Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, cabke said:

Đe' king?

Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
13 minutes ago, delgado said:

Eno, gledao Caitlin Clark pre neki dan i uzivao (Imam novi celebrity crush, btw, na Klarkovu) -> Sad ce neko letovanje, moze i Jokara da mu se pridruzi, ukoliko ne odluci da ipak ode na neki SNS miting u Cacilendu i podrzi svog voljenog preCednika.

Klark pre Bueckers i Brink????

Posted
56 minutes ago, Урош19 said:

Klark pre Bueckers i Brink????

Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju...

• Love 3
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, delgado said:

Kako sam stariji sve vise cenim prirodan izgled, prave vrednosti i dobru energiju -> Sto cure kazu vajb, ja cu pre reci - manire, postovanje, prijatnost, ljubaznost, empatiju...

Trepni dva puta ako si otet ili ti devojka uzela mob

sigrnosno pitanje : Jel MJ goat?

• Ha-ha 9
Posted
9 minutes ago, delgado said:

Kakav dingospo bre. Bravo, Delgi!

• Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

:default_sofa:

Meni je nevjerovatno da neki tim koji ima šampionske ambicije uzme Vestbruka, i još se pritom nečemu nada. 

Lik je kancer, dokazano već mnogo puta.

• Like 1
Posted
1 hour ago, delgado said:

Spiderman-Meme.jpg

manje soli manje soli..

Ne znam sto pa tebe nervira navijanje za Denver. Ajde izbacili ti Lejkerse 2 god zaredom. Jokic ti nikako ne utice na Lebronov legacy. Jokic nije Lebronova league za sad. Moze da bude ako izvuce nekakav statement period u narednoh 3-6 god.

To sto srpski mediji prave atmosferu svetske zavere protiv Jokica, je clickbait i razonoda za nekakve sprske bumere i ćalce, koji ce otvore telegraf/sport i da se voze na to da Srbin pobedjuje zle Amere. Slicno Novaku. U sustini, takav je danasnji svet sporta. Clickbaits i fb/instagram postovi sa izmisljenim quotes da se ljudi svaki dan pravi engagement oko svake sitnice...

• Like 6
Posted
31 minutes ago, delgado said:

svidža ti se što ima šut kao Stef, priznaj.

• Like 2
  • Love 1
Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

To je pre posledica nego uzrok.

Moze biti, ali ja mislim da Jokic ima preveliku vaznost u igri, pre svega u svakoj inicijaciji napada. Pogotovo u ovim okolnostima. Svaki napad se radi neki handoff i neko postavljanje 2v2 i u 6 od 7 napada do nista ne donese osim da im ostane jos par sekundi napada, gde ne znaju sta ce, pa izmislja nesto. Westbrook moze 2 tekme u 10 da sutira 40% iz ugla, u ostalim ce da masi boga oca.

Ponovo, moze biti da lupam, ali pre bih se oslonio na povevan broj gresaka Murraya i jos nekih, ali da Denver ima vec broj napada gde bek nadriblava i napada. Neki pokusaj d se napravi visak u iso ball, pa da bekovi izvlace loptu spolja. Svako Denver je limitiran, i ne mogu da postanu neka masina tek tako. Ali ovo je bio one-way street. Ja sam iznenadjen sto su dosli i do 7 u obe serije. Ali ajde Clippersi su jos sposobniji da se samoubiju, pa je to proslo...

Mislim da dugorocno ovo nije dobar modus.

• Like 1
Posted

To je što je, sada treba videti da se spasi šta se spasiti može, a to je da Halibarton nikako ne osvoji titulu, tako da prvo svim srcem za Nikse, a sa zapada nek izadje manji ljakse.

Posted

Realno, od preostalih timova samo ne bih voleo OKC da osvoji. 

Istina, Indijana nije narocito simpaticna, fanovi Niksa bi bili nemoguci a Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije ali i to mi je bolje nego ova anti-harizma od tima da osvoji. 

Jedino gore bi bilo da je Boston ponovio.

Posted
15 minutes ago, SuperTraktorko said:

Edwards posle prstena bi channelovao cringefest kakav nikad nije vidjen ranije

Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor

• Like 2
Posted

Meni je svejedno, Minesota mi je najnesimpaticnija ubedljivo, ali Anta mnogo gotivim, tako da je to borba 😄

Mozda Njujork da osvoji sa 6 igraca, to bi bilo epic, ali tesko.

Posted (edited)
17 minutes ago, Урош19 said:

Ne može biti gori od Tejtuma koji je u 48h iskopirao 8 različitih proslava + Yeov govor

Edwards je lik koji bi onog argentinskog golmana sa svetskog prvenstva zasenio. 

Edited by SuperTraktorko
  • Like 4
Posted

Niksi pa Minesota/Indy, pa OKC

Niksi zbog uinija, i Brunson porodicna vilanova prica je simpa. U vakumu bih verovatno za Indijanu.

OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.

Posted
Just now, BattleBender said:

OKC ne mogu, ova dvojica kad se pojave kao nekakve training day vesli snajp(pajs)erčine. Not my vibe.

Wesley Snipes je car, sram da te bude.

• Like 1
  • Thanks 1