Nini3112 Posted May 18 Posted May 18 Mora nesto da se promeni u Denveru samo je pitanje koliko toga moze...
Barkley#34 Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, suptil said: Bivsi gm Denvera je jebao majku Denveru. I onaj pre njega sa ugovorom Porteru.
suptil Posted May 18 Posted May 18 Voleo bih da Denver uradi klip o nedosudjenim faulovima na Jokicu kroz ovu seriju.
Problem sa licnim greskama Posted May 18 Posted May 18 Svi su loši ali Russ i Watson kao da su KLS nivo. Teške batine ovde dobijaju. OKC ih ozbiljno šamara.
Borky Posted May 18 Posted May 18 Ovo u Denveru treba ispitati,neko pere pare opasno. Nema sanse da su ovo kosarkasi sto ulaze sa klupe. 😃 2 1
Урош19 Posted May 18 Posted May 18 Just now, suptil said: Voleo bih da Denver uradi klip o nedosudjenim faulovima na Jokicu kroz ovu seriju. Ko im kriv kad nemaju Bojšu za GM 2
suptil Posted May 18 Posted May 18 Just now, Volter said: Navijao sam za Oklahomu i drago mi što prolaze dalje. Za kog navijas u finalu konferencije?
Ludi za Poli Posted May 18 Posted May 18 Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. 5
Chaos Is Me Posted May 18 Posted May 18 Ovoliko kontri nisam video još od kad je moja ekipa iz biznis lige igrala protiv baš ozbiljnih batica. Westbrook ima osećaj za dodavanje malo bolji od Goberta. 2
Volter Posted May 18 Posted May 18 Just now, suptil said: Za kog navijas u finalu konferencije? Isto za Oklahomu. A u velikom finalu voleo bih da gledam Oklahomu i Njujork.
suptil Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Cetvrtu ne treba ni da igra. Da ode na tusiranje i posle meca da zatrazi trejd.
BattleBender Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Lebron i Curry ih imaju u PO, bar 10 da se ja secam. Po 10. 1
Nini3112 Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. A ti ne bi? Saigraci dozvole seriju 13 0 pa ulazi on da to juri,za sta primaju pare MPJ i Marej? Gledaj kako oni igraju
cabke Posted May 18 Posted May 18 Čestitke antidenverovcima ciji su timovi ispusili odavno... A papcima iz denvera (zna se kojima) sjetim se familije... 2
drperce Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Imao 4 asistencije i 1 izgubljenu. Realno nijednu loptu kako treba nije dobio nego su se samo redjale izgubljene 2
aleksandar2806 Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Ludi za Poli said: Najbolji igrac na svijetu je u trecoj cetvrtini prvi sut uzeo na 11 sekundi prije kraja iste. Klasicna alibi cetvrtina Jokica, predao se na poluvremenu. Covek ne moze da dodje do poluotvorenog suta a ne nesto drugo
gggggggg Posted May 18 Author Posted May 18 4 minutes ago, Barkley#34 said: I onaj pre njega sa ugovorom Porteru. booth je i tada bio gm 1
Ludi za Poli Posted May 18 Posted May 18 Najbolji je igrac na svijetu. Niko od suigraca ne moze kurca pogodit. Sutaj ih s 10 metara ako treba Bog ga jebo, bolje je i to nego razigravanja ljudi koji nista ne pogadjaju. 1
Recommended Posts