delgado Posted Monday at 09:00 AM Posted Monday at 09:00 AM 9 hours ago, cabke said: Đe' king? Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika. 1 2
Урош19 Posted Monday at 09:17 AM Posted Monday at 09:17 AM 13 minutes ago, delgado said: Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika. Klark pre Bueckers i Brink????
delgado Posted Monday at 10:14 AM Posted Monday at 10:14 AM 56 minutes ago, Урош19 said: Klark pre Bueckers i Brink???? Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... 3 1
drperce Posted Monday at 10:22 AM Posted Monday at 10:22 AM 6 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... Trepni dva puta ako si otet ili ti devojka uzela mob sigrnosno pitanje : Jel MJ goat? 9
DameTime Posted Monday at 10:24 AM Posted Monday at 10:24 AM 9 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... Kakav dingospo bre. Bravo, Delgi! 1
Dzo23 Posted Monday at 10:36 AM Posted Monday at 10:36 AM 1 hour ago, Don Dusko said: Meni je nevjerovatno da neki tim koji ima šampionske ambicije uzme Vestbruka, i još se pritom nečemu nada. Lik je kancer, dokazano već mnogo puta. 1
BattleBender Posted Monday at 10:41 AM Posted Monday at 10:41 AM 1 hour ago, delgado said: manje soli manje soli.. Ne znam sto pa tebe nervira navijanje za Denver. Ajde izbacili ti Lejkerse 2 god zaredom. Jokic ti nikako ne utice na Lebronov legacy. Jokic nije Lebronova league za sad. Moze da bude ako izvuce nekakav statement period u narednoh 3-6 god. To sto srpski mediji prave atmosferu svetske zavere protiv Jokica, je clickbait i razonoda za nekakve sprske bumere i ćalce, koji ce otvore telegraf/sport i da se voze na to da Srbin pobedjuje zle Amere. Slicno Novaku. U sustini, takav je danasnji svet sporta. Clickbaits i fb/instagram postovi sa izmisljenim quotes da se ljudi svaki dan pravi engagement oko svake sitnice... 6
freethrow Posted Monday at 10:45 AM Posted Monday at 10:45 AM 31 minutes ago, delgado said: Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju... svidža ti se što ima šut kao Stef, priznaj. 2 1
gggggggg Posted Monday at 10:50 AM Author Posted Monday at 10:50 AM 1 hour ago, Don Dusko said: prosli playoff protiv dallasa: 6.3 ppg 26% fg 23.5% 3pt 1.7 ast 1.7 to
BattleBender Posted Monday at 10:53 AM Posted Monday at 10:53 AM 3 hours ago, Barkley#34 said: To je pre posledica nego uzrok. Moze biti, ali ja mislim da Jokic ima preveliku vaznost u igri, pre svega u svakoj inicijaciji napada. Pogotovo u ovim okolnostima. Svaki napad se radi neki handoff i neko postavljanje 2v2 i u 6 od 7 napada do nista ne donese osim da im ostane jos par sekundi napada, gde ne znaju sta ce, pa izmislja nesto. Westbrook moze 2 tekme u 10 da sutira 40% iz ugla, u ostalim ce da masi boga oca. Ponovo, moze biti da lupam, ali pre bih se oslonio na povevan broj gresaka Murraya i jos nekih, ali da Denver ima vec broj napada gde bek nadriblava i napada. Neki pokusaj d se napravi visak u iso ball, pa da bekovi izvlace loptu spolja. Svako Denver je limitiran, i ne mogu da postanu neka masina tek tako. Ali ovo je bio one-way street. Ja sam iznenadjen sto su dosli i do 7 u obe serije. Ali ajde Clippersi su jos sposobniji da se samoubiju, pa je to proslo... Mislim da dugorocno ovo nije dobar modus. 1
40Wins Posted Monday at 11:21 AM Posted Monday at 11:21 AM To je što je, sada treba videti da se spasi šta se spasiti može, a to je da Halibarton nikako ne osvoji titulu, tako da prvo svim srcem za Nikse, a sa zapada nek izadje manji ljakse.
Урош19 Posted Monday at 11:27 AM Posted Monday at 11:27 AM Isplivala slika Jokića u svom domu posle ispadanja od OKC Spoiler 1
SuperTraktorko Posted Monday at 11:35 AM Posted Monday at 11:35 AM Realno, od preostalih timova samo ne bih voleo OKC da osvoji. Istina, Indijana nije narocito simpaticna, fanovi Niksa bi bili nemoguci a Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije ali i to mi je bolje nego ova anti-harizma od tima da osvoji. Jedino gore bi bilo da je Boston ponovio.
Урош19 Posted Monday at 11:51 AM Posted Monday at 11:51 AM 15 minutes ago, SuperTraktorko said: Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor 2
McLeod Posted Monday at 11:51 AM Posted Monday at 11:51 AM Meni je svejedno, Minesota mi je najnesimpaticnija ubedljivo, ali Anta mnogo gotivim, tako da je to borba 😄 Mozda Njujork da osvoji sa 6 igraca, to bi bilo epic, ali tesko.
SuperTraktorko Posted Monday at 11:59 AM Posted Monday at 11:59 AM (edited) 17 minutes ago, Урош19 said: Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor Edwards je lik koji bi onog argentinskog golmana sa svetskog prvenstva zasenio. Edited Monday at 12:08 PM by SuperTraktorko 4
Chaos Is Me Posted Monday at 12:06 PM Posted Monday at 12:06 PM Ja navijam za Minesotu (iako će biti teško navijati za bivola), a ako ne mogu oni - onda Indijana. Ali super mi je kul što će biti novi šampion ko god da bude.
Smrtokapa Posted Monday at 12:10 PM Posted Monday at 12:10 PM 34 minutes ago, SuperTraktorko said: fanovi Niksa bi bili nemoguci Vraća se uini na temu samo zbog ovoga. Dobija li Topić prsten ako osvoji Oklahoma?
BattleBender Posted Monday at 12:18 PM Posted Monday at 12:18 PM Niksi pa Minesota/Indy, pa OKC Niksi zbog uinija, i Brunson porodicna vilanova prica je simpa. U vakumu bih verovatno za Indijanu. OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.
Darko Posted Monday at 12:20 PM Posted Monday at 12:20 PM Just now, BattleBender said: OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe. Wesley Snipes je car, sram da te bude. 1 1
Recommended Posts