedeno... Aura jbg.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je Shai dobrica i skroz gotivan. Mnogo me više smara Ant se onin nameštenim ghetto fazonom. 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ant je po svim parametrima poster child za NBA zvezdu iritabilnu širim narodnim masama - konstantno proziva, verbalno provocira i prikenjava. Ali dobija minimalnu pažnju u tom smislu u odnosu na SGA, recimo niko da spomene kako je baš njega gađao loptom posle faula sviranog nad SGA u Q1, za šta je dobio i technical. Ali ne, ovo je problem. 34 minutes ago, freethrow said: Sude mu strašne faulove, ali mislim da ono što toliko iritira navijače (počev od mene) je taj njegov nakurčeno smireni fazon gde on nema nikakvu komunikaciju sa protivnicima, pa čak ni sa sudijama, već samo sa svojim momcima, a i to je jako svedeno... Aura jbg. Za ovo bi većina drugih igrača bila hvaljena, npr. Kandža se uzdiže jer konstantno gleda u parket i igra košarku. Edited 7 hours ago by DameTime razmaci
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jeste, priznajem. Možda je jednostavno fazon iI dont like him. 1
Milos 3.14 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago SGA trpi hejt iz istog razloga zbog kog je kroz sve to isto prolazio Harden, a obojica su super igrači. Ne može da se poredi Ant ili Kavaj koji su suštinski iskreni u ponašanju što nekom može da se svidi ili ne sa SGA koji deluje izveštačeno, ali sve to su stvari personalitija i tu ćeš uvek imati i ova i ona mišljenja. Problem je košarka jer lik sasvim očigledno ima skil da bude MVP bez faul bajtovanja, ima neki Nejmar vajb na terenu i to iritira. Moj hejt prema njemu nema veze sa Jokićem, jednostavno ružan je basket koji fura 5
40Wins Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Još jedan momak koji će biti upamćen kao VFMVP. Voter Fatigue Most Valuable Player. 3 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, Don Dusko said: Po reakcijama na ovaj post se baš vidi koliko sentiment prema SGA nema veze s Nikolom. Bravo, momak! 2 1
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najzasluzeniji MVP u poslednje vreme. Trebao je da uzme i prosle godine, nego su forsirali narativ Jokica da uzme sto vise. 14 poraza u sezoni, najveci point differential u istoriji lige Oklahome, pritom decko igra ozbiljnu odbranu sve vreme i momak je za primer. I pre toga, kao slag na tortu, nakantao Konjokradicu i poslao ga u Sombor na konjske trke, u odlucujucem G7 gde ga je ozbiljno natovario. Kakav dan, a jos Tottenham uzeo trofej i ostvario najveci uspeh u klupskoj karijeri. Ustinite me da ne sanjam. Pozz! 1 1 1 1
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, delgado said: Najzasluzeniji MVP u poslednje vreme. Trebao je da uzme i prosle godine, nego su forsirali narativ Jokica da uzme sto vise. 14 poraza u sezoni, najveci point differential u istoriji lige Oklahome, pritom decko igra ozbiljnu odbranu sve vreme i momak je za primer. I pre toga, kao slag na tortu, nakantao Konjokradicu i poslao ga u Sombor na konjske trke, u odlucujucem G7 gde ga je ozbiljno natovario. Kakav dan, a jos Tottenham uzeo trofej i ostvario najveci uspeh u klupskoj karijeri. Ustinite me da ne sanjam. Pozz! Kakvo selektivno biranje činjenica, al dobro. Taj isti Denver je sa 5 i po igrača umalo eliminisao Thunder-e, ko zna šta bi bilo da je Denver dobio Game 5. I u Game 7 još igrao sa povređenim Gordonom. Dobar troll. Inače Shai zasluženo MVP. 3
nonick Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jos malo pa da gledamo napokon i neku dobru kosarku. 😁 Ako Indijana ne upadne u grinder NY-a, da ih ne uspore, bice lep mec 🙂 1
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Darko said: Kakvo selektivno biranje činjenica, al dobro. Taj isti Denver je sa 5 i po igrača umalo eliminisao Thunder-e, ko zna šta bi bilo da je Denver dobio Game 5. I u Game 7 još igrao sa povređenim Gordonom. Dobar troll. Inače Shai zasluženo MVP. Pa nije bas umalo, bila je stoka razlika u sedmoj, nije bila kompetitivna utakmica uopste.
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Darko said: Kakvo selektivno biranje činjenica, al dobro. Taj isti Denver je sa 5 i po igrača umalo eliminisao Thunder-e, ko zna šta bi bilo da je Denver dobio Game 5. I u Game 7 još igrao sa povređenim Gordonom. Dobar troll. Inače Shai zasluženo MVP. ni posle ovoliko godina niste naucili da ne nasedate na ocigledne baitove 3
Recommended Posts