Ludi za Poli Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Randle stvarno igra odlican PO. Hajd protiv Lakersa da i kazes da je imao fizicki povoljan matchup al protiv GSW i Greena je na kraju odigrao jos bolju seriju nego protiv Lakersa. Prosjeci 25-7-7 sa 63% TS 5
Poenter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Dosta se priča o Jokićevom slabijem plejofu, ali desilo se i to da me je Shaqtin' a Fool naterao na razmišljanje. Ovi njegovi saigrači ne da promašuju nego ne mogu obruč da pogode, možda bi onda pao i neki skok. I gotovi svi šutevi su na asistenciju Jokića. Šta bi bilo da iole pristojno šutiraju, da su im upale tri dodatne otvorene trojke na svakom meču, serija bi bila već gotova, Nikola bi imao tri asistencije više upisane, statistika bi mu izgledala impresivnije i pisalo bi se o njemu kao o lideru koji je dovukao svoj tim do finala zapada. Edited 9 hours ago by Poenter 1 1
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Njaaah, samo kmecanje, izgovori, kukanje na sudije, saigrace ... Tankoza za jednog superstara u prajmu Realna spika ---> 2 2 1 1
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago @SteveFrancis#3 ti pratis ncaa, jel moze jedan skauting report u kratkim crtama za dillion harper 1
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, delgado said: Njaaah, samo kmecanje, izgovori, kukanje na sudije, saigrace ... Tankoza za jednog superstara u prajmu Realna spika ---> Realna spika je i da ovaj Jokićev ,,raspad" nije ni blizu ovom raspadu: https://www.statmuse.com/nba/ask/lebron-2011-finals-stats Igra nešto slabije nije isto što i raspad. Jokić se nikada nije raspao, LeBron jeste. 1
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 9 minutes ago, Poenter said: Realna spika je i da ovaj Jokićev ,,raspad" nije ni blizu ovom raspadu: https://www.statmuse.com/nba/ask/lebron-2011-finals-stats Igra nešto slabije nije isto što i raspad. Jokić se nikada nije raspao, LeBron jeste. Edited 8 hours ago by delgado
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @Poenter ne znam ni sto se cimas, nebitan lik ko i idol mu koji je proslost, podcaster 1
gggggggg Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 43 minutes ago, Урош19 said: ocigledan faul u napadu grkljanom 7
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 53 minutes ago, Poenter said: Realna spika je i da ovaj Jokićev ,,raspad" nije ni blizu ovom raspadu: https://www.statmuse.com/nba/ask/lebron-2011-finals-stats Igra nešto slabije nije isto što i raspad. Jokić se nikada nije raspao, LeBron jeste. Ova Jokićeva serija je, po mom mišljenju, uporediva sa Bronovom 2010 protiv Bostona
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, delgado said: Njaaah, samo kmecanje, izgovori, kukanje na sudije, saigrace ... Tankoza za jednog superstara u prajmu Realna spika ---> Najveći doprinos Jokićevih fanova je što mi je Lebron postao borderline simpatičan, a znaš koliko ga volim. 3
Dracarys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Slabo je to od nekog koga ljudi nazivaju najboljim igračem poslednjih 5 godina. Za neuspehe je uvek izgovor da mu treba više pomoći. Od večeras SGA oficijalno preuzima ulogu najboljeg igrača u NBA. Osvojiće titulu bez ikakvog ol stara, njemu ne treba pomoći koliko i Jokari. 1 3
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, DameTime said: Najveći doprinos Jokićevih fanova je što mi je Lebron postao borderline simpatičan, a znaš koliko ga volim. Jeste, samo sto je od 20 godina u ligi LeBron 15 godina ujedno i GM gde se cela liga upregne da mu napravi tim za titulu i rezultat je 4 prstena. Cak i ovaj najgori trejd u istoriji nije ta trajektorija jer Luka dolazi u felerican tim, a LeBron je za svaki transfer dobijao maksimalno komplementaran tim sa minimum jos jednim superstarom gde je i supporting cast u prajmu. 1
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 34 minutes ago, Dracarys said: Slabo je to od nekog koga ljudi nazivaju najboljim igračem poslednjih 5 godina. Za neuspehe je uvek izgovor da mu treba više pomoći. Od večeras SGA oficijalno preuzima ulogu najboljeg igrača u NBA. Osvojiće titulu bez ikakvog ol stara, njemu ne treba pomoći koliko i Jokari. 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, gggggggg said: @SteveFrancis#3 ti pratis ncaa, jel moze jedan skauting report u kratkim crtama za dillion harper Nisam Steva, al' ne mari... Pri ulazu ima odličan rad nogu a koristi i glavu, dobro izdržava kontakt telom, ne okoliša već direktno napada, ume 2, ume 3 a ume i jako i do samog kraja. 😄 Edited 6 hours ago by Stiletto 1 3
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 hours ago, gggggggg said: @SteveFrancis#3 ti pratis ncaa, jel moze jedan skauting report u kratkim crtama za dillion harper Huehue Inace, ne mogu reci da sam fan. Nisam pogledao bas previse koledz kosarke ove sezone generalno, Rutgers je jedna od ekipa koju sam gledao vise od dvaput. Ne radi me Harper. Sut je vrljav, jako cesto nosi loptu i to mu se nije sviralo skoro nikako, pa je profitirao. Gleda dosta u loptu kad radi neki zahtevniji dribling. Kapiram da mu u danasnjem NBA nece biti strasan problem sto je razvio takve navike, ali eto, ne svidja mi se to. Krakat je pa je kao interesantan za PG-a, ali nisam primetio da postoji potencijal za elitni plejmejking u nekom trenutku. Mislim meni je i Scoot bio megabezveze i nisam mogao da se nacudim onom hajpu gde je neko vreme bio predstavljan kao coin-toss sa Wembyem. Nisam odgledao dovoljnu porciju njihove sezone da bih mogao sa sudim o mentalitetu, radnim navikama i psihi, tako da ostaje da ta stavka presudi. Sto se tice nekih kosarkaskih kvaliteta u ovom trenutku, ne bih bio nuzno ekstatican na mestu Spursa ili ko vec bude drzao taj drugi, treci pik na vece drafta. Edited 4 hours ago by SteveFrancis#3
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Spoiler And they said he has no left hand ball handling skills 1
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: iz ovoga zakljucujem da bi ga trejdovao sa castleom za antetokounmpa... inace, ko je dobio u trejdu randle/ddv - karl towns ako minnesota i new york zavrse u finalu
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, gggggggg said: iz ovoga zakljucujem da bi ga trejdovao sa castleom za antetokounmpa... Trejdovao bih pik bez razmisljanja za nekog top level igraca. E sad, na stranu sto ja ne podnosim Antea, on je igrac kojo ce jako, jako lose da stari. Ocekujem da ce sa 33 biti neki Djordje Gagic. U tom smislu trejd za njega daje neko prozorce od tipa 2 godine i to je to, imo. A ne znam da li je Wemby sam dovoljan bez maltene ikakvog supporting casta da se bori za titulu iz godine u godinu...
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Barkley#34 said: Onaj ko pobedi u tom duelu. A masu tih suteva su otvoreni. Okej jeste gro suteva ka Russu, Watsonu i Brownu ali bilo ih je itekako ka Jamalu ili MPJ koji su masili suteve koje ne mase. Jamal je u proslom mecu imao 3 promasene otvorene trojke u 3/4 kada se zapalio, sve 3 na pas Jokica
gggggggg Posted 53 minutes ago Author Posted 53 minutes ago 22 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Trejdovao bih pik bez razmisljanja za nekog top level igraca. E sad, na stranu sto ja ne podnosim Antea, on je igrac kojo ce jako, jako lose da stari. Ocekujem da ce sa 33 biti neki Djordje Gagic. U tom smislu trejd za njega daje neko prozorce od tipa 2 godine i to je to, imo. A ne znam da li je Wemby sam dovoljan bez maltene ikakvog supporting casta da se bori za titulu iz godine u godinu... ne slazem se za antetokounmpa. on ce i za pet godina biti vrlo koristan igrac. verovatno nece vredeti svoje novce ali bice plus igrac svakako. ja da sam spurs, razmislio bih o trejdovanju foxa. usput, sixersi, pitam se da li je morey za sekundu razmislio da trejduje treci pik+embiid za neki skroman paket. ja bih ozbiljno razmislio o tome.
SteveFrancis#3 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 50 minutes ago, gggggggg said: ne slazem se za antetokounmpa. on ce i za pet godina biti vrlo koristan igrac. Let's agree to degreeTM
Recommended Posts